Ο Αστέρας Τρίπολης κανει τον οσφπ μάγκα. Την τετάρτη απο σέντρα του ζαιρί, και σήμερα απο την “αμυντική λειτουργία” του φιλομένο. Πελάτες. Ελάτε στην Τρίπολη…
Θάρθουμε και θα την κάψουμε και αυτήν.
Γιατι οχι?
αλλα ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!
Σοβαρεψου βρε αμπαλε
Έτσι!
ασε γιατι ειναι χαϊ ακομη απο τη Ν.Σμυρνη.
Εμαθε και ο Αστερας Τριπολης τη λεξη “πελατες”… θα φαω τα γενια μου μα τον Τλαλοκ #-o
Εμεις σας μαθαίνουμε μπάλα.
no-looking το λένε στην τρίπολη?:lol:
ναι. Και το καλαμάκι το λέμε σουβλάκι!
Όλοι έχετε υπάρξει έστω μια φορα πελάτες.
και ο Γκέι προπερσι η μόνη ομάδα που δε νίκησε ήταν ο αστέρας
Θα μου κανεις μια μεγαλη χαρη και θα ψαξεις να βρεις ολα τα παιχνιδια που εχει παιξει ο Αστερας με τον Ολυμπιακο. Αυτο μονο. Μετα μπορεις να σωπασεις απλα
κούραση τα αθλέτικς σήμερα…
Για τα υπολοιπα παιχνίδια φωνάζω βάζελους για να γκρινιαξουν για την διατησια 8)
που η μονη (απο τις 3 μεγαλες) ομαδα που αξιζε την νικη, ηταν η μονη που δεν νικησε…
Εμ ετσι ειναι… οι μεν οταν δε μπορουν να νικησουν φωναζουν “διαιτησια”, και οι δε ειναι καταδικασμενοι να χαιρονται αιωνιως για ενα και μονο παιχνιδι.
Κι εγω θα χαιρομουνα στη θεση σου με ενα καλο παιχνιδι απεναντι στον Ολυμπιακο. Αλλα το ποιοι ειναι πελατες απο τους 2 ασε να το ξερει ο πρωταθλητης καλυτερα
Το να μεγαλοποιείς τον ολυμπιακό δεν τον κάνεις ομάδα όπως και να το κάνουμε. Τα ίδια σκατά είναι με ΑΕΚ ΠΑΟ ΠΑΟΚ κλπες ελληνικές ομάδες. Πάντως αν π.χ. ο πρωταθλητής προπερσι είχε νικήσει τον αστέρα σε ένα έστω ματς θα είχε πάρει το πρωτάθλημα κανονικά και όχι στα χαρτια. Οπότε ο πρωταθλητής κάπου σκαλώνει ώρες ώρες. Τεσπα. Το σκίσαμε στο οφφ τοπικ
Στο οφφ τοπικ είσαι ρε καραμήτρο:lol::lol::lol:
εννοώ οφφ τοπικ στο θρεντ βλάκα μοδερατορ!
Ο δαρκοφδεσαν ξερει. Φαγαμε ποντους για σπαμ δωθε αλλωστε
Σοφια υποστηριζεις τον παοκ?