Μου τη σπάει

Α φάγατε και οι 2? Νόμιζα ο δαρκοβδεσαν ειχε ασυλια :-s

Μου τη σπάει που κανένας ΠΑΟΚτζής δε με πήρε τηλέφωνο να με ενημερώσει για το σκορ, όσο ήμουν στο τρένο. Μόνο λόγια ήταν, πως θα με πάρουν να μου πουν το τελικό σκορ :frowning:

Λίγες μέρες, έλειψα, αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Η κλάψα παραμένει κλάψα!!!

Ενα ποστ μου, 3 απαντησεις! Σας αγαπαω!

2 απαντήσεις, εκτός αν είσαι όντως ΠΑΟΚ :slight_smile:

Εγινα φετος.

λες και το σύνθημα “παοκ, κι ας μη γαμήσω ποτέ”;

Σε παραλλαγη

“ΠΑΟΚ, κι ας μην γαμηθω ποτε”!

μακιντοςχαχα!!!:wink::!:

:wink::!:

Το λεω, αλλα δεν με πιστευουνε. :wink:

Ον τοπικ: Μου τη σπαει που 2 βδομαδες τωρα κι ακομα να βγει ο βαθμος στα Μαθηματικα.

Ετσι εξηγειται τοση κλαψα.

Tolkki μπορεις να γραψεις κατι στο μπλογκ σου επ’αυτου.
Εντ οφφ τοπικ

Δε χρειαζεται να μεγαλοποιησω τον Ολυμπιακο. Ολοι ξερουμε τι ομαδα ειναι ο ολυμπιακος και τι ομαδα ειναι ο αστερας. Εξ’αλλου απο ποτε το “ο πρωταθλητης” (γιατι νομιζω σε αυτο αναφερεσαι) ειναι μεγαλοποιηση? Γεγονος ειναι. Εδω και αρκετα χρονια μαλιστα…
Oμαδα σε συγκριση με τη Μπαρτσα οχι δεν τον κανω. Συγκριτικα με τον Αστερα… ε ναι ρε φιλε…
Το οτι δε νικησε τον αστερα μια χρονια δηλαδη ειναι τοσο μεγαλο θεμα για σενα? Πραγματικα με εκπλησει το ποσο ευκολα ενθουσιαζεσαι :stuck_out_tongue:

ΥΓ… Δε θελω γκρινιες… Ο μοδερατορας λαλησε… Ειμαστε στο οφ τοπικ… :stuck_out_tongue:

αυτο για πιο πάνω απο τον πάνω

Μου δινεις ιδεες.Thanks :smiley:

παιδιά, εδώ είναι το τόπικ “μου τη σπάει”

Τη συζήτηση για τον Αστέρα και τον Ολυμπιακό, κάντε την στα “αθλητικά” αν γίνεται για να συμμετάσχουν κι άλλοι. Ευχαριστώ :wink:

Ναι μωρε το ξερω. Απλα παρασυρθηκαμε λιγακι :oops:

Ούτε ο αστέρας παίζει μπάλα ούτε ο ολυμπιακός. Και τουλάχιστον απο τον Ολυμπιακό αυτο απαιτώ. Παλλια ήμουν γαυρος αλλα ξενέρωσα.

Και το κόβουμε εδώ:p

Ον τοπικ… Μου τη σπανε οι τοσο τρου οπαδοι :-s

που μια φίλη μου δε βάζει φωτο στο μσν και βλέπω αντι για αυτην το ηλίθιο msnανθρωπάκι

Use your imagination:wink: (im not easy but im true:dance:)