Μου τη σπάει

ωχ ναι το άκουσα !

που 2 εβδομαδα στο σχολειο και εχω 16 απουσιες :lol:

Στην Ασπις το ειχες? Περνεις αποζημιωση νομιζω, αλλα η ασφαλεια δεν καλυπτεται. Δηλαδη θα σκασεις κι αλλα λευτα να κανεις ασφαλιση σε αλλη εταιρια:?

Σκουρτης.Βασικα μες καλυπτει για 30 μερες ακομα.Δηλαδη μεχρι κ τοτε που ληγει.Αλλα αλλο 400 ευρω κ αλλο 10.000
Πηρα και ρωτησα και μου ειπαν οτι θα τα παρω απο το επικουρικο ταμειο μεσα σε 30 μερες.Αν δε θα τους βαλω μπομπα

Που ενω ημουν αφραγκος και μου κατσαν 100 ευρω και λεω ολα ωραια, εγινε μια μαλακια και πρεπει να πληρωσω αλλα τοσα και θα μεινω παλι τελειως αφραγκος! !:evil::evil::evil::evil:ΣΚΑΤΑ!

H Σκουρτης εκεισε μαζι με τη Ασπις και αλλες 3 ασφαλιστικες. Ναι οντως, μακαρι να μην γινει καμια στραβη και να παρεις τα 10.000, και ασφαλισε το μετα σε πιο σιγουρη εταιρια. Ευτυχως καλυπτει το Δημοσιο τωρα. Πληρωνουν απο τις κατασχεσες μαλλο που κανουν τωρα που την κλεισανε. Αντε, παλι καλα

που ο καθε ασχετος, εχει γνωμη και βαζει ορια σε πραγματα τα οποια δεν του ανηκουν.
η μουσικη δεν ειναι τσιφλικι κανενος μαγκες.παρτε πουλο και χαθειτε.

Που τωρα που χρειαζομαι αδειο σπιτι για ιερο σκοπο (καταλαβαινετε:p) , δεν βρισκω

Γιατι αδειο σπιτι?Ενα αδειο δωματιο αρκει :stuck_out_tongue: :wink: :!:

τα πάντα…

so if you hear a knocking at your door and the air is full of promises, well buddy you 've been wrong "/

Ομως αμα κλεισεις πορτα,δεν ξερεις ποτε θα ανοιξει ο αλλος για να μπει.:wink:

Ενω με αδειο σπιτι πας και στον γρηγορο υπολογιστη για να φωρτονει.:stuck_out_tongue:

μεγάλη εφεύρεση αυτά τα άτιμα τα κλειδιά…

Ναι ρε αλλα για ποιο λογο να κλειδωσεις την πορτα του δωματιου σου,οταν η μανα σου γυρναει περα δωθε.Δεν θα το καταλαβει νομιζεις?

Ενταξει δεν την σφαζεις!

Της κανεις εεεεεεεεεεερωτα

Νορμαλ πραγματα ειναι, εκτος αν ειναι μπαζο ξερω γω μακιντοςχαχα

για να σου πω την αλήθεια έχω ένα άδειο σπιτάκι αγγλία χωρίς μάνες κλπ οπότε έχω λύσει το προβλημά μου
πόσο μακρυα φτάνει ο άνθρωπος για να γλιτώσει μάνες, μέχρι και σε άλλη χώρα

πάντως εγώ όποτε παίζει γκομενοδουλεία λέω στη μάνα θέλω το σπίτι και διακριτικά σε ένα 20 λεπτό έχει πάρει αδερφή καναρίνια κλπ και την έχει κοπανήσει :stuck_out_tongue:

εντιτ: Και επειδή τα έχω σκεφτεί όλα όταν είναι νύχτα πάω σε ένα σπίτι που έχουμε ανοίκιαστο αλλά δόξα το θεούλη έχει καλά κρεβάτια!

#-o

Ε?:stuck_out_tongue:

Ρωτα και μας τους κακοιμοιρους

Λεω:

Οτι εστω καταλαβαίνει η μανα σου οτι την πηδας.Και?Τι κακο εχει αυτο?Περηφανη για σενα θα ναι:wink::!:

Και αμα ειναι μπάζο?

Ε τοτε ειναι που δεν πρεπει να το καταλαβει η μανα του!