Μου τη σπάει

E,εκει δεν το ξεκινας καν.

Περηφανη λεγοντας, ανοιγει και σαμπανιες εξω απο το δωματιο?

Ναι, θα φωναζει και συνθηματα:wink::!:

Νταξ, με αδειο σπιτι εισαι πιο ανετα, μπορεις να εξερευνησεις ολους τους χωρους. τωρα να ειμαι γω στο δωματιο και να τριγυρνανε απεξω, ειναι καπως σπασιμο. και περιορισμεη ελευθερια κινησεων :p. Αχ να ειχα και γω δικο μου σπιτακι να μην ψαχνομαι καθε λιγο :p. Aσε που δεν γουσταρω να ξεσπιτωσω τους ανθρωπους για γκομενοδουλειες :stuck_out_tongue:

Να’ναι καλα το εξωχικο στο Λαυριο. Το χειμωνα μενει αδειο. Δεν ειναι και διπλα αλλα δεν ειναι και μακρυα.
Η καλυτερη φαση ειναι το καλοκαιρι. Φευγουνε γονεις, αδερφες κλπ και πανε στο εξοχικο και εχω το σπιτι στην Αθηνα αδειο. Μπαχαχαχαχαχγκουχγκουχ

Η αναβλητικότητα μου, ειδικά όταν πρόκειται για υποχρεώσεις και εργασίες. :frowning:

Και αυτή η καταραμένη μαγνητική έλξη που σου ασκεί η οθόνη του υπολογιστή.

+1

:wink::p:!:

[SIZE=“7”]ΜΑΜΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ. ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΙΤΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙ[/SIZE]

δαρκχαχαχαχα*

Βραδυ*

Τσ τσ τσ…

που cannibal corpse και paradise lost πεφτουν το ιδιο σαββατοκυριακο.

Που κατι επαθε το μσν και δεν ανοιγει. Λεει πως η λιστα επαφων μου δεν ειναι διαθεσιμη. Γαμω τα update τους

Αυτο ξαναπες το. Πρεπει να κατεβω κεντρο για κατι δουλειες… τη Δευτερα ελεγα αστο, θα παω την Τεταρτη. Τωρα σκεφτομουνα να το αφησω για Παρασκευη αλλα δε λεει, πρεπει να παω :-s

Moυ τη σπαει που τελειωσαν τα ρεπουλια και απο σημερα δουλεια…:frowning:

…που αρχιζω μαθηματα στις 30:x χαθηκε να το κανανε μετα τις εκλογες?

Εγώ 28, οπότε μη γκρινιάζεις.

ωχ νταξ:) και σε εμας μονο οι πρωτοετεις νομιζω τοσο νωρις

που μου ρθε ενα [SIZE=“1”]κωλοχαρτο[/SIZE] απο την εισαγγελια πρωτοδικων Αθηνων και λεει οτι οριστηκα αναπληρωτικο μελος της εφορευτικης επιτροπης στο εκλογικο τμημα της περιοχης μου.Πρεπει να ειμαι εκει απο τις 6 το πρωι ως το αργα το βραδυ.’‘Επισημαινεται οτι ή η απειθεια στην εγκαιρη εκπληρωση των καθηκοντων σας τιμωρειται απο τις διαταξεις του ταδε αρθρου με φυλακιση τουλαχιστων τριων μηνων μεχρι δυο χρονια καθως και με στερηση των αξιωματων και θεσεων που προβλεπονται στο ταδε αρθρο του Ποινικου Κωδικα απο 6 μηνες μεχρι 2 χρονια’’ :frowning: σνιφ!τη τυχη μου!

Xαρτακι απο δημοσιο νοσοκομειο και γεια σας

Τι λενε ρε? Ειναι υποχρεωτικο να πας? Εγω νομιζα οτι αμα γουσταρες πηγαινες… οχι για φυλακες και μλκιες.

ναι,υποχρεωτικο δυστυχως.Τολκι,εισαι σιγουρος πως αν παω δηλαδη χαρτι απο γιατρο οτι ψοφαω και δε μπορω να παραστω θα ειναι οκ;Δε θα πρεπει και καλα να το παει καποιος αλλος το χαρτι αφου εγω δε θα ειμαι καλα;Σιγα μη πεισω κανεναν να ξυπνησει Κυριακατικα στις 5 για να μου κανει αυτη την εξυπηρετηση. :stuck_out_tongue: