Μου τη σπάει

εγω απο περιεργεια και μονο θα πηγαινα…αλλα ειμαι και παραξενος

πλακα κανεις,ε; … να εισαι εκει απο τα ξημερωματα ως το βραδυ και να καθεσαι σα το μαλακα …τι να πω…εισαι οντως παραξενο παιδι :stuck_out_tongue: δε πας εσυ αντι για εμενα;Θα σε τροποποιησω αναλογως :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

να κανεις κανα τζερτζελο
ορκιζομαι…

ναι ουυυυ,στανταρ! :stuck_out_tongue: σε πιστευω παντως,μη σκας

Ρίτσι μου, καλό κουράγιο.
Ξέρεις τώρα, πάρε το mp3 γεμάτο καλά τραγουδάκια, κάτι να’χεις να τσιμπάς (γιατί δεν το κόβω να σας δίνουν τίποτα άλλο εκτός από σάντουιτς) και κανά βιβλίο για τις “αναδουλειές”.
πατ-πατ

Σπουδαζεις καπου εκτος της εκλογικης σου περιφερειας?
Βασικα θα σου προτεινα να ρωτησεις στο τμημα της περιοχης σου.
Ολο και καποιο αλανι θα σε εξυπηρετησει.Αν πας κ με κανενα μπλουζακι με βαθυ ντεκολτε…ουυυυυ :stuck_out_tongue:

Που υπαρχει τοση μαλακια…Και καθημερινα ενω νομιζεις οτι εισαι ενταξει,νατος ο μαλακας απο τη γωνια.

τι σχεση εχει το που σπουδαζω;Το σκεφτηκα κι εγω να ρωτησω στο τμημα της περιοχης αλλα ειμαι που ειμαι αντικοινωνικη…ειδικα με ‘‘την εξουσια’’ δεν τα παω και πολυ καλα. :stuck_out_tongue: Οσο για το ντεκολτε…ασχολιαστο :stuck_out_tongue:

Αν εισαι γραμμενη στην Α Αθηνας πχ και σπουδαζεις στην Αλασκα μπορεις να παρεις χαρτακι απο σχολη και να δηλωσεις κολλημα.
Αν θεωρεις το ντεκολτε καπως βαλε μινι ή ασπρο εφαρμοστο παντελονι με μαυρο στρινγκ :D:p

αν μενω και ψηφιζω Β Αθηνων αλλα η σχολη μου ανηκει Α Αθηνων γινεται τιποτα; :stuck_out_tongue: δηλαδη μονο αν δειξω βυζι ή κωλο θα εξυπηρετηθω;Δεν εχεις κι αδικο :frowning:
οντοπικ για να μη με δειρουν…:μου τη σπαει που περιμενα πως και πως 5 μερες να κατεβει μια ταινια που ειχα να τη δω απο το σχολειο και τωρα που κατεβηκε οι υποτιτλοι δε συγχρονιζονται…:?

5 μέρες???
Από torrent?

yeap…δεν ειχε ζητηση

Δες την έτσι ρε:p Τι Αγγλική Φιλολογία είσαι?:stuck_out_tongue:
Και ποια ήταν btw?

Listening to: Judas Priest - Eat Me Alive
via FoxyTunes

Οι seeders ειναι εξαφανιζομενο ειδος

-ε θα την δω ανευ υποτιτλων αναγκαστικα.Απο το να περνανε απο κατω τα γραμματα εντελως καθυστερημενα και να μου σπανε τα νευρα,καλυτερα.
-το almost famous

Καλη?>

Καλα λεει η Jades. Εδω εγω τις βλεπω χωρις υποτιτλους στη δουλεια (πιο πολυ επειδη βαριεμαι) που δε σπουδαζω και αγγλικη φιλολογια. Βοηθαει πολυ στα αγγλικα.
Εκτος και αν ο ηχος ειναι χαλια βεβαια, η αν παιζουν τιποτα ηθοποιοι με περιεργες σκοτσεζοwhatever προφορες. Εκει δεν παλευεται :stuck_out_tongue:

Κανε paste εδω το ακριβες ονομα του βιντεο.Οπως ειναι ο σιδηροδρομος ολοκληρος

Κι εκτός αν έχει περίεργες ιατρικές/αστρονομικές/πυρηνικοφυσικές ορολογίες:p

Listening to: Judas Priest - Night Comes Down
via FoxyTunes

Και αν εχει μονο αντρες.