Μου τη σπάει

Δε θέλω να σε φοβήσω, αλλά είναι πολύ πιθανό.

Φτου γαμώτο, πρέπει να το πολεμήσω.

Έχει μία λογική αυτό που λές. Ίσως είναι αισιόδοξη άποψη κιόλας, μιάς και σημαίνει ότι τέτοια διορθώνονται.

Επίσης, μου την σπάει δε βρίσκω το Enemies of reality, τώρα που επιτέλους έχω διάθεση να το ακούσω. :frowning:

… που δε νυστάζω και έχω πρωινό ξύπνημα. :frowning:

Άμα δε νυστάζεις και έχεις πρωινό ξύπνημα, σόρρυ που το λέω, αλλά πρέπει να κοιμηθείς.

ξυρίστηκα μετά από πέντε χρόνια. παντού κοκκινίλες γαμώ το ξεσταύρι :blow:

αμα θες να φυγουν μην τις ξυσεις

πολύ αργά :!:

Ε,νταξει απλα τωρα θα λενε να ενας ινδιανος

αγαπαμε nightwing!

το λοκ στο θρεντ των μοραλ… :frowning:
περιμενω ανυπομονα το ξε-λοκ

που πάλι αναμένεται δύσκολη εβδομάδα. Τουλάχιστον άρχισαν τα χιόνια και δε θα στεναχωριέμαι που είμαι μέσα και δουλεύω :frowning:

και χιονιζει,και δουλευεις μεσα,και εισαι εκει(ελβετια αν δεν κανω λαθος :s),και θα στεναχωριεσαι?

που με ποναει το κεφαλι μου γιατι μολις διαβασα ολοκληρο το θρεντ των μοραλ…(πρωτη φορα διαβαζω ολοκληρο θρεντ)

που έχουμε γεμίσει ΨΩΝΙΑ… που λένε ότι είναι μουσικοί επειδή παίζουν 2-3 τραγούδια σε ένα όργανο… απο τη μια μέρα στην άλλη ο καθένας είναι καλλιτέχνης επειδή έτσι τούρθε… Κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα…

το εμοτικον σου σε εκφραζει απολυτος

Μόλις συνειδητοποίησα ότι το καημενούλικο κρεμμυδοκέφαλο άνετα μπορεί να παρεξηγηθεί… για αυτό το βάζω και σε άλλη φάση για να διασώσω την τιμή του:

:lol2:

Που κάθε Τετάρτη το πρόγραμμα της σχολής είναι άθλιο.2 εργαστήρια παλουκάκια και 2 θεωρίες που δεν μπορείς να παρακολουθήσεις για πάνω από 15 λεπτά(και πολλά λέω).Και όλο αυτό το μαρτύριο ξεκινάει από της 6 το πρωί που πρέπει να σηκωθώ

Σε έχω για την πλάκα!
Μιλάω για την Πέμπτη, έχουμε και κλαίμε…
3 ώρες Εκπαιδευτική Αξιολόγηση,
3 ώρες ΣΑΕ(Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου)
2 ώρες Ηλεκτρομαγνητική Θεωρία
2 ώρες Εργαστήριο Ηλεκτρονικά Ι(στο οποίο κόπηκα την πρώτη φορά)

Σύνολο 10 ώρες μόνο στην σχολή!
Πρέπει να σηκωθώ στις 06.30 στην καλύτερη, και γυρνάω σπίτι στις 19.00…

Now playing: Before the Dawn - Exile
via FoxyTunes