Μου τη σπάει

Ας μιλησω κ εγω για Παρασκευη, οπου δεν εχω τιποτα κ καθομαι κ κοιμαμαι μεχρι τις 4 το απογευμα! HELL F*CKING YEAH! :stuck_out_tongue:

Που πρεπει να βρω πως θα βολεψω
α)Πρακτικη
β)Πτυχιακη
γ)Σχολη
δ)Σεμιναρια της cisco (1800 ευρω ανετα)
και ε) και δουλεια για να πληρωσω τα καταραμμενα σεμιναρια.

Δεν αναφερω καν τα χομπυ (μαθηματα μπασου, κολυμβητηριο κλπ)

:frowning:

1)που ειμαι αρρωστη
2)που ανακαλυψα οτι χρειαζομαι σφραγισμα
και
3)που πρεπει να βριστω μ’εναν ηλιθιο μεταπτυχιακο γιατι δε μπορει να στειλει ουτε ενα mail σωστα!!!:x:x:x

που η γκόμενα είναι πιο σπάνιο πράγμα ακόμα κ από το να βρείς 500ευρο στο δρόμο!

η γκομενα ειναι σπανιο?λολ αμα ειναι γκαντεμης ο ανθρωπος…

Κι αυτο απο πανω τι ειναι;

Εξαρτάται τις προσδοκίες του καθένα… Το θέμα είναι πώς τη θέλεις την γκόμενα… Κάποιοι δεν την θέλουν συγκεκριμένη, επειδή σκέφτονται ότι δεν τους παίρνει να έχουν κι άποψη, άρα θέλουν απλά γκόμενα νά’ναι κι ό,τι νά’ναι… Ενώ άλλοι την θέλουν έτσι, κι έτσι κι αλλιώς, να έχει το΄να και τ’αλλο… ε, αυτοί δε θα βρούν γκόμενα σύντομα…
Και το αντίστοιχο συμβαίνει και με τις γυναίκες, στο αν και πώς βρίσκουν γκόμενο…

απο κεί κι επειτα, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο ουτε η γκόμενα, ούτε ο γκόμενος. Το θέμα βρίσκεται στις συγκυρίες και στο αν κοιτάς καλά γύρω σου…

Το πρόβλημα είναι οτι άτομα σαν εμένα δεν είναι αρκετά “ατρακτιβ” για μια κοπέλα την σήμερον ημέρα! Κ δεν εννοώ οτι δεν ξέρω πως να φερθώ ή οτι δεν βλέπομαι εξωτερικά. Εννοώ οτι οι κοπελιές (ακόμα κ στην ηλικία των 20 που είμαι τωρα) επιλέγουν με κάποια στάνταρ τους γκόμενους τους που εγώ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να τα εφαρμώσω απλά για να προσελκύσω γκόμενες της μάζας! Γιατί κακά τα ψέματα, αν καταλάβουν οτι δεν έχεις δικό σου αυτκίνητο/μηχανάκι , οτι είσαι χεβιμεταλάς κ οτι δεν βάζεις 2 κουβάδες ζελε στο μαλλί πριν βγείς εξω, δεν σου δίνουν καν σημασία! Φίλο μπορεί να σε πιάσουν, γκόμενο όμως ποτέ! Από την άλλη θα μου πείς πως υπάρχουν κ εξεραίσεις! Συμφωνώ, υπάρχουν, που είναι όμως ;;

Υ.Γ. Δεν είμαι αγάμητος! :lol: Είχα γκόμενες στη ζωή μου, αλλά καμία δεν ήταν αξιόλογη ούτε 1 στο εκταμμύριο!

Κατι τετοιες μας βγαζουν το ονομα…:evil:

Eμ μου θέλετε να στε μεταλλάδες, εμ μου θέλετε και να χώνετε γκομενάκια; Δεν πάει έτσι κύριοι

μεταφραση:ακουτε αλτερνατιβ και προγκρεσιβ μπας και δειτε κανα φως.

μην ανησυχεις φιλε συμφορουμιτη,καπου εκει εξω…υπαρχει…το αλλο μας μισο…η αδερφη ψυχη μας…:wacko:

@hellena:και εμενα.θυμαμαι πως καθε κυριακη στο σπιτι μου γινοταν πολεμος για να παω,συνηθως εκανα οτι κοιμαμαι για να με αφησουν ησυχο

@luthasun:να πανε να καουν στην κολαση!

@mrwhatsismane:ξερεις τι ρε γιασονα;αφου δεν αρεσει σε κανεναν αλλον το κανουν οι ιδιοι!τουλαχιστον στους δικους μου φιλους ετσι γινεται

Γιατί ρε; οι μεταλλάδες στο πηγάδι έχουν κατουρήσει;

Δεν γίνεται να είναι καμία κοκκινομάλλα μεταλλού (να βλέπεται ofc) που να λατρεύει του Death, να γουστάρει Splatter B movies, να μην λέει οτι η μπύρα είναι πικρή , να τραγουδάει με Brutal φωνητικά κ τέλος να εύχεται όλη την ώρα να ψωφήσουν τα καγκούρια ;; Τόσα πολλά ζητάω ; :dunno:

εδώ είσαι

μα που τις βρισκεις αυτες τις φωτος;ελεος πια!

γράφω σε αυτό το τόπικ γιατί δεν ξέρω που αλλού να το κάνω post.γιατί δεν έχει βγεί ακόμα τεύχος από τον σεπτέμβριο περιμένω να το βρώ στα περίπτερα.αν είναι διαλύστε το έτσι που το έχεται γαμήσει με τις κυκλοφορίες των τευχών και όταν έβγαινε το rock hard το βγάζανε τέλος του μήνα ενώ είχαμε ήδη διαβάσει τα νέα και τις κυκλοφορίες από το hammer.μπράβο για τον ερασιτεχνισμό σας.τα 'zines περισσότερο σοβαρά είναι.

Η κωλοφαρδία του Γαυρου

Δε θυμαμαι ποιος ειχε πει (στο βαριέμαι) οτι θα δει τον γιούρι γκέλερ…
αλλά καιρός να πάρω πίσω εκείνο που του είπα, ότι χαχαχα κλπ αν ειναι απο αυτούς που θα το δουν… γιατί είχε δίκιο!
είδα κάποια αποσπάσματα πριν λίγο εγώ η ίδια… και εχω να πω οτι ειναι :
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ αποτυχία της τηλεόρασης EVER…
Μαζική κοροηδία… με τον Αρχιαπατεώνα τον γιούρι… ο οποίος είπε ότι σταμάτησε το big ben και οτι ακόμα δεν δουλεύει, και ότι πρόκειται να το αφήσει να λειτουργήσει ΜΟΝΟ εαν η βρετανική κυβέρνηση δεν επιστρέψει τα μάρμαρα στην Ελλάδα…
Α, επίσης πήρε το μάτι μου κι έναν ηλίθιο που ήθελε να αυτοκτονήσει… κι εκανε ενα μλκια κολπάκι με 5 θηλιές, και διάλεξε μία για να απαγχονιστεί…
Ντάξει… αυτά τα λεπτά της ζωής μου δεν θα μπορέσω να τα πάρω πίσω…

μαζικα λολ ατακς