Δε πειράζει. Είσαι ο δατσγουάη.
Αλήθεια πολλά πληκτρολόγησες για άτομομεκομμένοδάκτυλο.
Είπε τέτοιο πράγμα ο άθλιος? Βσικά είναι για γέλια κ για κλάματα η όλη φάση…
Αλήθεια λέει. Έχω φίλους που σπουδάζουν Αγγλία και μου το έχουν πει.
Πώς την είδατε οι μοντς τώρα? Ήρθαν οι νέοι και οι καικαλαπαλαίουρες κρύβεστε?
Ουστ ρε!
Μου τη σπάνε τα φυτουκλάκια βοηθοί καθηγητών, που θεωρούν πως το να είναι αυστηροί στα deadlines που δίνουν για τις εργασίες (ειδικά σε όσους εκ των πραγμάτων δε θα έπρεπε να έχουν το ίδιο deadline) είναι πιο σημαντικό από το να μάθεις σωστά το μάθημα που διδάσκουν.
Ρε βλάκα, σε λίγους μήνες θα έχω δημοσιεύσεις (ελπίζω) σε αυτό που διδάσκεις και μου κάνεις τη ζωή δύσκολη γιατί έγραψα στα παλιά μου τα παππούτσια το ηλιθιωδώς στενό περιθώριο που μου έδωσες για να κάνω τις χρονοβόρες ασκήσεις σου και επέλεξα να κάνω κάτι απείρως πιο σημαντικό για τη δουλειά μου; Μπετόβλακα!
που πρέπει να κάτσω να κάνω 2 μικρές εργασιούλες για αύριο…και βαριέμαι όσο τίποτα άλλο…
που προσπαθω να ξεχασω οτι πειναω διαρκως γιατι το χω παραχεσει με τη μασα κι εσεις πατε και βαζετε διπλα αυτα τα…τατατατα…γκρρρ!!! Εχω ξελιγωθει ρε.Παρτε τα απο δω… πιτσα,σουβλακι,αυτο το υπεροχο σουφλε σοκολά…Ειναι πραγματα του σατανα αυτα.Ου! :-s [-X
μου την σπαει που ειμαι κρυωμενη, η φωνη μου ειναι σαν να την εχουν τραβηξει και πιανει νοτες που στον φυσικο κοσμο δεν υπαρχουν και που ολοι μου λενε να κανω αφωνια. μου την σπαει επισης το απογευματινο μαθημα ειδικα σημερα ! :(
Κάρβου, το deadline, έχει και αυτο το σκοπό του, όπως και ο χρόνος στις εξετάσεις. Αλλα είμαι σίγουρος οτι το ξέρεις ήδη αυτό.
Τώρα, εμένα μου τη σπάνε αυτοι που λένε την Γιουβέντους, Γιούβε ! Σίγα ρε αθληταρά/δημοσιοκάφρε,΄μήπως είστε και φιλαράκια και πίνετε καπουτσίνο παρέα ;
Ναι όντως είναι πολύ εκνευριστικό… Αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι και πολύ γλειφτρόνια… Φαίνεται και όταν πάνε να τους ρωτήσουν μετά τον αγώνα και κάνουν κάτι ερωτήσεις…#-o … θυμήθηκα έναν που ρώτησε τον Πρίντεζη μετά απο αγώνα της εθνικής: “Γιατί παίζεις στην εθνική Ελλάδος?” και ο άλλος άρχισε να γελάει… “εεε, γιατί είναι η Εθνική, γιατί εκπροσωπούμε την Ελλάδα…” Ελεος…
Και το χειρότερο είναι όταν αποκαλούν τους παίκτες με τα μικρά τους ονόματα “ο Μήτσος, ο Τεό” κλπ… Λες και κάθε μέρα μαζί τη βγάζουν…
Είναι γνωστό ότι η βλαχιά δεν έχει όρια.
Που αυριο στις 11 γραφω προοδο στην Γενικη Φυσικη 3 κ το βιβλιο του μαθηματος το παιρνουνμε ΜΕΘΑΥΡΙΟ!! :x
έλα ρε αυτό δεν είναι τίποτα…Εμείς εξεταστική γράφαμε μάθημα και το βιβλίο το πήραμε την επόμενη μέρα…:lol::lol:
Now playing: Amorphis - Skyforger
via FoxyTunes
που ολες η μαλακιες πεφτουν η μια μετα την αλλη στη καθημερινοτητα μου
Η κατασταση αυτη περιγραφεται με 2 λεξεις αρκει να δωσεις λιγο μεγαλυτερη εμφαση στη πρωτη…
[SIZE=“4”]Ελληνικα[/SIZE] [SIZE=“2”]Πανεπιστημια[/SIZE]
Ιτς Τρατζικ!
Ειπα να μη γκρινιαξω με τα της σχολης μου γιατι αν αρχισω δεν θα εχω τελειωμο.
Θα πω κατι παρεμφερες…Μου τη σπαει ενα γκραφιτι που χουν κανει εξω απο τη σχολη και καθε μερα που περναω πρεπει να γυριζω το κεφαλι μου απο την αλλη να μη το βλεπω γιατι μου σηκωνεται η τριχα.Εχουν ζωγραφισει τον φρικιαστικο κλοουν απο ‘‘το αυτο’’ του Στιβεν Κινγκ :? και το χουν πετυχει κιολας.Γκρρρρ!!!
Βγαλτο μια φωτο να το δουμε!
καλα αλλα γιατι; :-s