Εισαι το 2ο κλοουνοφοβικο ατομο που “γνωριζω” στη ζωη μου! Το πρωτο ηταν μια συμμαθητρια μου στο φροντιστηριο…
Εκανε το λαθος να μου ζητησει μερικα dvd με ταινιες μια φορα…το ενα μου το εφερε στο κεφαλι… :lol:
Εισαι το 2ο κλοουνοφοβικο ατομο που “γνωριζω” στη ζωη μου! Το πρωτο ηταν μια συμμαθητρια μου στο φροντιστηριο…
Εκανε το λαθος να μου ζητησει μερικα dvd με ταινιες μια φορα…το ενα μου το εφερε στο κεφαλι… :lol:
θα μπορουσε να εχει χειροτερη καταληξη.και παλι ευχαριστω να λες…
Halloween χτες Αγγλια,και σκαει στο γκοθαδικο τυπος ντυμενος Pennywise,απο το It…παραλιγο να ριξω ολη τη μπυρα μου μολις γυρισα και τον ειδα…θα ψαξω να βρω πικ αμα εχω…και οκ,μιλαμε για στολη κ μεηκ απ,λες και ειχε ερθει απο το πλατο της ταινιας κατευθειαν…κλασαμε λεμε…
ντάξει αυτό δεν είναι τίποτα. Πού να’βλεπες τη φάτσα του ντιστρόιερ όταν είδε τον Τόλκη ντυμένο Ξήγα.
η απονεύρωση που θα κάνω σε μια ώρα:( και ο οδοντίατρος
Δουλειά ρε γμτ, πολλή δουλειά. Και αυτή η αναβλητικότητα μου, και το πως συνδέονται μεταξύ τους.
Μου τη σπαει που κανετε quote για ενα κειμενο ή μια εικονα που βρισκεται ακριβως πανω απο το δικο σας ποστ, και ειδικοτερα πιο εκνευριστικο ειναι να βλεπεις να επαναλαμβανεται μια εικονα ή ενα κειμενο μονο και μονο για να γραψετε απο κατω ‘‘συμφωνω’’, ‘‘χαχαχα’’ και αλλα τετοια , που και χωρις το quote θα ηταν προφανες σε ποιο πραγμα αναφερονται αφου ποσταρετε ακριβως απο κατω !!!
Καμια φορα μεχρι να απαντησεις μπορει καποιος αλλος να εχει γραψει πρωτος κα το ποστ σου δε θα ειναι πια ακριβως απο κατω.
Οποτε βαζεις ενα κουοουτ για να εισαι σιγουρος
αυτό.
Ε δες οταν ποσταρεις αμα το ποστ σου ειναι ακριβως απο κατω, και αμα ειναι κανε εντιτ και σβησε το quote !!!
Kαλα παραδινομαι. Και με τους 2 σας.
+1000
έχεις γίνει πολύ νευρικός τελευταία …το ξερεις?:lol::lol:
ον τοπικ
μου τη σπάει που για πρώτη φορά στα χρονικά εφαγα πρόστιμο σε λεωφορείο ενώ ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησα να μπώ χωρίς εισιτήριο…είναι να σε θέλει τελικά:blow:
Πεστα ρε Night*Sky ! Το χειροτερο ειναι οταν προκειται για πολλες εικονες στο προηγουμενο ποστ…
Κατι μου την εσπαγε,αλλα γελασα με αυτο και το ξεχασα και αυτο μου την σπαει ! :-s
μου τη σπάει που είμαστε τόσο λίγοι στο φόρουμ, που
ούτε το “τι ακούτε τώρα?” δεν ανανεώνεται…
πού είίναι ο hopeto???
Μου τη σπάει όταν με παίρνουν τηλ σε ακατάλληλες στιγμές και μόλις πάω να απαντήσω το κλείνουν.:razz::razz:
Eιδικά τα πρωϊνά.
…που ο καρβού είναι ακόμα online
μένω 10 λεπτά από το στάδιο ρε συ!!! :lol:
Μη φοβάσαι! Κάγκελο δεξιά θα είμαι!!!
To metal που κοτσαρουν σε ολες τις μπαντες στο metal-archives.
Stoner rock/metal [-X