Μου τη σπάει

καλα αυτο το metal archives ωραια πηγη πληροφοριων, αλλα πολυ κολλημενο.
δοκιμαστε να πατησετε slipknot να δειτε τι θα βγαλει.
για κριτικες μην το συζητησουμε καθολου.πεφτουν 100σταρια και σκαν μυτη δυο υπανθρωποι βαζουν 10ρια και πεφτει ο μεσος ορος μιας δισκαρας.

Δεν εχουν τους γνωστους slipknot καταχωρημενους, και ετσι με δικαιωνουν οταν λεω οτι οι slipknot ΔΕΝ ειναι metal, αλλα hip-hop με τυμπανα. :wink::smiley:

κοιτα, δεν τους πολυγουσταρω, αν και μεμονωμενα κομματια τα σπανε, αλλα ειναι κατι-metal.metalcore,deathcore δεν ξερω, αλλα εχουν τετοια στοιχεια.δηλαδη τα punkia που εχουν στη θεση τους ειναι πιο metal?

Περα απο την πλακα θα μπορουσαν αρκετες μπαντες να μην τις εχουν αφου θελουν να ειναι
αμιγως metal site.Kατι Kyuss,QOTSA και τα συναφη.Οχι οτι δεν μ’αρεσουν οι μπαντες αυτες αλλα
οχι να τις βαφτιζουμε ολες μεταλ για να μην μας χαλασει το προφιλ…

προς στιγμην φρικαρα, αλλα δεν εχουν qotsa.μαλλον μπερδευτηκες.
αλλα, ναι, και οι kyuss δεν εχουν θεση σε ενα -και καλα- metal site.

ε εχουν ολα τα γκρουπ related to kyuss αυτους βρηκαν να μην εχουν ? :stuck_out_tongue:

Μου τη σπάει…που η συναυλία των WASP συμπίπτει με γιορτή κολλητής…και της ανακοίνωσα χτες ότι θα πάω αργά να τους βρω και στενοχωρήθηκε :frowning:

Για το Metal archive:

1. Must be a heavy metal band…

…Or close enough.
As simple as this request may be, it involves a huge debate. None of us here think we?re a supreme authority on all things heavy metal. However, since someone has to draw a line somewhere ? after all, if we accepted just about anything it wouldn?t be the Encyclopaedia Metallum anymore ? we?ll have to be the one to decide whether or not your submission is valid. So this is perhaps the most important point (other than truthful information), because it can save some people a lot of time they would spend on a submission that will simply get rejected. At worst, non-neutral descriptions can be edited, but this is different.
Now…
We accept the following non-metal bands in certain cases (these exceptions can be ambiguous and debatable - scroll down for details):

* Side-projects of metal band members (ex: Pain, Wongraven, Die Verbannten Kinder Eva's)
  Note that side-projects will only be eligible if they have at least one release on a label with worldwide distribution (to avoid a flood of bedroom/MySpace bands).
* Bands that are no longer metal, but are/were still generally recognized as metal bands (ex: Burzum, Metallica)
* Grindcore if it's close enough to death metal (ex: Carcass, Napalm Death)

We do NOT accept the following (this is our decision, please don’t argue this):

* Mallcore, also known as "nu-metal" by some (ex: Papa Roach, Limp Bizkit, Drowning Pool, Slipknot)
* Metalcore, unless it's clearly more metal than core (e.g Shadows Fall, The Red Chord, Mastodon are OK: Avenged Sevenfold, Atreyu, Bullet For My Valentine are NOT). If you are uncertain, best avoid metalcore bands altogether.
* Glam rock (ex: Poison, Whitesnake, KISS)
* Classic rock (ex: Led Zeppelin, Uriah Heep)
* Progressive rock (ex: Yes, King Crimson, The Flower Kings, Spock's Beard)
* Hard rock (ex: Guns 'N Roses, AC/DC, Alice Cooper)
* Hardcore (ex: Earth Crisis, Converge)
* Grindcore (and all its variants; noise, crust, etc) with little to zero metal influence (ex: Anal Cunt, Libido Airbag)
* Punk (ex: The Misfits, The Ramones, The Sex Pistols)
* Gothic rock (ex: Bauhaus, Sisters of Mercy, Fields of Nephilim)
* Industrial (ex: Nine Inch Nails, Rammstein, KMFDM, N17)
* Cover/tribute/gimmick bands (ex: The Iron Maidens, Catch the Rainbow), unless they start as such and eventually write their own music

έχει και συνέχεια αλλά το πιάσατε το point.

Που αρρώστησα…

περαστικούλια… να πίνεις πολλά υγρά

Που πηγα να καλυψω ενα παιδι κανοντας τη βαρδια του, και μου ειπε οτι η βαρδια ειναι τεταρτη βραδυ, αλλα τελικα ητανε τριτη βραδυ και κουβαληθηκα απο το κλαμπ στο μαγαζι να δουλεψω βραδυνη.
Εχω σηκωθει απο τις 7 για δουλεια, μετα σχολη, και τωρα παλι δουλεια μεχρι τις 8 το πρωι.
Δε με χαλασε…

Γιατί θα πρέπει οι γονείς να έχουν λόγο σε όοοολα τα θέματα?
Ένα σαββατοκύριακο να θέλω να φύγω από την Αθήνα,άμα δεν πουν τη γνώμη τους δεν θα αντέξουν.

-Μπαμπά,το σ/κ θα πάω εκδρομή.
-Σχολή δεν έχεις?
-Το σ/κ όχι.
-Εγώ δεν θα έφευγα.Εσύ κάνε ότι θες.

Πως με τσαντίζει η έκφραση “κάνε ότι θες”!!!:blow::blow:

Πάλι καλά να λες.

Εμένα μου λένε “Να ρωτήσεις τον πατέρα σου πρώτα”

και μετά αυτός μου λέει, “Όχι δε σε αφήνω”

και του λέω “Μα η μαμά είπε ναι”

για να λάβω την τελική απάντηση “Δε με νοιάζει τι λέει η μαμά, εγώ είμαι η κολώνα του σπιτιού”

=(

Καλά αυτό το ‘κάνε ό,τι καταλαβαίνεις’ παίζει να είναι το χειρότερο σλόγκαν του κόσμου…

Καλα αυτο το “εγω ειμαι η κολωνα του σπιτιου” ειναι ολα τα λεφτα.
Μια φορα ειχα τη φαεινη ιδεα να του πεταξω “αντε και σ’ανωτερα… σου ευχομα και κιονας”.
Παραλιγο να τις αρπαξω τις κλωτσιες μου :stuck_out_tongue:

Το “κανε οτι καταλαβαινεις” παλι, δε με νοιαζει. Εγω το ακουω σαν “ναι” :-k

Έτσι συμβαίνει με σας τα παιδιά. Οι γονείς θέλουν να σας ασκούνε έλεγχο γενικά, και είναι εκνευριστικό, σας καταλαβαίνω.

Θα λεγα κι άλλα αλλά η μαμά μου μέσα μου φωνάζει και μου λέει να μη περνάω πολύ ώρα στο πισί και χαλάσουν τα μάτια μου, γι’ αυτό σταματάω εδώ. \

είμαι σχολή και βαριέμαιιιιι - και ναι, μου τη σπάει αυτό. :stuck_out_tongue:

που δεν μπορώ να κάνω ποιοτικό lurking στο rocking από τη βιβλιοθήκη γιατί ο οπλαρχηγός έχει γεμίσει τα profiles buzgia

μάλλον είμαι offtopic

8)8)8)8)8)8)

που μου φερνει αντιρρηση ο πατερας μου στο να ξαναφησω μαλλι…Κατσε ρε αρχαιε οταν ημουν 12 χρονων με αφησες και τωρα ειμαι 16 χρονων και θα μου φερεις αντιρριση?