Μου τη σπάει που ο κάθε δειλός, που έχει προβλήματα με συγκεκριμένα άτομα, επιτίθεται στους φίλους τους (π.χ. Unholy) μόνο και μόνο επειδή είναι ευάλωτοι εκείνη τη στιγμή…
ΜΠΑΑΑΑΑ… Είναι τρυφερούλης και ο Unholy;
Τώρα που δεν μπορεί να απαντήσει, σκέφτομαι να φτιάξουμε ένα topic για να τον κράζουμε, που τρέχει σαν “Χαντζίδης” στο 5Χ5 και δεν τον προλαβαίνετε…
Εγώ τραυματίστηκα, οπότε έχω και μια δεύτερη ευκαιρία να του κόψω την μπάλα
ΜΠΑΑΑΑΑ… Είναι τρυφερούλης και ο Unholy;
Τώρα που δεν μπορεί να απαντήσει, σκέφτομαι να φτιάξουμε ένα topic για να τον κράζουμε, που τρέχει σαν “Χαντζίδης” στο 5Χ5 και δεν τον προλαβαίνετε…
Εγώ τραυματίστηκα, οπότε έχω και μια δεύτερη ευκαιρία να του κόψω την μπάλα
:P[/quote]
Εγώ μπορώ να τον φτάσω, αλλά
Α) Βαριέμαι μαρκάρω (είμαι της σχολής Ζιοβάνι) :lol:
Β) Μετά θα ψάχνω να βρω που μου έπεσε η σπλήνα…
Ο Unholy δεν είναι τρυφερούλης ρε!!! (Δε δέχομαι να με κέρδισε ένας τρυφερούλης, άρα δεν είναι!!!)
Όταν υπήρχε σοβαρός τερματοφύλακας απέναντι του (δηλαδή εγώ), ήρθε ισοπαλία με το ζόρι… Κι ας έφαγα δυο, τρία επίτηδες για αισθητικούς λόγους…
Δεν ήταν τόσο τραγικός ο Cozy μωρέ :lol: :lol: :lol: Η άμυνα μας ήταν μόνο λίγο χειρότερη από αυτή της Σαχτάρ…
Μου τη σπάει που όταν στο firefox, πατάω το X αντί για την καρτέλα που θέλω και ξαναγράφω το κειμενάκι από την αρχή (καλή ώρα όπως τώρα…)
μου την σπάει όταν κάποιοι νομίζουν οτί τα ξέρουν όλα!!! έλεος!
πώς το λένε οι Κατσιμιχαίοι?
μου τη σπάει
η γενικευμένη malakia που κυκλοφορεί…
Μου τη σπάει πού ενώ μου έχει στείλει κάποιος pm και του έχω απαντήσει , εκείνος παρόλο πού έχει μπεί στο forum δεν το έχει διαβάσει ακόμη! (συμφωνείς bluezlick; :lol: )
μου τη σπανε καποιοι που δεν βαζουν msn…
H αθάνατη ελληνική γραφειοκρατία (Τι τρέξιμο ήταν αυτό πρωινιάτικα??.ΙΚΑ Rules!! :lol:)
Αυτοι που νομιζουν πως τα ξερουν ολα, εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε…
Ον τοπικ: Μου την σπαει η κινηση και το να πρεπει να φυγω 2 ωρες νωριτερα απ’ το σπιτι για να φτασω στην σχολη μου στην ωρα μου! :evil:
Βαλτε μετρο στο Αιγαλεω ρε να ησυχασουμε…
Αυτοι που νομιζουν πως τα ξερουν ολα, εκνευριζουν εμας που τα ξερουμε…
Ον τοπικ: Μου την σπαει η κινηση και το να πρεπει να φυγω 2 ωρες νωριτερα απ’ το σπιτι για να φτασω στην σχολη μου στην ωρα μου! :evil:
Βαλτε μετρο στο Αιγαλεω ρε να ησυχασουμε… :([/quote]
μου φαινεται απ’τον Απριλη θα λειτουργει.
Δεν υπαρχει κατι που να μην μου τη σπαει αυτες τις μερες.
Στριφναρι και τετοια! :?
Μου τη σπάει που μερικές το παίζουν δύσκολες…
Για να αποδείξουν τι;;;
Αφού μετά…
lol lol lol
Και τι θες ρε συ?Απο την πρωτη μερα?.. Δεν σου φαινεται λιγο εως παρα πολυ υπερβολικο? :roll:
lol lol lol
Και τι θες ρε συ?Απο την πρωτη μερα?.. Δεν σου φαινεται λιγο εως παρα πολυ υπερβολικο? :roll:[/quote]
8) 8)
Aφού με θέλει, τι με παιδεύει;;; :evil: :evil: 8) 8)
Σωστος!!!
this is rock n roll!
Κοίτα, αυτές που το παίζουν δύσκολες και μετά… όντως είναι βλήματα και προσβάλλουν τις υπόλοιπες. :roll: Από 'κει και πέρα έχετε καθιερώσει να λέτε δύσκολες τις γυναίκες που δεν σας κάθονται γιατί απλώς… δεν γουστάρουν! Και προκειμένου να παραδεχτείτε ότι είστε μάπες λέτε απλά “Χα! Κοίτα αυτή ρε μ*****! Μας το παίζει και δύσκολη…”
Καημένα που είστε :lol:
Δεν επιμένουμε αν δε γουστάρουν, αρκεί να δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση…