Μου τη σπάει

καλά,αν κάθονται αμέσως οι γυναίκες δεν είναι λίγο ξενέρα?

+1

Oχι πάντα…Μερικές φορές το γοργόν και χαρην έχει… 8)

μου τη σπαει, οταν ο led zep και ο nihilist με λενε μικρη!!! :cry:
δε μ αγαπαει κανεις… :cry: :cry: :cry: :cry:

Αν σε λέει ακόμα και ο led_zep “μικρή”…Πρέπει να είσαι πολύ μικρή…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

κι ομως οχι :stuck_out_tongue: απλως νιωθει μειονεκτικα που μεγαλωσε λιγο :lol: :stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue: :lol: 8)

Τοσοδούληδες είστε? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οχι τοσο οσο εσυ… :wink:

Καλά, μπροστά στον ψηλό (Cozy), όλοι σαν τον Ντάνι Ντε Βίτο είμαστε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πωπω μανια με τον κοζυ :lol: :lol: :lol:

Αν τον δεις σου εγγυώμαι θα κολλήσεις μαζί του!!! Όλες κολλάτε σε εμάς του φοβερούς μηχανολόγους!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

(η κατασταση ειναι πολυ προχωρημενη :stuck_out_tongue: ,ο ψυχιατρος συνιστα τη γνωστη αντιμετωπιση):
…ναι καρβου, ο,τι πεις εσυ :smiley: :smiley:
οποια σας δει δε λεει να ξεκολλησει! :stuck_out_tongue:
πρεπει να γινετε η μασκωτ της uhu stick…!!!1
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σωστα! Πολλες φορες δεν δινουν καν ξεκαθαρη απαντηση!!!

έτσι μπράβο, αργά ή γρήγορα όλοι συμφωνούν μαζί μας!!! 8) 8) 8) 8) 8) :smiley: :smiley: 8) 8)

εδω κολλαει ενα γαβ γαβ λαικο ασμα: πες μας τι πινεις, εσυ κ δε μας δινεις…!
8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εδω κολλαει ενα γαβ γαβ λαικο ασμα: πες μας τι πινεις, εσυ κ δε μας δινεις…!
8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

έπος κομμάτι!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8)

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)[/quote]

Αγαπητέ συνάδελφε, θα ήθελα να προσθέσω εδώ, ότι δε μας κολλάνε γιατί είμαστε μηχανολόγοι, αλλά γιατί είμαστε φοβεροί τύποι και οι φοβεροί τύποι γίνονται μηχανολόγοι (ή ροκ σταρς :roll: ). Με λίγα λόγια, από τότε που γεννηθήκαμε ήμασταν επίγειοι μικροί θεούληδες!!!

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :D/ :D/ :D/ :^o :^o :^o :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μου τη σπάει που κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο, μα τόσο, μαλάκες.
Καληνύχτα.

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)[/quote]

Αγαπητέ συνάδελφε, θα ήθελα να προσθέσω εδώ, ότι δε μας κολλάνε γιατί είμαστε μηχανολόγοι, αλλά γιατί είμαστε φοβεροί τύποι και οι φοβεροί τύποι γίνονται μηχανολόγοι (ή ροκ σταρς :roll: ). Με λίγα λόγια, από τότε που γεννηθήκαμε ήμασταν επίγειοι μικροί θεούληδες!!!

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :D/ :D/ :D/ :^o :^o :^o :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ειμαι και μηχανολογος και ροκ σταρ 8) …δεν ειναι τυχαιο