Μου τη σπάει

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)[/quote]

Αγαπητέ συνάδελφε, θα ήθελα να προσθέσω εδώ, ότι δε μας κολλάνε γιατί είμαστε μηχανολόγοι, αλλά γιατί είμαστε φοβεροί τύποι και οι φοβεροί τύποι γίνονται μηχανολόγοι (ή ροκ σταρς :roll: ). Με λίγα λόγια, από τότε που γεννηθήκαμε ήμασταν επίγειοι μικροί θεούληδες!!!

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :D/ :D/ :D/ :^o :^o :^o :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ειμαι και μηχανολογος και ροκ σταρ 8) …δεν ειναι τυχαιο[/quote]

Εμένα μου την έσπαγαν οι προβολείς και οι παπαράτσι και αποφάσισα να μη γίνω ροκ σταρ… :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

τι έπαθες νέε μου; ποιός σε νευρίασε;

Χα! Θα στα πω από κοντά! Ή θα καταλάβεις σε λίγες μέρες 8)

lol lol lol
Και τι θες ρε συ?Απο την πρωτη μερα?.. Δεν σου φαινεται λιγο εως παρα πολυ υπερβολικο? :roll:[/quote]
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) 8)

Aφού με θέλει, τι με παιδεύει;;; :evil: :evil: 8) 8) :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ναι βρε παλικαρι σε θελει, αλλα δεν εχει να κανει αυτο!Αμα ηταν ετσι ολα τα ζευγαρια θα το εκαναν απο την πρωτη μερα αφου ετσι κι αλλιως καποια στιγμη θα γινει.lol!
To θεμα ομως με το “δυσκολες” και “ευκολες” εχει καταντησει κουλο.
Σκεψου οτι ναι θελει αλλα μπορει να μην εχει την οικειοτητα να προχωρησει παραπερα,να μην αισθανεται ανετα,να θελει πιο πολυ χρονο!Αυτο που εχεις να κανεις εσυ, ειναι να της πεις “Οποτε σου ερθει”. Πιστευω πως θα ειναι και το καλυτερο!Και επισης, μην της δειχνεις με τη συμπεριφορα σου οτι λυσσας και οτι το θες παρα πολυ, γιατι θα ξενερωσει και δεν θα κατσει ποτε! :stuck_out_tongue:
Ολα με ενα μετρο! :wink:

Ωχ! Ποίον θα μπανίσετε πάλι βρε Κωστάκη; :roll: :frowning:

μου την σπάει το γεγονός …ότι τελειώνει ο χρόνος μου γμτ τη! :evil:

Ωχ! Ποίον θα μπανίσετε πάλι βρε Κωστάκη; :roll: :([/quote]

Κανένα μπαν. Διάβασε την αρχική σελίδα και θα καταλάβεις dear. 8)

Το “φτύσιμο” από τούς "φ ί λ ο υ ς "

lol lol lol
Και τι θες ρε συ?Απο την πρωτη μερα?.. Δεν σου φαινεται λιγο εως παρα πολυ υπερβολικο? :roll:[/quote]
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: 8) 8)

Aφού με θέλει, τι με παιδεύει;;; :evil: :evil: 8) 8) :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Ναι βρε παλικαρι σε θελει, αλλα δεν εχει να κανει αυτο!Αμα ηταν ετσι ολα τα ζευγαρια θα το εκαναν απο την πρωτη μερα αφου ετσι κι αλλιως καποια στιγμη θα γινει.lol!
To θεμα ομως με το “δυσκολες” και “ευκολες” εχει καταντησει κουλο.
Σκεψου οτι ναι θελει αλλα μπορει να μην εχει την οικειοτητα να προχωρησει παραπερα,να μην αισθανεται ανετα,να θελει πιο πολυ χρονο!Αυτο που εχεις να κανεις εσυ, ειναι να της πεις “Οποτε σου ερθει”. Πιστευω πως θα ειναι και το καλυτερο!Και επισης, μην της δειχνεις με τη συμπεριφορα σου οτι λυσσας και οτι το θες παρα πολυ, γιατι θα ξενερωσει και δεν θα κατσει ποτε! :stuck_out_tongue:
Ολα με ενα μετρο! :wink:[/quote]
Πολύ σωστά. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Υπομονή λοιπόν Gigatron :stuck_out_tongue: :wink: 8)

Βασικά, θα σου πω κι εγώ την άποψή μου ως θηλυκό… ( :oops: :oops: :oops: )
Σωστά τόνισε ο Soul ότι δεν πρέπει να δείξεις λυσσάρι γιατί δεν πρόκειται να κάτσει. Κάνε τον αδιάφορο. Δειξ’της ότι δεν σου 'χει περάσει καν απ’το μυαλό η “ιδέα”. Αν πάλι είναι τόσο δροπαλή και δεν κάνει και πάλι τίποτα καν’την να νιώσει άνετα. Μην τη πιέζεις. Αν δεν κάτσει και πάλι δωσ’της τις παντόφλες στο χέρι! :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=

ο Soul

H Soul… :stuck_out_tongue: :wink:

Μου τη σπανε οι ΓΚΟΜΕΝΕΣ (Δε χρησιμοποιω ποτε αυτη τη λεξη αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση μονο ατυη ταιριαζει) που ειναι με καποιον για να λενε οτι ειναι με καποιον.Δλδ ο ορος free δεν υπαρχει στο λεξιλογιο σας?Αν κατσουν ενα μηνα χωρις “σχεση” το εχουν σαν κατορθωμα.Αλλα ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει!!!Εβιβα

Μου τη σπάει να περνάω τέλεια το Σαβ/κο και να γυρίζω πίσω στη δουλειά τη Δευτέρα…
:evil:

Μου τη σπαει που αυριο πρεπει να σηκωθω πρωι και να αρχισω ξεσκονισμα,σκουπισμα, σφουγγαρισμα και το χειροτερο απ’ολα πρεπει να κανω και το σπιτι της γιαγιας μου LOL! :?
Ωραιο ρεπο τη τυχη μου… :x

μου την σοαει να ειμαι αρρωστος να θελω να βγω να βγαινω κ να μην μπορω να κατσω γιατι η καπνιλα με κανει σκαατα! :twisted: :evil:

Παρε ενα Χιππικο deponaki να στανιαρεις!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παρε ενα Χιππικο deponaki να στανιαρεις!!! :stuck_out_tongue: :P[/quote]

ξες ποσα εχω παρει… :wink:
στο τελος θα κανω χιππικο κφαλακι… :stuck_out_tongue:

…που κάποιοι άνθρωποι αθετούν τις υποσχέσεις χωρίς καν να δώσουν εξήγηση…

μου τη σπαει οταν ο αλλος ειναι on line στο msn και το βαζει away όταν του μιλήσεις…ενα απλό “ειμαι busy” αρκει.

+200