Μου τη σπάει

Αστα να πανε…

Μου την καρφωνει το γεγονος οτι ολλοι ξερουν τι ειναι το καλητρο για μενα χωρις καν να ακουν την γνωμη μου!!! :evil: Για παραδειγμα το μηχανογραφικο μου το εκανε η μανα μου οως ηθελα αυτη γ_μω τν αντιχριστο μου! Ευτυχως που περασα Αθηνα, και οχι Κερκυρα…

Που ειμαι στο νετ με ταχυτητα 31,2kbit/δευτ!!!

Και μετά αναρωτιέσαι γιατί αργεί το φόρουμ :slight_smile: :slight_smile: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Και εγώ με τέτοια ταχύτητα μπαίνω και το φόρουμ φορτώνει σφαίρα. :smiley:

Ζουλευω… :frowning:

Η μόνιμη δικαιολογία (γιατί έχει κανταντήσει δικαιολογία πλέον…)

Δεν έχεις μόνο δικαιώματα… Έχεις και υποχρεώσεις!

Μου τη σπάει που λόγω κρυώματος τα τελευταία βράδια με πιάνει τρελός βήχας και είμαι κάθε μέρα με 3,5 ώρες ύπνου! :frowning: Δε μπορώ άλλο!!! Έκανα μυς στο λαιμό μου απ’το πολύ γκούχου-γκούχου και μιλάω σα νταλικιέρης!!! :lol: Βοήθειαααα…

Σιγα ρε, εγω τι να πω που βηχω χειμωνα-καλοκαιρι εδω και κατι χρονια.:stuck_out_tongue:

Το οτι σημερα θα φαμε ΦΑΚΙΕΣ!!!:x

μου την σπαει που πρέπει και για τον Μάρτιο να σηκώνομαι στις 5 το πρωι!:x

Που ειναι τοσο βουλωμενη η μιτη μου, και κοντεψα να σκασω χτες το βραδυ… Επειδη εκλησε και ο λαιμος μου!!! :cry: :x

Μου τη σπάει το ‘‘ίδωμεν’’ ειδικά όταν το βλέπω να γράφεται με ‘‘ει’’…:-- :roll:

[SIZE=“3”]…είδωμεν! [/SIZE] :lol3: :lol3:

:-#:stuck_out_tongue:

[SIZE=“3”]είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν είδωμεν[/SIZE]

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μου την σπάει ο γείτονας μου :lightsabre:

Και μενα μου τη σπαει ο γειτονας σου!!

Που μενεις???:stuck_out_tongue:

ποιος γειτονας;;;εκεινος ο ενοχλητικος;;;;

εχετε δικιο δε παλευεται αλλο…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εχω διπλ. οδηγ. εδω και 2 μηνες… Αυτο που μου τηνσπαει ειναι οτι ενω οταν οδηγαω μονη μου ειμαι αψογη, οταν μπαινουν αλλοι μεσα, ανχωνομαι τοσο πολυ, που οδηγαω σαν να μην πηρα ποτε διπλ.!!! :x