[SIZE=“4”]Οραω-ω > Αοριστος β’ = είδον > ειδομεν (α.ε.) = είδαμε(ν.ε), Υποτακτική Αορίστου Β’ = ίδωμεν(α.ε)= θα δούμε(ν.ε) Επομένως έχουμε Υποτακτική σε θέση Προστακτικής.
Οραω-ω > Αοριστος β’ = είδον > ειδομεν (α.ε.) = είδαμε(ν.ε), Υποτακτική Αορίστου Β’ = ίδωμεν(α.ε)= θα δούμε(ν.ε) Επομένως έχουμε Υποτακτική σε θέση Προστακτικής.
Οραω-ω > Αοριστος β’ = είδον > ειδομεν (α.ε.) = είδαμε(ν.ε), Υποτακτική Αορίστου Β’ = ίδωμεν(α.ε)= θα δούμε(ν.ε) Επομένως έχουμε Υποτακτική σε θέση Προστακτικής.
Οραω-ω > Αοριστος β’ = είδον > ειδομεν (α.ε.) = είδαμε(ν.ε), Υποτακτική Αορίστου Β’ = ίδωμεν(α.ε)= θα δούμε(ν.ε) Επομένως έχουμε Υποτακτική σε θέση Προστακτικής. [/SIZE]
Άρα όταν γράφεις είδομεν και αναφέρεσαι στο μέλλον ουσιαστικά αναφέρεσαι στο παρελθόν. Η σωστή ορθογραφία είναι Ιδωμεν!!! Χώνεψε το!!!O:)
Φιλόλογος είσαι; :-k
Princess σε ικετευω μην ανασειρεις τους εφιαλτες μου!!!
Λες να το εμπεδωσει ο Angmar?
Ειδωμεν:p !
Πρώην φυτό είμαι… Κι επειδή είναι πρόσφατα όλα αυτά τα ξαναθυμήθηκα!
@Rychehead: Kι όμως τώρα που όλα τελειώσαν, διαπιστώνω ότι ήταν ωραία όλα αυτά που μαθαίναμε! Απλά λόγω πίεσης αντιδρούσαμε έτσι…
Πες τα πες τα!
Τέρμα στον βιασμό της ελληνικής! :vibrate:
Princess_of_the_dawn μη μου θυμιζεις το σχολειοοοοο!
Θεωρητικη κατευθυνση και μπλιαξ!:razz:
Αλλα εισαι επος.
+1:D
Ζήτω η θετική! Όοοολε! 'Οοοολε! Αν και είναι γεμάτη με φυτά και δήθεν επιστήμονες… :twisted: Εγώ φυσικά είμαι εξαίρεση! O:)
Γιατι? Και η αλοη φυτο δεν ειναι???
No offence…:oops:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
8O :lol:
Επειδή είμαι λίγο άσχετος από κατευθύνσεις, η θετική περιλαμβάνει τις παλιές πρώτη και δεύτερη δέσμη ή μόνο την πρώτη; :-k
Επειδη ειμαι λιγο ασχετος απο δεσμες, η θετικη περιλαμβανει μαθηματκα-φυσικη-βιολογια-χημεια, η τεχνολογικη μαθηματικα-φυσικη-προγραμματισμο-διοικηση επιχειρησεων και η θεωρητικη ιστορια-αρχαια-λογοτεχνια-λατινικα.
Ημουν θεωρ… Και ητανε γαματα:metal: !!! Αλλα διστυχος περασα Ραδιολογια Ακτινολογια… Αντιο λατρεμενε Σοκρατες…
σωπα ρε, ακομα εδω ειμαι:wink:
Οτι να ’ ναααααααααι!!!
Princess : Καποια ηταν ωραια και τα γουσταρα π.χ. την Ιστορια και τη Λογοτεχνια, ασχετα αν δεν εγραφα αριστα (ποτε δεν ημουν αριστος μαθητης). Καποια αλλα με αφηναν παγερα αδιαφορο οπως τα Λατινικα. Τεσπα η πιεση που εχεις ειναι αυτο που σε κανει να τα μισεις!!
Στη Πολιτεία του Πλάτωνα όμως όσοι ασχολούνταν με μαθηματικά αναλάμβαναν μονάχα την ασφαλεια της, ενώ όσοι είχαν λάβει την ανωτατη μορφή παιδείας -φιλοσοφία- είχαν το προνόμιο της διακυβέρνησης της!
Τα Αρχαια ηταν απο τα πιο μισητα και αδιαφορα μαθηματα που ειχα ποτε.Καλα που βαλαν ευκολο συντακτικο στην Αντιγονη Β’Λυκειου και εγραψα καλα…
Η Γραμματικη παντως ηταν απαισια.
Moνο οι Ορνιθες ειχαν πλακα.
Χιλιες φορες Ιστορια(απο τα αγαπημενα μου μαθηματα,μαζι με Βιολογια και Χημεια.Ξερω,ειμαι βιτσιοζος).
Η Αντιγονη ηταν λατρεμενο μαθημα. Και δευτερη αγαπη η Διοικηση Επιχειρησεων της 3ης.:respect: