Μου τη σπάει

Που ο γκέη γείτονας μπαλαμουτιάζει το καλύτερο κομμάτι του κτηρίου (στο φιλικό)

Γαμώτο,πως γίνεται πάντα να αρρωσταίνω τις μέρες που έχω πολλές δουλειές να κάνω?:frowning:

…Που πρεπει να κατεβω να παρω μπυρες και βρεχει σαν π@#στης…

Που το μπ3 μου δεν αναγνωρίζεται ούτε για αστείο στα pc.
Δεν ξέρω αν πιάσει και η αναβάθμιση λογισμικού που έχει, αφού δεν αναγνωρίζει την επαφή.
Γτμπ.

Μαρκα?Καsony?

Η μάρκα είναι F&U Mp1874, τίποτε τρομερό δηλαδή αλά σε μένα τουλάχιστον αλλα τόσο καιρό δεν εμφάνισε τόσο μαλακισμένα προβλήματα.

σπαστο

Εεεεμμμ…και συ τι τα ανακοινώνεις στο γκαντεμοφόρουμ???:stuck_out_tongue:
Κάντα πρώτα…και μετά λέγε μας τα:)

…που μου επεσε ο καπνος απο τη κωλοτσεπη,εξω,οταν βγηκα για σουπερ μαρκετ…πο ρε π@#στη μου δουλειααα…

Κι είναι και πανάκριβος εκεί πάνω ε. Τέσκο φορέβερ πάντως!

Μου τη σπάει το κωλοσυνάχι που μ’ έχει διαλύσει από εχτές. Και μια κρύο μια ζέστη ο καιρός με έχει τσιτώσει άσχημα.

6 ΛΙΡΕΣ Γ@ΜΩ ΣΧΕΔΟΝ,και τον πηρα χτες!!:blow:…(ειχα και τα μισα φιλτρακια μεσα:x)

Xιντ ζήτα μικρό δεματάκι με καπνούς από ελλάδα. Είναι ελαφριοί, και ακόμα και μαζί με τα ταχυδρομικά σου έρχεται πιο καλά.

:p:pαμα πω στους δικους μου’‘στειλτε μου καπνο γτ μια στις τοσες γουσταρω να καπνιζω’’,προβλεπονται επικοι καυγαδες:p:lol::lol:…νταξ,θελω κανα τσιγαρο με καφε,κανα ποτο το βραδυ,αντε και μετα απο κανα φαγοποτι ασχημο…απλα μολις γμτ εκανα καφε,ειπα να κατσω να χαζεψω για καμια ωρα πριν μαθημα και το μονο π ελειπε ηταν το τσιγαρο…παει το μεσημεριανο χαλαρωμα:/

ντε φακτο…

το να αγοραζεις τσιγαρα στην αγγλια ειναι απο τα πιο χαμενα φραγκα!
ακομη και αν αγοραζεις δεκαρι πακετακι.

εκτος αν ειναι παρασκευη βραδυ, εισαι στη μπαμπ φεσι και εχεις δρομο για το σπιτι.Εκει,αφηνεις διακριτικα να σου πιασουν το κωλαρακι γιατι μετα παιζει περπατημα!

…που πειναω:/…και που επισης οι διπλανες γκομενες-συγκατοικοι τσιριζουν και εχουν μαζευτει κουζινα για χαρτια και τις ακουει ολο το μπλοκ…2 το βραδυ,ζωα…

H Aθηνα.Πειτε οτι θελετε.Αλλα το μια ωρα και ταξιδι για να πας για καφε δεν
παλευεται…Πραγματικα ομως.

καλα,απο ΠΟΥ στην αθηνα ξεκινησες να πας που για καφε?

Σιγά … και 2 γειτονιές πιο πέρα να πρέπει να πας που λέει ο λόγος, άμα χρειάσει ένα ΜΜΜ άνετα θες μια ώρα έτσι όπως αργούν να έρθουν. :roll:

ε,οχι κι ετσι ρε μαστορα…ΟΚ,τα ΜΜΣ ειναι μπουρ@@λο ( και με το τρενο σε τραγικη κατασταση) αλλα κατεβηκα (με το πεζο το 2) κεντρο απο κατω πατησια σε περιπου 20-25 λεπτα.
Οκ δεν ειναι μεγαλη αποσταση αλλα…

Βεβαια,γι’αυτο ρωτησα, γιατι καποιοι αλλοι δεν εχουν απλα μια ευθεια!:stuck_out_tongue:

Το Σαββατο περιμενα για το 204 για 40 λεπτα με αποτελεσμα να χασω μερος του λαηβ…