Μου την σπαει να μου ερχεται χασμουριτο την ωρα που εχω φιλτρακι στο στομα κ στριβω. παρα λιγο την γλειτωσα τν τελευταια φορα…
δεν θα με κοροιδευεις εμενα μαλακισμενη…να παρεις το πουστρ@κι σου απο που δν ξερω κ γω,και ΠΟΥΛΟ ΖΩΟ.ΕΞΟΡΝΤΕΡ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥ
Μου τη σπάει που,όταν είναι χαρούμενη,πάντα θα γίνει κάτι που θα με στεναχωρήσει ή ανησυχήσει.
Που σε 2 μέρες, έσκασαν (έσπασε μέχρι και το τζάμι τους) 4 λάμπες στο σπίτι. Άλλη όρεξη δεν έχω τώρα, να έχω πρόβλημα στα ηλεκτρολογικά και χρονιάρες μέρες να το ψάχνω :x
Εγώ είμαι Ηλεκτρολόγος8)
Να πας να φτιάξεις καμια πρίζα ρε
Απ’ ότι λένε, είσαι γκέι άμα δεν ξέρεις να φτιάχνεις μόνος σου τα ηλεκτρολογικά.
:lol:
ενω μαγειρευεις,αφου καθαρισεις…
Δεν πας με το φτιαρι και την αξίνα σου στην παραλία να φτιάξεις κανένα κάστρο να παιζει ο ΓΙΟΣ σου;
Το ΑΓΟΡΑΚΙ του Φριδομ.
Αγορι.Οχι κοριτσι.
Με μια Πο**σα να:
|___________________________________________________________|
Διακόπτεται κιόλας η πο**σα?
Εϊναι το κεφαλάκι βρε!
που πρεπει να περιμενω 3 μηνες μεχρι να παω να σπουδασω.και αυτον τον καιρο που δεν κανω απολυτως ολη μερα και ολη νυχτα!!
Αυτη η ευπιστια των γυναικων στις αρλουμπες που βλεπουν στην τηλεοραση περι αστρολογιας και φενγκ σουι κλπ.
Η μανα μου μολις ειπε του πατερα μου και εμενα να κλεινουμε το καπακι της τουαλετας. Τη ρωτησα γιατι και μου λεει το θεïλικι “γιατι ετσι λεει το φενγκ σουι”.
χφσξαρτφγιοξεργ,ασλγξια./σροαςερσδμαςφ
Με τον πατερα μου ειχαμε ενα βλεμμα του στυλ “ρε δεν παμε καλα”
Αποσπώμενο? Πρέπει να πονάει.
alucard,λοιπον ακου!τραβαω τα ιδια απο την μανα!εχει βαλει παντου κρυσταλλους και καθρεφτες!!!επισης,ειχε φερει και 2 και καλα ειδικους στο φενγκ σουι και ειχαν κανει διαφορες μικροαλλαγες αλλα και αλλες μεγαλυτερες!!επισης, μου εβγαλαν ολες τις αφισες απο το δωματιο γιατι και καλα υπηρχαν πολλα ανδρικα προτυπα και κινδυνευε η θυληκη μου ακεραιοτητα!!ελεοσ!!!
Συνενοηθειτε με τον πατερα σου να κατουρατε το πρωι πανω στο καπακι,απο τη νυστα και καλα.
Να δεις που θα παει το φενκ σουι της μαμας
Ρε γαμω, ειμαι στο μαγαζι και εχω ανοιχτες τις πορτες να μπαινει αερας γιατι ειναι ενας μεσα που δεν πλενεται ποτε του, και γαμω την κοινωνια, η γιαγια απο το διπλα σπιτι παλι τηγανιζει πατατες και ψαρια και μου εχει σπασει τη μυτη. Νομιζω οτι το στομαχι μου θα πεταχτει απο το στομα μου και θα αρχισει να ψαχνει για φαι μονο του.
Δηλαδη ή θα πεθανουμε απο την μποχα εδω μεσα, η απο την πεινα…
παραγγειλε κανενα σουβλακι να στρωσεις ρε.8)