Μου τη σπάει

Μπα… θα παει η μανα μου απο τα Goodys οταν σχολασει και της ειπα να μου παρει. Αλλα οσο να’ναι… σπιτικο φαγητακι απο τη γιαγια απο διπλα ειναι. Το μυριζεις και λιωνεις :stuck_out_tongue:

ναι, τα εχεις τα δικια σου.υπομονη λοιπον.:slight_smile:

που ξεκινησα 12 να παω σχολη κι εφτασα 3.10 :? γαμοπορειες!

Η επιπολαιότητα μου…

επίσης, οι υπεύθυνοι του Youtube που κατεβάζουν σωρό κομματάρες. Εντελώς σπαστικό, να βρίσκεις κάτι που σε πορώνει και την επόμενη να μην είναι εκεί.

εκανα το αιγαλεω-γουδι 2 ωρες και 20’.
δεν εφταιγε η πορεια παντως αλλα τα τηλεφωνηματα για βομβα…:wink:

A γι’αυτο ειχαν αφηνιασει οι μπατσοι και ειχανε βγει ολοι στους δρομους για αξακριβωσεις και τετοια :-k

ΓουΤουΦου;; Τι διαολο; Κ εμας σημερα δεν μας αφησαν να μπουμε στο κτηριο της σχολης γιατι ειχαν τηλεφωνημα για βομβα…

:?:

Η Στεφανίδου…

Που όλο λέω ν’ αφήσω μακρύ μαλλί και όλο δεν.
Φακ πρέπει να τα καταφέρω.

Καλη τυχη οταν θα φτασει στο μακρος που θα μοιαζεις στους beatles και οταν πεφτει στα ματια δεν θα ξερεις τι να τα κανεις αφου θα ναι αρκετα μακρια για να σ ενοχλουν αλλα αρκετα κοντα για να τα πιασεις.8)

Χμ, μιλάει η εμπειρία να φανταστώ? :smiley:

Ναι αλλα ευτυχως εχει περασει εδω και καιρο η φαση…παντως οταν δεν μπορουσα να πιασω κοτσιδα φορουσα μπαντανες και ελεγαν…:slight_smile:

Μου τη σπάει…που έχω να πάω σε τρία γενέθλια ενώ δεν έχω όρεξη…ένα σήμερα…ένα αύριο…και ένα την Κυριακή…και που και τα τρία είναι κολλητών…που σημαίνει ότι πρέπει να πάω πρώτη και να φύγω από τους τελευταίους…και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ (ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ…) για να μη χαλάσει και η δική τους διάθεση!!!

Μα τι καταπίεση είναι αυτή???:frowning:

Ακριβως αυτος ειναι ο λογος που και οι 2 προσπαθειες μου να ξαναφησω μαλλι εχουν αποτυχει. Μολις μακρενει και φτανει σε αυτη τη φαση διαολιζομαι και καπου σπαω και τα κοβω

Το γαργαλημα στο μετοπο ηταν ολα τα λεφτα! Τωρα μου γαργαλανε την μυτη αλλα αυτο δεν μ αρεσει…

Που γράφω την Τρίτη εργαστήριο και πρέπει να γράψω 7 για να περάσω.
Άντε και του χρόνου.

Εγώ πρόοδο :frowning:

Άντε καλή μας επιτυχία 8)

Μια γνωστή μου, που έχει πάθει ξαφνικά ένα μετα-θάνατον κόλλημα με τον Μichael Jackson, και ανευάζει κάθε μέρα ΤΟΣΕΣ φωτογραφίες >> ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ TAG ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟ…

Που ο μαλάκας ο Μητρόπουλος δεν μ δίνει λεφτα. Ρε μινάρα πώς να ανεβάσω την ομάδα superleague αν δεν τσοντάρεις κ λίγο;