Μου τη σπάει

ευχαριστω

που πρεπει παλι να περιμενω…:wacko:

Που θα ειναι παλι οι Ουνοι στο ιντερνετ καφε να ουρλιαζουν και να οδυρωνται γιατι χανουν στο Dota.
Γαμω τις βαρδιες θα κανω παλι…

H διαφημηση με το παριζακι Υφαντης,θελω να σπασω τη τηλεοραση μονο που τη βλεπω.

Χα χαχα, κανονικά όμως ! Στα κινητά τους γιατί τη βάζει ο κόσμος μου λές ;

Γιατι ειναι ανωμαλος,ξερω γω?

στο σχολειο γιατι καθε μαλακιστηρι το τραγουδαει μου λες???στο τρολει γιατι ακουω απο παντου τα κινητα να χτυπανε με αυτο μου λες???στον δρομο γιατι οπου και να δεις μια παρεα παιδιων (ολων των ηλικιων) χορωπηδανε σαν βλαμμενα τραγουδωντας αυτη τη πιπα μου λες?

συμφωνωντας με τον godsmack,μου την σπαει που εχουν βγαλει και γιορτινα '‘τραγουδια’'καταλληλα για την εποχη!!!wihaaaaaaaaaaaaaa!!!:lol::lol:

που το βραδυ δεν εχει περισσοτερες ωρες %#$&#$&%*^!

Δεν κανω οτι θες,να πας να γαμηθεις,αρκει το παριζακι μου να ναι μηδενιστης,Θα κοιμηθω στις τρεις θα γινω νταβατζης αρκει το παριζακι μου να ναι μηδενιστης.

επισης και αυτο μου τη σπαει γιατι το βαζουν κατι ποζεραδες στο κινητο τους,και νομιζουν τωρα οτι against the law,και πολυ τρου!

Τα σκουπίδια που ‘‘διακοσμούν’’ τη πόλη και η μυρωδιά τους. Κατάντια του χαμηλότερου επιπέδου…

τους αξιζει να παρουν οτι ζητησουν…ον τοπικ…μου τη σπαει που θυμηθικα οτι ειχαν επιδομα ανθυγιεινης εργασιας εξαπανεκαθεν οι κομμωτες(!!!),ενω σ’αυτους εδωσαν πριν 2χρονια νομιζω(!!!)

Το πρόβλημα είναι ότι δεν καταφέρνουν και τίποτα μ’αυτό. Γιατί δεν ξέρω κατα πόσο ενοχλείται αυτός που πρέπει απο την απεργία… Εμεις τα τρώμε πάντα στη μάπα…

γιατι βρεχεις ρε!!!

για να σας ποτισω:!:

Μου την σπαει τρελα ο Αυτιας…Τρελος πριξας…

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.

χααχααχ…αυτο ηθελα να γραψω:thumbup:

μου τη σπαει που πλκακωσανε ολοι οι καθηγητες με εργασιες
που τα βιβλια ακομα αφαντα
που βρεχει και δεν μπορεις να βγεις για δουλειες
που σε μια εργασια παρουσιαζω Led zeppelin και τι να πρωτοπεις γι αυτους σε 5 λεπτα(ποουζερ μοουντ οφ)