7ο εξάμηνο και κατάλαβα ότι όντως είναι σπάσιμο. (:
που δεν έχω διαβάσει για αύριο και θα πρέπει πάλι να δικαιολογηθώ…
Νομίζω ότι ένα “τεμπέλιαζα” θα είναι πιο αληθινό απο ένα “δεν πρόλαβα”.
Μου την σπαει που σημερα δεν μπορουσα να ανοιξω βιβλιο ενω οι μερες τελειωνουν…
Κάποιο πρόβλημα με τα χέρια?
Ακριβως…ετσουζαν τα ματια μου κ με πονουσε το στομαχι μου απο τον πολυ ναργηλε!
Ένας μικρός θεριός.
Εγώ τα βιβλία τα έχασα. Δεν πρόλαβα το αρχικό deadline, δεν πρόλαβα την παράταση, οπότε έφαγα μία περιποιημένη τάπα στη γραμματεία και θα την βγάλω με φωτοτυπίες συμφοιτητών. Yeah…
και θα ερθουν τελευταιες μερες Δευτερα- Τριτη που θα λειπω. κοιτα να δεις:D
Γιατί είχες σκοπό να διαβάσεις μέσα στις διακοπές?
Βασικα εχω ριξει τετοιο διαβασμα τις τελευταιες 2 βδομαδες που εχω καψει φλατζα. ε απο την αλλη ψαρομενο πρωτοετακι ειμαι, να μην διαβασω τα χριστουγεννα λιγο?:roll:
χαχαχαχαχ.
Δε ξέρω αν ρωτάς εμένα. Παραπάνω πληκτρολόγησα:
7ο εξάμηνο και κατάλαβα ότι όντως είναι σπάσιμο. (:
αχαχαχα ρητορικη ερωτηση βρε:p
Γιατι ετσι ρε;
Τι σχολη εισαι Μαριαννα;
Mην τα ρωτάς ρε Nick. Δούλευα (τον κόσμο) και βαριόμουνα. Εγώ φταίω αποκλειστικά. Δεν έχει δεν πρόλαβα. Έχει δεν ασχολήθηκα. Ας το περάσουμε στο ντούκου, γιατί ήταν μεγάλη βλακεία που τα έχασα. Μερικά τα χρειάζομαι και για επόμενα εξάμηνα…
Aγγλικη φιλολογια
Ελα ρε…αυτο ηταν μεγαλη μαλακια! Το θεμα ειναι να μην ξαναξυσεις τοσο ασχημα ωστε να την ξαναπαθεις! :?
:? Πως μπορειτε γαμωτο το στεγνο διαβασμα τοσο πολυ;
Σωστός. Η δουλειά δουλειά, αλλά και οι υποχρεώσεις είναι υποχρεώσεις. Βάλτε με στην θέση μου. Παραφέρθηκα και πληρώνω. Thanks για το friend request Nick. Καλό βράδυ παίδες, ύπνο γιατί αύριο παίζει ξύπνημα στις 6.30.
Μου αρεσει πολυ σαν γλωσσα. Το μαθημα της ποιησης ειναι ενδιαφερον. Αλλαξαν βεβαια καποια πραγματα φετος και κατα γενικη ομολογια το πρωτο ετος δεν παλευεται.
Ενιγουει σταματαω εδω το οφ τοπικ και καληνυχτιζω γιατι ειμαι οφ. :bye:
Καληνυχτα κ στους 2!
Οφτοπικ τελος!
Μου τη σπάει που πάλι δεν με πιάνει ύπνος και θα κοιμηθώ για άλλη μια φορά αργά.Νυχτοπούλι έχω καταντήσει.