ontopic τωρα…μου την σπαει για αλλη μια φορα ο φιλος μου που ειναι πουσισλειβ κ δεν λεει να ξεκολλησει!
που στην σχολη μου σημερα εγινε καταληψη ενω την δευτερα ειμασταν ορθανοιχτοι και αναγκαστηκα να παρω απουσια για να κατεβω στην πορεια…
αυτο το γαμημενο το ΤΕΙ… παντα καθυστερημενο
Που έχω πονοκέφαλο από το χειρότερο λάιβ του κόσμου περίπου που είδα απόψε.
…που ειμαι παλι βραδυνη αυτη τη βδομαδα…[-X
Gormiti,Barbie,Playmobil!
Έλεος πια με αυτές τις διαφημίσεις!!!
Ειδικά τα Gormiti!!!
Μου την σπάνε οι So-Called Friends!
Κατσαμε ενα Σαββατο με μια φιλη μου να δουμε το eurotrip στο σταρ και επεσαν τουλαχιστον 10 διαφημισες με ενα τηλεκατευθυνομενο γκορμιτι, ενα γκορμιτι-τανκς, και κατι πιο αδιαφορα γκορμιτι φιγουρες.
Οχι οτι δεν φημιζεται το σταρ για το ''5 λεπτα ταινια 10 λεπτα διαφημισεις", αλλα τεσπα, τα θελαμε και τα παθαμε:–
Η πιο μαλακια ειναι οταν ειναι αργα και θες να δεις μια ταινια βαζει το πατινι γκορμιτι και σε παιρνει ο υπνος.
Η μάνα μου βλέπει τωκ-σόου 3 δωμάτια δίπλα…
Mπορεί κάποιος να κάνει τον Άδωνι να [SIZE=“5”]ΣΚΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???[/SIZE] :x
Αχχχχχχ
Σα δε ντρέπεται γυναίκα σοβαρού άνθρωπα.
Στα + πάντως, είναι και ότι είναι παντρεμένη με τον βλάκα. (:
που την ωρα που εκοβα τα νυχια μου,(χερια)
ενα επιθετικο νυχι,μου πεταχτηκε στο ματι με τεραστια δυναμη,
και τωρα κλαιω
… που αρρωστησα…
Η Ναυσικά
Που ειναι 5 η ωρα το πρωι και το μαγαζι ειναι ακομα γεματο καψιματιες. Go home ρε!
αχαχαχαχαχαχαχαχ
αγαπαμε αλουκαρντ!!
που ειμαι 4μερες αρρωστη και τωρα αρχιζω να νοιωθω καλυτερα…αντε ρεεεεεεεεε…θελω να βγω εξωωωωωωωωωωω!!!μπυρεεεες,καφεεεες…συνδρομο στερησης!!!lightsabre:
κουραγιο βρε αφου περασαν οι ‘‘δυσκολες’’ μερες τωρα ολα οκ!!και τωρα που θα ερθουν ολοι ποιος σε πιανει!!:yes: