Ένας μηχανόβιος 40ρης αλλά χαρντκορε κοτσιδε που με έβρισε με δοξαστικό τροπο επειδή τολμάω και κυκλοφορώ με ποδήλατο στην πόλη
Εσυ δεν τον ξαναβρισες,που γραφει στα αρχιδια του το περιβαλλον?
I second that.
που xανω σουπερυπερτελεια ρεμπετικη-λιωμα μεχρι αηδιας- βραδια με ρακομελα και παλιοπαρεα γιατι ειμαι η μονη που δουλευει αυριο!!!:evil::evil::evil:
και εγω δουλευω αυριο…
5-9 για 15 γαμω-ευρω
ΧΑΑΑΑΑΑΑ…5-5…κερδισα!!!(ναι… κερδισα…)
σου χαριζω την δουλεια μου. θες???
μπουχτησα
:-kεξαρταται…μονο αν η δουλεια σου ειναι δοκιμαστης σοκολατας η μηχανικος στην φορμουλα18)…αντε και με δοκιμαστης στρωματων για υπνο βολευομαι8)
Κι εγω δουλευω αυριο μεσανυχτα μεχρι 8 το πρωι και χανω το παρτυ του ροκινγκ. Σκατα στα μουτρα του φεουδαρχη του αφεντικου μου.
Τον επεισα τουλαχιστον να το κλεισουμε την πρωτοχρονια
ταπα αλλα τουλ.εισαι βραδυ…εγω υποτιθεται οτι κοιμαμαι τωρα γιατι πρεπει να ξυπνησω σε 4 ωρες και ΔΕΝ ΝΥΣΤΑΖΩ!!:thumbdown:
λοιπον ακου
νοικιαζω καρεκλες και τηλεορασεις στο νοσοκομειο Παιδων. ουσιαστικα η δουλεια μου ειναι να περναω καθε μια ωρα απο ολα τα δωματια να αφηνω καρτα, να παιρνω του ανταγωνιστη (που αφησε πριν λιγο ) και την υπολοιπη ωρα αραζω στο παρκινγκ και παιζω με μια γατα ή διαβαζω.
επειδη πραγματικα χρειαζομαστε και αλλον υπαλληλο θα υπαρξει σειρα προτεραιοτητας :p:p
Επισης μου τη σπαει οταν γινεται αυτο που ειπες να εχω βραδινη βαρδυα και να μην μπορω να κοιμηθω το απογευμα. Οποτε το παω σερι ολη μερα μεχρι το αλλο πρωι και μετα δε μπορω να κοιμηθω ουτε το αλλο πρωι γιατι ειναι πρωι.
Zombie mode on
“Brainzzzzz”
:sleep::sleep::sleep: οκ!!!νικησες!!!
and you’ve earned my respect for the level of varemara!!!
…που εχασα μια εργασια που ειχα φτιαξει περσυ με θεμα τον ερωτα. Ηταν τοσο καλη. Επαιζε και bittersweet symphony, αμε.
Μου τη σπάει το Πάσχα. Το οποίο βέβαια είναι στο πληθυντικό ε. Είναι τα Πάσχα. Όπως τα Χριστούγεννα. Πολλά.
Δηλαδή στη τελική μου την σπάνε τα Πάσχα. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, όχι τα νησιά.
Αρα δεν ειναι τα νησια του πασχα…ειναι τα νησια των πασχα…
Ναι. Καλό παιδί. Πάρε μια μπριτζόλα.
ενα πασχα ειναι
μου την σπανε οι ποζεραδες
Κ τωρα θα σου την βγω με ποστ του bacillus.
ΤΑΠΑ!