Μου τη σπάει

ρε βλαμμενε τι μπαλευεις?
μονος σου τα λες?

δεν γενηθηκε μονο ο χριστος τα χριστουγεννα,για αυτο ειναι ΤΑ χριστουγεννα,αλλα πεθανε μονο ο Χριστος το πασχα για αυτο ειναι το πασχα

χαχαχαχαχαχαχαχ ποιος άλλος γεννήθηκε τα χριστούγεννα ρε φλώρε. Και στην τελική πότε γεννήθηκε ο χριστός. 25 δεκέμβρη?!?

και ο παππους μου πεθανε το πασχα ρε

Μου τη σπανε οι αποκριες.Μονο ο χαλβας αξιζει.

οχι…ο Χριστος γεννηθηκε καθαρα δευτερα…και επειδη μαζι με τον Χριστο γεννηθηκε και η νεα εποχη,η Ανοιξη,τα ονομαζουν Χριστουγεννα.

Moυ τη σπάει που τελείωσα τα επεισόδια απ’ όλες τις σειρές που έβλεπα και τώρα πρέπει να περιμένω τη νέα χρονιά για καινούρια [-X

Περιμενουμε Lost! :smiley:

Η σημερινή η μέρα ήταν βουτηγμένη μέσα στην γκαντεμιά για μένα. Όλα πήγαιναν λάθος, με αποκορύφωμα την έξοδο που τόσο περίμενα (και απο την οποία προσδοκούσα να χαλαρώσω). Σινεμαδάκι, απο τα λίγα που πηγαίνω γενικά, με εισιτήρια αγορασμένα απο πριν, για μένα και τις ξαδέρφες μου. Ώσπου τελικά λίγο πριν μπω συνειδητοποιώ πως είχα χάσει το ένα εισιτήριο, με αποτέλεσμα να δώσω στις ξαδέρφες τα δικά τους και να φύγω (τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί βλέπετε για να πάρω άλλα). Και έτσι γύρισα πίσω.

Μέσα στο όλο σπάσιμο πάντως χαίρομαι που φεύγει η ηλίθια αυτή μέρα. Στο καλό.

Συμφωνω απολυτα…

που σε λιγο πρεπει να τρεχω για ψωνια στο πειραια :frowning:

Που τώρα που την πέφτω για ύπνο ήρθε η καθαρίστρια και έβαλε την σκούπα!

που οι απο πανω εχωντας τεντα ρεντα ανοιχτα τα παραθυρα ακουνε απο τις 9 το πρωι πλουταρχο κια τερζη.μα να μην μπορουμε να κοιμηθουμε?:x:x

Ε βαζεις και συ οτι σου γουσταρει τερμα και κοιμασαι.

ε αυτο εκανα!!:stuck_out_tongue:

που οι απο πανω ακουνε σκυλοτραγουδα και μαλιστα δυνατα:evil:

παλι ρε?
χαχ

αστα να πανε!!οι ελε’ι΄νοι καναν κει ενα διαλειμμα και πριν κανα μισαωρο ξαναρχισαν!!ευτυχως σε λιγο βγαινω:yes:

kai ελπιζω οταν γυρισω να υπαρχει ησυχια

Κατι τετοιο θα λενε κ για εμενα στην πολυκατοικια που μενω στην κρητη! :stuck_out_tongue: