Μου τη σπάει

Επαθα το ιδιο χθες.Κατεβασα ενα data recovery προγραμμα και μου εκανε restore ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Αν ενδιαφερεσαι σου στελνω λινκ να το κατεβασεις

Υπαρψουν διαφορα utilities για data recovery που ειναι πολυ χρησιμα σε τετοιες περιπτωσεις. Αλλα αυτα αποσπουν αρχεια αν ο δισκος ειναι σε καλη κατασταση ακομα και απλα το pc δυσκολευεται να τον διαβασει.

Αν μιλαμε για καταστροφες οπως διαλυση σκληρου δισκου, φωτια και τετοια οπως αυτα που βλεπεις σε κατι ταινιες που πανε σε κατι ειδικους τον σκληρο αγνωριστο και καταφερνουν και παιρνουν αρχεια, αυτα γινονται με ειδικες διαδικασιες με ρομποτ νομιζω (στο εξωτερικο φυσικα) και ειναι και πανακριβη η υποθεση. Oι τεχνικοι στην Ελλαδα παντως οσο και να λαδωσεις δε μπορουν να το κανουν αυτο.
Αν ο δισκος ειναι σε τετοια κακη κατασταση δε νομιζω να συμφερει να το στειλεις να σου σωσουν τα αρχεια. Παει ευκολα πανω απο 300 ευρω και μετα αρχιζουν να χρεωνουν ξεχωριστα ανα Gigabyte που σωζουν νομιζω.
Χεσε μεσα…

οχι και τοσο πολυ καταστροφη ρε συ:lol::lol::lol:
εμενα ηταν ορθιος πανω στον πυργο και απλα επεσε στο πλαι αλλα οχι πατωμα…στον πυργο πανω…και αυτο ηταν…τετελεστε…ο επομενος θα ειναι ξαπλωτος στανδαρ πραματα!!(παντως εκανα μια διαπιστωση …@<<σκληρος>> ηταν ο παλιο λουλης να ουμε…)

Ελα ρε…αυτο απλα με ενα ρικαβερι προγραμματακι σωζεται μια χαρα…

Λογικα ετσι οπως επεσε κουνηθηκε ο δισκος μεσα και βρηκε πανω στην ακιδα που τον διαβαζει (πραγμα λιγο δυσκολο να γινει εδω που τα λεμε).
Αν τον ανοιξεις και τον κοπανισεις λιγο πανω στο γραφειο (τεχνικη καταρτιση ε? Κοπανα το και θα φτιαξει :p) θα ξαναρθει στα ισια του και μπορεις να παρεις backup οτι θες.

Μην το λες! Δεν ειναι καθολου δυσκολο! Ιδικα οταν παιζεις σε αποστασεις mm! Απλα αγγιξε η ακιδα τον δισκο οπως ειπες κ αυτο σιγουρα αφησε μια ωραια γραντζουνια πανω στην επιφανεια του Οποτε μερικα δεδομενα μπορει να μην μπορεις να τα επαναφερει.

Αυτο με κοπανημα στο γραφειο ισχυει ρε; Δεν το εχω ξανακουσει ποτε… :stuck_out_tongue:

Σε μερικες περιπτωσεις ναι ισχυει.

Ον τοπικ τωρα, μου τη σπαει που ξεστολιζουμε το δεντρο. Πανε οι γιορτες :frowning:
Και ειναι και αυτη η φατνη που την κανουμε αυτοσχεδια με πετρες καθε χρονια και οταν ξεστολιζουμε βαζουμε τις πετρες σε σακουλες. Για να τις ανεβασουμε στο παταρι μου βγαινει ο κωλος.

Ας γραψω κ εγω οτι μου την σπαει που περασαν οι γιορτες κ δεν διαβασα παλι οσο ηθελα ή μαλλον οσο επρεπε να διαβασω, για την εξεταστικη…

οταν οι αλλοι νομιζουν οτι με καταλαβαινουν αλλα σκατα…οταν με '‘πατανε’'και κανουν οτι γουσταρουν και κοιτανε μονο τον κωλο τους…οταν κουβαλιουνται σπιτι μου χωρις καν να ρωτησουν και καρφωνονται μπροστα απο την οθονη και χαζευουν(κυριολεκτικα:yes:) με τις ωρες στο σκατοφεισμπουκ…:blow::blow:

οτι πειναω σαν πουστης και δεν μπορω να φαω τιποτα

Και εμένα μου το κάνουν αυτό, ίσως είναι και ένας λόγος που μισώ το φουμπου.

Φρονημιτες?

γιαπ, γουηκ 3 της τυραννιας

Εγω πρεπει να την εβγαλα πολυ χαλαρα με τους φρονημιτες. Μονο για μια βδομαδα με ποναγαν. Μετα τιποτα. Μονο τα ουλα μου ηταν λιγο φαγωμενα γιατι εκει που δεν υπηρχαν πριν δοντια τωρα πια υπηρχαν και τα ειχανε γδαρει λιγο, αλλα αυτο μονο.

Σε οσους λεω οτι ειναι καμια βδομαδα μπελας μονο με λενε μαλακα και κωλοφαρδο :-s
Υπομονη…

Οου,φοβαμαι οτι το να βγαλω φρονιμητες θα ειναι ο μονος τροπος να χασω κιλα.

εμενα μου τη σπαει που ενω οι 3 εχουν βγει απο μονοι τους κανονικα εδω και κατι χρονια και ειναι πλεον κανονικα δοντια …ο τεταρτος δεν εχει κανει εμφανιση και εχω 31 δοντια…και αυτο ενω απο παντα ειχα ανεξηγητο κολλημα και μισω…τους μονους αριθμους!!!δεν μπορω να κανω τιποτα!!!:evil::evil::evil::lightsabre:

μαζεφτε την αυτη

εγω εχω περασει αυτο το σταδιο και πλεον εχω αρχισει να τα βαζω με τον εαυτο μου που τους αφηνω και κανουν οτι θελουν …και ισως στην τελικη να φταιω και εγω …δεν ξερω:-k

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχα!!! :lol:

καλα…γελαστε…κανεις δεν με καταλαβαινει:(…ζω ενα δραμα

:lol::lol::lol: σπαστικοτατο ομως…