Ε πεσε με τα μουτρα σε κανενα σκαλοπατι να σπασεις ενα απο τα μπροστινα να εχεις 30 να εισαι στα ζυγα!!! :lol:
\:D/
Ε πεσε με τα μουτρα σε κανενα σκαλοπατι να σπασεις ενα απο τα μπροστινα να εχεις 30 να εισαι στα ζυγα!!! :lol:
\:D/
Ρε ομως ειναι το πιο αστειο δραμα που εχω ακουσει! :lol:
Ακου λεει δεν μπορει να ισυχασει γιατι εχει ενα ανεξηγητο κολλημα με τους μονους αριθμους κ επειδη εχει 3 φρονιμητες ζει δραμα…χαχαχαχααχ! Λολ δηλαδη! :lol:
Δραμα ζω εγω που περιμενω 406γιγα να μεταφερθουν απο τον ενα δισκο στον αλλο οχι εσυ…
σιγα το δραμα…το μονο δραμα θα ηταν το δοντι που δεν βγαινει να ειναι απο τα μπροστινα με αποτελεσμα να εχεις ενα ελκυστικοτατατο χαμογελο
Εγώ σε καταλαβαίνω αλλά άμα γράψω λεπτομέρειες θα γελάει το σύμπαν.
Ελα ελα μολογα τα!
Θα περιμενουμε πολυ ακομα; Μια ωρα κανω refresh περιμενοντας να σκασει η ιστοριουλα…
Μπα, δεν παιζει.
το καινούργιο στυλάκι του ξάδερφού μου…
ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΕ??? ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ???
Η Αμερικανοποίηση του Μεταλ.
Έσπασε η κανάτα της καφετιέρας. Και έκανα μία σύνθετη διαδικασία με μπρίκι και χέρι για τον πρωινό καφέ. Και δεν είναι πράγματα αυτά για πριν τον καφέ.
Ωιμε ! Πραγματικα απαλευτο !
Που αρρωστησα γαμωτο!
περαστικα θειο!
που ταξιδευα 12 ωρες σημερα με το γυρω γυρω ολοι των τεμπων:x
που μέσα στην βδομάδα γράφω 8 τεστ
γτ δν πήρες τρένο ;
γιατι ειχα βγαλει το εισητηριο με επιστροφη. ασε που στα εισητηρια των τρενων εχουν βαρεσει καμπανα.
που από αύριο επιστρέφω στη δουλειά…
Χάρηκα που σας εγνώρισα παίδες, τα κεφάλια μέσα τώρα…
Που το οικογενειακό laptop είναι ένα βήμα απο να τα φτύσει κανονικότατα. Ελπίζω να γίνει σύντομα η δουλειά μου 8ωρή, αλλιώς προβλέπω αποχή απο το δίκτυο.