Καλά, που το ξέρεις, με έχεις πετύχει στην παραλία???
αν σου αρεσει να παιζεις ναι, αλλα αν θες ησυχια ειναι θανατος, εχεις γυρω γυρω καμια 10ρια μαλακες να κοπανανε ενα μπαλακι για ωρες και να μην μπορεις να ησυχασεις, ουστ.
:-k
Για να κοιμηθείς πας στην παραλία; :lol:
Οχι (μπορει ομως να κατσει και υπνος αμα λαχει) αλλα δεν μπορω να ακουω το τσακ-τσακ απο το μπαλακι.
Μα γιατί; Εμένα αυτό είναι που μου θυμίζει καλοκαίρι! Να έχεις ξαπλάρει, να σε βαράει ο ήλιος και να είσαι σε κατάσταση-νιρβάνα, και να ακούγεται από πίσω “τουκ…τουκ…” και να σε νανουρίζει ακόμα περισσότερο! 8)
Σουρεαλλισμός by Aloe…
:lol: :lol:
+10000000000000000
έλεος… ήθελα να ξερά δεν βαριούνται με την βρωμοζέστη το πάνω κάτω όλη την ώρα???
η παραλία είναι για λίωσιμο και μαυρισμα!8)
H παραλια ειναι για BITCH soccer.Να κανεις αεροπλανικα και να μη φοβασαι οτι θα σπασεις καναν αγκωνα με το πεσιμο (θα σου δειξω το καλοκαιρι πως )
Εμενα δεν με ενοχλουν οι ρακετες αρκει αυτοι που παιζουν να ξερουν να παιζουν και να μην σου 'ρχεται το μπαλακι στην μουρη καθε 3 και λιγο.
Στην θαλασσα αξιζει τρελα το ποδηλατο. :respect:
Ποιος είπε ότι δεν μαυρίζεις με τις ρακέτες!! Και περισσότερο μάλιστα, γιατί όταν είσαι ξαπλωμένος η μια μεριά είναι στην ψάθα! Όσο για λιώσιμο, παίξε 2 ώρες ρακέτες και μετά έλα να μου πεις!
Μες στη βδομάδα πάω για το πρώτο μου μπάνιο!! So excited!!!
Στη θαλασσα αξιζει τρελα να βρεχεις τους γυρω σου…:lol: :lol: #-o
Οσο για τις ρακετες, κι εγω παιζω, αλλα επειδη ειμαι παιχταρας, ποτε δεν υπαρχει προβλημα…
ΔΕΝ πρέπει να πάμε ΠΟΤΕ μαζί για μπάνιο! :lol:
Θα γινει και αυτο, που θα παει…
Εννοειται οτι το καλοκαιρακι θα παμε καμια παραλια με το forum… 8)
Ρε παιδί μου ποτέ μου δεν κατάλαβα το λόγο του να πας στην παραλία και απλά να κάθεσαι και να ξαπλώνεις.
ΡΑΚΕΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Eιδικα αν κανουν μια ωρα να βουτηξουν,οπως κανουν τα περισσοτερα κοριτσια.
Εγω βουταω με τη μια και μετα βρεχω τους αλλους που δεν εχουν βουτηξει ακομα.
Μουχαχα.
Σε μισώωω! :lol:
Αν και συνήθως μπαίνω γρήγορα για να γλυτώσω το μαρτύριο!
Το μπανιο λεει το απογευμα, που η θαλασσα ειναι ζεστουλα και ειναι αλλη φαση!Ειδικα για εμας τις χιονουλες ειναι οτι πρεπει…:roll:
Μου τη σπανε τα παντα αυτη τη βδομαδα!
:lol: :lol:
Εισαι τσογλανακος… Μουχαχα…
Να διαβάζω τη λέξη μήνυμα, μύνημα!:lightsabre:
ΥΓ: :hippy: