Μου τη σπάει

Καλά, που το ξέρεις, με έχεις πετύχει στην παραλία???:stuck_out_tongue:

αν σου αρεσει να παιζεις ναι, αλλα αν θες ησυχια ειναι θανατος, εχεις γυρω γυρω καμια 10ρια μαλακες να κοπανανε ενα μπαλακι για ωρες και να μην μπορεις να ησυχασεις, ουστ.

:-k

Για να κοιμηθείς πας στην παραλία; :lol: :stuck_out_tongue:

Οχι (μπορει ομως να κατσει και υπνος αμα λαχει) αλλα δεν μπορω να ακουω το τσακ-τσακ απο το μπαλακι.

Μα γιατί; Εμένα αυτό είναι που μου θυμίζει καλοκαίρι! Να έχεις ξαπλάρει, να σε βαράει ο ήλιος και να είσαι σε κατάσταση-νιρβάνα, και να ακούγεται από πίσω “τουκ…τουκ…” και να σε νανουρίζει ακόμα περισσότερο! :smiley: 8)

Σουρεαλλισμός by Aloe…

:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

+10000000000000000

έλεος… ήθελα να ξερά δεν βαριούνται με την βρωμοζέστη το πάνω κάτω όλη την ώρα???
η παραλία είναι για λίωσιμο και μαυρισμα!8)

H παραλια ειναι για BITCH soccer.Να κανεις αεροπλανικα και να μη φοβασαι οτι θα σπασεις καναν αγκωνα με το πεσιμο (θα σου δειξω το καλοκαιρι πως :smiley: )

Εμενα δεν με ενοχλουν οι ρακετες αρκει αυτοι που παιζουν να ξερουν να παιζουν και να μην σου 'ρχεται το μπαλακι στην μουρη καθε 3 και λιγο.
Στην θαλασσα αξιζει τρελα το ποδηλατο. :respect:

Ποιος είπε ότι δεν μαυρίζεις με τις ρακέτες!! Και περισσότερο μάλιστα, γιατί όταν είσαι ξαπλωμένος η μια μεριά είναι στην ψάθα! Όσο για λιώσιμο, παίξε 2 ώρες ρακέτες και μετά έλα να μου πεις!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μες στη βδομάδα πάω για το πρώτο μου μπάνιο!! So excited!!!:smiley:

Στη θαλασσα αξιζει τρελα να βρεχεις τους γυρω σου…:lol: :lol: :smiley: #-o

Οσο για τις ρακετες, κι εγω παιζω, αλλα επειδη ειμαι παιχταρας, ποτε δεν υπαρχει προβλημα…:stuck_out_tongue:

ΔΕΝ πρέπει να πάμε ΠΟΤΕ μαζί για μπάνιο! :lol:

Θα γινει και αυτο, που θα παει…:stuck_out_tongue:

Εννοειται οτι το καλοκαιρακι θα παμε καμια παραλια με το forum…:smiley: :smiley: 8)

Ρε παιδί μου ποτέ μου δεν κατάλαβα το λόγο του να πας στην παραλία και απλά να κάθεσαι και να ξαπλώνεις. :expressionless:

ΡΑΚΕΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! :smiley:

Eιδικα αν κανουν μια ωρα να βουτηξουν,οπως κανουν τα περισσοτερα κοριτσια.
Εγω βουταω με τη μια και μετα βρεχω τους αλλους που δεν εχουν βουτηξει ακομα.
Μουχαχα.

Σε μισώωω! :lol:
Αν και συνήθως μπαίνω γρήγορα για να γλυτώσω το μαρτύριο! :stuck_out_tongue:

Το μπανιο λεει το απογευμα, που η θαλασσα ειναι ζεστουλα και ειναι αλλη φαση!Ειδικα για εμας τις χιονουλες ειναι οτι πρεπει…:roll:

Μου τη σπανε τα παντα αυτη τη βδομαδα!:smiley:

:lol: :lol: :wink:

Εισαι τσογλανακος… Μουχαχα…:smiley: :stuck_out_tongue:

Να διαβάζω τη λέξη μήνυμα, μύνημα!:lightsabre:

ΥΓ: :hippy: