Μα ειναι δυνατον να καθεσαι ενα τεταρτο μεχρι τα γονατα και να βρεχεις την πλατη κ τα μπουτια σου σιγα σιγα γ να μην κρυωσεις??
Βουτα με τη μια.Τρως την κρυαδα ξαφνικα,κ μετα εισαι μια χαρα.
Αλλιως θα υποστεις την τιμωρια. :naughty:
Α,επισης μ αρεσει οταν ο αλλος μπαινει σιγα σιγα να ορμαω εγω κ να βουταω διπλα του γ να τον κανω λουτσα.
Η’ να πεφτω πανω του κ να τον ριχνω.
Εχει πλακα τελικα το καλοκαιρι.
Ον τοπικ:¨Μου τη σπαει που μετα τους Αnathema,αλλη μια κλαψομουνια προσετεθη στο ηδη ταλαιπωρο line-up του φετινου Rockwave.Eλεος καλοκαιριατικα…[-X [-X [-X
Αααα, μάλιστα, δεν έχω ακούσει ποτέ και δεν ξέρω. :-k :-k
Το κύριο ενδιαφέρον μου από το φετινό RW είναι οι Theater και οι Heaven & Hell. Δεν ξέρω ακόμα σίγουρα αν θα πάω και Μετάλικα τελικά. Θα δούμε. :-k :-k
Μου τη σπαει που εδω και κανα τριμηνο, ειναι καποιος/καποια που με παιρνει με αποκρυψη στις 6 και στις 7 το πρωι!Μα αν ειναι δυνατον… ας με παρει κατα τις 11 να μιλησουμε, να δω και ποιος ειναι!:-k
Εμενα μου την σπαει που η αξιοτιμη εταιρια κινητης τηλεφωνιας που ανηκω μου στελνει ενημερωτικα μηνυματακια στις 5-6 τα ξημερωματα. Ελεος!!!:evil: :lightsabre: :lightsabre:
εμενα με καλουσε με αποκρυψη επι μιας βδομαδας σε εργασιμες ωρες για να μου διαφημισει ενα προγραμμα, και χτυπαγε το κινητο μεσα στην ταξη. μαλιστα μια φορα που ειχαμε πληροφορικη, το αλλο μισο τμημα εκανε σεπ στην ταξη μας, και αφου ειχα εκει την τσαντα ακουγοταν για 2 λεπτα η δονηση! #-o