Μου τη σπάει

Δεν θυμαμαι να εχω κλεισει ποτε το κινητο μου τοσα χρονια. :-s
Αυτο δεν τους δικαιολογει παντως.:evil:

Mα τα κλεινουμε!Αλλα ξερεις ποσο εκνευριστικο ειναι, μολις ανοιγεις το κινητακι σου, να σου ερχεται ενα μηνυμα που να λεει:
ΑΠΟΚΡΥΨΗ, ΩΡΑ 06:04 Ε???:evil:

:stuck_out_tongue:

πετα το! χιππικια ζωη!:lol: :hippy:

Εμένα μου τη σπάει που άμα κλείσω το κινητό και με πάρει κάποιος τηλέφωνο, μετά δε μου έρχεται ενημερωτικό μήνυμα να μου το πει! Μεγάλο πρόβλημα :stuck_out_tongue: αλλά μου τη σπάειιι

Όχι ότι το κλείνω και ποτέ… :-k καμιά φορά μόνο, όταν το λυπάμαι, για να “ξεκουραστεί”! :lol:

ρε συ η καλυτερη φαση ειναι! μετα δεν θα μπορουν να σου πουν" καλα ρε δεν ειδες που σε πηρα?":stuck_out_tongue:

Ίσα ίσα, γιατί δεν το ξέρουν, και νομίζουν ότι το είδα πως με πήραν! :stuck_out_tongue: Και μετά έχεις άλλες φασαρίες! Χεχεχε!

σπαστηκα σημερα που πρωι πρωι σηκωθηκα να παω στο αμαξι μου και ειχαν σπασει το πισω τζαμι για να κανουν διαρηξη…:frowning: :frowning: :?

αλλα ευτυχως δεν πηραν τιποτα :yahoo: :yahoo: μαλλον θα χτυπησε ο συναγερμος και θα την κοπανησαν…:dunno: :dunno:

ουστ ρε αλητες,καθαρματα της κοινωνιας…:lightsabre: :spam: :ban:

Όντως βλακεία και ξενέρα αυτό. Ευτυχώς δε σου πήραν τίποτα από μέσα. Το Τζάμι το καλύπτει η ασφάλεια ή μπα?

ΥΓ. Μήπως το αμάξι είχε αθηναϊκές πινακίδες?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Kακη φαση μαν…:frowning: .Παλι καλα δεν σου πηραν ολο το αμαξι!:!:

Οντως, μεγαλη ξενερα να σου ανοιγουν τ’αμαξι και τελικα να μην παιρνουν τιποτα.

Μεγάλη ξενέρα να σου σπάνε το αμάξι βρε!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σε ένα φίλο, του είχαν σπάσει το αμάξι και του είχαν κλέψει το παλτό και μία βιντεοκάμερα που είχε μέσα. Μόλις το είδε, φώναξε τροχαία. Αφού η αστυνομία έκανε τα απαραίτητα στο αυτοκίνητο και τα υπέγραψε όλα όσα χρειάζονταν ο γνωστός, φεύγει η αστυνομία, μπαίνει αυτός μέσα στο αμάξι, πάει να βάλει μπρος, αλλά τίποτα!!! Του είχαν κλέψει και τον κινητήρα και δε το είχε πάρει χαμπάρι!!!

Ξανά φώναξε εννοείται την αστυνομία…:stuck_out_tongue:

το καλυπτει ευτυχως…πηγα στην ασφαλιστικη εκανα τη δηλωση και μετα το πηγα σε ενα συνεργειο και το εφτιαξα…8)

βασικα εκανα τη μαλακια αφησα το ραδιοκασετοφωνο φατσα καρτα…#-o #-o #-o

ΥΓ…οχι ρε εχω μπρελοκακι του μΠΑΟΚ κρεμασμενο στο καθρεφτακι!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :D8)

Εμενα ειχαν κλεψει του πατερα μου και το βρηκε η αστυνομια μετα απο 1 μηνα παρατημενο 20 στενα απο το σπιτι σχεδον σε ενα χαμοστενο!!!Ειχε τελειωσει η βενζινη και το ποαρατησαν!:smiley: :smiley:

#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

…η βροχή.

που την είδες καλέ τη βροχή??8O

:lol: :lol: :lol: :lol:

Παλι μεθυσμενος εισαι ω ρε???:lol: :stuck_out_tongue:

Θα εβλεπε Σεβιλλη -Εσπανιολ… :lol: :lol:

#-o #-o #-o :lol: :lol: