Δεν θυμαμαι να εχω κλεισει ποτε το κινητο μου τοσα χρονια. :-s
Αυτο δεν τους δικαιολογει παντως.:evil:
Mα τα κλεινουμε!Αλλα ξερεις ποσο εκνευριστικο ειναι, μολις ανοιγεις το κινητακι σου, να σου ερχεται ενα μηνυμα που να λεει:
ΑΠΟΚΡΥΨΗ, ΩΡΑ 06:04 Ε???:evil:
πετα το! χιππικια ζωη!:lol: :hippy:
Εμένα μου τη σπάει που άμα κλείσω το κινητό και με πάρει κάποιος τηλέφωνο, μετά δε μου έρχεται ενημερωτικό μήνυμα να μου το πει! Μεγάλο πρόβλημα αλλά μου τη σπάειιι
Όχι ότι το κλείνω και ποτέ… :-k καμιά φορά μόνο, όταν το λυπάμαι, για να “ξεκουραστεί”! :lol:
ρε συ η καλυτερη φαση ειναι! μετα δεν θα μπορουν να σου πουν" καλα ρε δεν ειδες που σε πηρα?"
Ίσα ίσα, γιατί δεν το ξέρουν, και νομίζουν ότι το είδα πως με πήραν! Και μετά έχεις άλλες φασαρίες! Χεχεχε!
σπαστηκα σημερα που πρωι πρωι σηκωθηκα να παω στο αμαξι μου και ειχαν σπασει το πισω τζαμι για να κανουν διαρηξη… :?
αλλα ευτυχως δεν πηραν τιποτα :yahoo: :yahoo: μαλλον θα χτυπησε ο συναγερμος και θα την κοπανησαν…:dunno: :dunno:
ουστ ρε αλητες,καθαρματα της κοινωνιας…:lightsabre: :spam: :ban:
Όντως βλακεία και ξενέρα αυτό. Ευτυχώς δε σου πήραν τίποτα από μέσα. Το Τζάμι το καλύπτει η ασφάλεια ή μπα?
ΥΓ. Μήπως το αμάξι είχε αθηναϊκές πινακίδες?
Kακη φαση μαν… .Παλι καλα δεν σου πηραν ολο το αμαξι!:!:
Οντως, μεγαλη ξενερα να σου ανοιγουν τ’αμαξι και τελικα να μην παιρνουν τιποτα.
Μεγάλη ξενέρα να σου σπάνε το αμάξι βρε!!!
Σε ένα φίλο, του είχαν σπάσει το αμάξι και του είχαν κλέψει το παλτό και μία βιντεοκάμερα που είχε μέσα. Μόλις το είδε, φώναξε τροχαία. Αφού η αστυνομία έκανε τα απαραίτητα στο αυτοκίνητο και τα υπέγραψε όλα όσα χρειάζονταν ο γνωστός, φεύγει η αστυνομία, μπαίνει αυτός μέσα στο αμάξι, πάει να βάλει μπρος, αλλά τίποτα!!! Του είχαν κλέψει και τον κινητήρα και δε το είχε πάρει χαμπάρι!!!
Ξανά φώναξε εννοείται την αστυνομία…
το καλυπτει ευτυχως…πηγα στην ασφαλιστικη εκανα τη δηλωση και μετα το πηγα σε ενα συνεργειο και το εφτιαξα…8)
βασικα εκανα τη μαλακια αφησα το ραδιοκασετοφωνο φατσα καρτα…#-o #-o #-o
ΥΓ…οχι ρε εχω μπρελοκακι του μΠΑΟΚ κρεμασμενο στο καθρεφτακι!!! :D8)
Εμενα ειχαν κλεψει του πατερα μου και το βρηκε η αστυνομια μετα απο 1 μηνα παρατημενο 20 στενα απο το σπιτι σχεδον σε ενα χαμοστενο!!!Ειχε τελειωσει η βενζινη και το ποαρατησαν!
#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
…η βροχή.
που την είδες καλέ τη βροχή??8O
:lol: :lol: :lol: :lol:
Παλι μεθυσμενος εισαι ω ρε???:lol:
Θα εβλεπε Σεβιλλη -Εσπανιολ… :lol: :lol:
#-o #-o #-o :lol: :lol: