Μου τη σπάει

Και που να σφιξουνε οι ζεστες.:stuck_out_tongue: Ηδη εχουν αρχισει τα συμπτωματα στο φορουμ.:lol:

:bounce: :hippy:

Κωλόπαιδα!!! :lol:

Όντως επειδή έβλεπα το ματς το θυμήθηκα!!! #-o

Οφφ Τοπικ

[SIZE=“4”]ΕΓΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗΗΗΗΗΗ!!![/SIZE]

:slight_smile: :bounce:

Μου τη σπάει που ένας από τους κολλητούς μου, από τότε που αρραβωνιάστηκε …έγινε άλλος άνθρωπος! [-X

Δεν μένει Αθήνα και τον ρωτάω σήμερα:

[B]- Θα έρθεις Sabbath (από τα αγαπημένα του) και Theater (το αγαπημένο του) την 1η Ιουλίου; 8)

• Όχι, δεν θα πάρω άδεια τότε! :-s

• Γιατί ρε; Έλα, χαμός θα γίνει! :drunk:

• Θα πάρω την άδεια αργότερα για να πάμε με την … σε μια[/B] [SIZE=“1”]βάπτιση[/SIZE]…

- Ωχ δεν έχω καλό σήμα, δεν άκουσα καλά, που είπες θα πας; :-k

- Σε μια [SIZE=“1”]βάπτιση[/SIZE]… :o

[B]- Δεν ακούω ρε! Πες το πιο δυνατά!

- Σε μια βάπτιση!!! #-o

• Α καλά… Ο.Κ. :dunno:[/B]

:x

Εδώ φίλοι μου κάνουν σχέση (μιλάμε για ηλικίες 19-20) και χάνονται από προσώπου γης! Ο άλλος που αρραβωνιάστηκε τι να κάνει!!! Ήμαρτον!!! Απόλυτα σωστό αυτό που λένε ότι σέρνει γαλέρες!!!#-o #-o [-X

Που εφτασα τα 2000 ποστ και δεν εγραψα κατι αναλογο…:frowning: :frowning:

LOOOOOL!Kαταλαβαινεις ομως αν ο αλλος εχει ενεργοποιησει την υπηρεσια απο την κοπελια.
Μου τη σπαει που θα βρεξει.

…που έχει κωλοβροχή σήμερα! #-o

Ο γκαντέμης! :?

Aν δεις καραβι στο βουνο νινι θα το εχει συρει

Το νινι το νινι το νινι σερνει καραβι , το νινι σερνει καραβι και δεν το χεις καταλάβει! Αθανατη Βερα Λαμπρου! χαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Που ειμαστε 5 ατομα τωρα και δεν μπορουμε να συνενοηθουμε τι πιτσα θα φαμε…

#-o #-o #-o #-o #-o #-o

:lol: :lol: :lol: :lol:

Βιλγαρίας.
:roll: :roll: :roll:

by karvou: και η Ριμανίας καλή είναι!!!

Η γκαντεμια… Χτες λογο ενος ατυχιματος, κατεβασε ο οδηγος το λεωφορειου(εκλεισε ο δρομος…) και φτασαμε μετεξουργειο μετα ποδια!!!8O Μετα χαλασε και το μετρο και μας ξανα εβγαλαν οξω!!! Μιας κοπελας το τρολει που πειρε μετα απτο μετρο εσκασε το λαστιχο… ΜΟΥΤΖΑ!!!#-o

Οτι πρέπει για ποδαρικό είσαι…

:lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Α οχι… Η γκαντεμο ηταν η αλλη κοπελια… Αυτη επαθε και το τελευταιο…:stuck_out_tongue:

Banette αν έτυχε να δεις καθόλου κανένα banner για Nanowar κλπ κάνε πως δεν το δες!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :lol: :lol:

Που σήμερα έκανα 1μιση ώρα να πάω στη σχολή…Έλεος με το 250!δε με λυπάται κανείς??

Εγω παντα κανω 1μιση ωρα…Και με τρολεϋ παρακαλω. Τωρα που καλοκαιριασε δεν αντεχεται η βρωμια.

Καλά εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.Άσε που τον τελευταίο καιρό πετυχαίνω τρένο με κλιματισμό και κάπως βελτιώνεται η κατάσταση!:smiley:
Επίσης μου τη σπάει όταν στο τρένο με κοιτάνε με μίσος επειδή κάθομαι!Δεν είμαι άνθρωπος εγώ???