Μου τη σπάει

που έπεσα να κοιμηθώ στις 08:30 (να νυσταζα) και μπηκε η μάνα μου στις 9:30 να με ρωτήσει πως τα πέρασα έχτες, στις 10 ή αδερφή μου να με ρωτήσει που είναι τα κλειδιά της, στις 10:30 ξανάρθε η μάνα μου να με ρωτήσει αν θέλω καφέ, στις 11 έγινε το καλύτερο , ήρθε μέσα και μου ζήτουσε να πάω να μετακινήσω το αμάξι γιατι εμπόδιζε(το οποίο δεν έχα παρκάρει εγώ εκεί)! ΕΛΕΟΣ Ε Λ Ε Ο Σ
και μετά απορουν όλοι γιατί δεν κοιμάμαι!:blow: :blow: :blow: :blow: :blow:

ο αδερφος μου που εχει μπει μεσα στο δωματιο μου και κανει απιστευτη φασαρια…

O καλυτερος τροπος να ξεκινησει ενα σαββατιατικο πρωινο.

Μου τη σπάει που δεν έχω κάποιον να με ξυπνήσει την ώρα που πρέπει να ξυπνήσω…Πέρυσι τα μισά μαθήματα της εξεταστικής δεν τα έδωσα γιαυτό το λόγο #-o

τα ξυπνητηρια γιατι υπαρχουν ???:-k

Εμενα δεν οσα ξυπνητηρια και να βαλεις δεν με ξυπνανε!!!:frowning: :frowning:

Εδω τωρα εχω το The Great Southern Trendkill για ξυπνητηρι και παλι δεν ξυπναω #-o

Sorry αλλά αυτό μου ακούγεται χαζό. Εάν θέλει κάποιος να ξυπνήσει, βρίσκει τρόπο (από το προηγούμενο βράδυ εννοείται :p) ό,τι κι αν γίνει.

Μου την σπάει που τώρα θα ήμουν στην παραλία και θα έλιωνα στον ήλιο αν δεν είχε τέτοιο παλιόκαιρο!!
Γενικά μου την σπάει ο καιρός, έχω ξενερώσει απίστευτα!!:evil:

Χαχα η εκδικηση του φετινου χειμωνα…:lol: 8) =D>

+1
Κωλοβροχη.

Αν βρεχει και αυριο θα ειναι πολυ σπαστικα. Εχουμε και συναυλιες να παμε!

Καλά, κι εγώ εκτός από σήμερα που είχα άγχος και πετάχτηκα πάνω, συνήθως τα κλείνω μες τον ύπνο μου και συνεχίζω να κοιμάμαι! Ακόμα κι αν τα’χω βάλει μακριά απ’το κρεβάτι… #-o
Η λύση είναι να πεις σε κάποιον που σηκώνεται εύκολα, να σε παίρνει τηλέφωνο κάθε 5 λεπτά! Χεχε!

Καλά ναι, αλλά πρέπει να βρεις κάποιον να κάνει τον μ****α :lol: , ενώ μπορείς να το αποφύγεις i think :stuck_out_tongue:

Δηλαδή τι να κάνουμε; Χωρίς πλάκα τώρα, δώστε ιδέες γιατί υπάρχει πρόβλημα! Χαχα!
Η πλάκα είναι ότι καμιά φορά δε θέλω να τους χρεώνω και αντί να το σηκώσω, τους το κλείνω στη μάπα. Και μετά …ξανακοιμάμαι :lol: #-o

Μια λυση οταν θες να σηκωθεις πολυ νωρις και φοβασαι οτι δεν θα ξυπνησεις, ειναι να μην κοιμασαι καν!
Το 'χω κανει.:lol:

Και μετά κοιμάσαι όρθιος!:lol: :stuck_out_tongue:

Coffee power.:smiley:

Ναι, καλά! Άμα δεν κοιμηθώ στις εξετάσεις θα είναι… zombie power!:stuck_out_tongue:
Άσε που με τον ύπνο περνάει η ώρα χωρίς να το καταλάβεις! Χαχα!

Όλα είναι μέσα στο μυαλό μας. Αν ξέρεις ότι πρέπει να ξυπνήσεις, θα ξυπνήσεις.
Πχ δε μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται να παίρνω έναν φίλο μου τηλέφωνο και να τον ξυπνάω (με απορρίπτει φυσικά), τη στιγμή που μπορεί να βάλει για ξυπνητήρι τον ήχο κλήσης και να ξυπνάει μόνος του. Δε μιλάμε καν στο τηλέφωνο.
Έχω επίσης παρατηρήσει πως όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό (πχ πανελλήνιες) ή κάτι που σκέφτεσαι πολύ, πολλές φορές ξυπνάω και μόνος μου, χωρίς ξυπνητήρι τη σωστή πάνω-κάτω ώρα. :-k

Αυτό όντως ισχύει κατά παράξενη σύμπτωση.