Μου τη σπάει

…που είμαι στην κλασική φάση αδιαθεσίας που φοβάσαι αν θα χειροτερέψει αύριο

ξερω ξερω, παραηταν ευκολο

Που μεθαυριο γραφω, κ πρεπει να βγαλω αλλα 10 κεφαλαια υλη! Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!

Σε νιωθω.
Και η δυσφορια μεγαλωνει αν εχεις και εναν τεραστιο ογκο ασκησεων να τελειωσεις.

Εγώ πάντως αύριο θα πάρω τις μύξες μου (και τις σερβιέτες μου - copyright by mr_whatsisname) και θα πάω MARDUK.
Και άμα βήχω και φτύνω θα μου ανοιξουν και χώρο οι γύρω μου στο πιτ.
Ασταδιάλα γρίππες.

Εμένα μου τη σπάει που μετά από liveάρα Marduk πρέπει άυριο να σηκωθώ να διαβάσω μπας και περάσω κάνα μάθημα, ακόμα και στ’ αγγλικά παίζει να κόπηκα:!:

που εχω να χεσω 5 μερες ελεω κρυωματος #%&#^$@#^$*&!@

Φαε κοκορετσι!

Για το αντιθετο εχεις κανενα γιατροσοφι;

Imodium!

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=793410&postcount=4244

:lol: :lol: :lol:

Τητανιτες πατατες, ρυζι, ιμοντιουμ, λεμονι!

Εναλλακτικα μπορεις να βαλεις ενα πακετο χαρτομαντηλα στον κωλο σου και να απορροφαει οτι εχει το εντερο

η σκατογρια διπλα που εδω και ενα χρονο καθε βραδυ και καθε πρωι βγαινει εξω και τσακωνεται με τον χαρο.
Παρτην ρε μλκ κι εσυ να ησυχασουμε

Που σε λίγη ώρα έχω οδοντίατρο και όσο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο φοβάμαι.:-s

που το καθε βλαμμενο που ειναι στη ταξη μου,εχει να πλυνει τα δοντια του απο περσι το πασχα,και οποτε μου μιλανε μου ερχεται να τους φτυσω στο στομα να πουμε…
ρε πουστη μου παντα το σκεφτομουν αυτο,τοσο δυσκολο μωρε να πλυνεις τα δοντια σου???φαε μια τσιχλα εστω ρε βρωμιαρη!!!

[SIZE=“6”]ΦΛΩΡΕ[/SIZE]

μου τη σπανε οι φιλοσοφικες συζητησεις υψηλου επιπεδου… ειμαστε ολοι ενα ματσο ψυχακηδες και μιζεροι.τι το μελετατε?

Soooooo fuckin gayyyyy!!

Που δεν λέω να αρχίσω την $$@&@* εργασία και σε 5 μέρες παραδίδω…

Που δεν μπορώ να φάω σοκολάτα.Ολόκληρη τούρτα Λάχτα έχουμε στο ψυγείο και εγώ απαγορεύεται να την αγγίξω.Καταραμένος πυρετός.:evil::blow: