Μου τη σπάει

πω καλα εγω αν ημουν στην θεση σου δεν παιζει θα την ειχα φαει στα κρυφα…:lol::lol::stuck_out_tongue:

8O Πως μπορείς και αντιστέκεσαι?σε παραδέχομαι!
ελπίζω να σου κρατήσουν κανένα κομμάτι!

Μου τη σπάει που η ηρεμία τόσων μηνών μου παίζει να τελειώσει όπου να ναι και να αρχίσω να κατεβάζω καντήλια :frowning:

Ο πυρετος που κολλαει και δε μπορεις να φας σοκολατα? :?

Ειναι πυρετος ΑΠΟ την σοκολατα.Addiction.

…που στα ιταλικα εβαλε ΠΑΛΟΥΚΙΑ. ολοι βγαινανε και βριζανε:p
δεν εχουμε κανει ρηματα lady:blow:

Η μονη λυση ειναι να κατσετε πανω και να τα απολαυσετε:!::!:

πικρα ρε συ:( ειχαμε κανει γελοια πραγματα. 2 ρηματα και ηθελε να τις γραψουμε χομπι και προτιμησεις. της εργαψα οτι εχω κιθαρα και τραγουδαω, οτι τρωω πιτσα σπαγγετι και τιραμισου. μιλαμε εβαλα ολη την τεχνη8)

Βγάζω σπυράκια.Σαν να έχω αλλεργία στη σοκολάτα ένα πράγμα.:frowning:

…που έχω CPE αλλά πρέπει να δώσω και Toefl τώρα στα γεράματα. Στα διάλα πια.

8O8O8O
Μα πόση γκαντεμιά πια???..:lol:

Μου τη σπαέι που μόλις φάω κάτι στη δουλειά…και κάνω και ένα τσιγαράκι…αμέσως μετά με πιάνει υπνηλία και βαρεμάρα να δουλέψω…(όπως τώρα καλή ώρα:p)

Καλο βολι

Να φας ρυζι να στουμπωσεις

Μου τη σπάει επίσης που μέσα στην υπνηλία μου και έχοντας άπειρη δουλειά, έχοντας και τρελλό κρύο έξω…διαβάζω επιπλέον τις κρυάδες των συμφορουμιτών που αλλάζουν τα ποστς μου:p

Σόρρυ ρε παιδιά …εσάς σας πιάνει με το που φάτε?..Τι γαμώ τα έντερα έχετε δηλαδή???

Eiναι θεμα εξασκησης

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=755754&postcount=134

Koπελιά βάλε Winger να συνέλθεις.Θυμήσου και το live και τον “κόσμο” ξες εσύ και θα ξυπνήσεις μια και καλή

:lol::lol::lol::lol::lol:
Σωστήηηηηηηηηηη…:wink:

Πιπινακια ε?

Δεν κανει, τον ανεβαζει.

που αυριο το πρωι εχω να ξυπνησω απο τις 8 το πρωι να τρεξω σχολειο οχτω και τεταρτο να κατσω μεχρι τις τρεισ για σχεδιο να κανω κιθαρα να διαβασω μαθηματικα να κανω μαθηματικα και μολις τα τελειωσω στις εννιαμιση να βγω να κοιμηθω στις δυο και να ξυπνησω το πρωι στις εφτα για να κατεβω αμπελοκηπους στις εννια που χω μαθημα…

Παραξενα πραματα. Το μαθαμε κι αυτο.
Εγω οταν ημουν αρρωστος το μονο που ειχα ορεξη να φαω ηταν σοκολατα. :-s