Μωρε εγω θα επαιρνα 2 ντεπον κ θα την τσακιζα! 8)
Δεν ξερεις τι ειναι να λυνεις Μπαρλα 3 ωρες non stop μου φαινεται. :lol:
Και καπακι να εχεις να κανεις μια εκθεση και δυο περιληψεις, μια μισοτελειωμενη ασκηση στον προγραμματισμο, 3 ασκησεις ΝΑ (με το μπερδον.) στη φυσικη και το καλυτερο:
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΟΔΕ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.
:sleep:
Μπορω να γραφω σε αυτο το τοπικ ποστς-σεντονια μεχρι να φτασουν οι πανελληνιες.
οταν ανθρωπισσες που πριν απο ενα χρονο ηταν μια χαρα και καναμε παρεα τωρα τελευταια εχω αρχισει να παρατηρω οτι εχουν γινει χαζογκομενες και το μονο για το οποιο μιλανε ειναι οι γκομενοι τους…ελεος!!x αει στα διαλα βραδυατικα[-X
Μίλα τους και συ για το γκόμενο σου!:har::har::har:
Ρε ουστ! Μιλα τους για Tool μπας και μυηθουν και μπουν εδω. :roll:
Με αφορμή την παροχή στέγης/φιλοξενίας, να έρχεσαι σε ουσιαστική επαφή μετά από πάρα πολύ καιρό, ίσως και χρόνια, με πολύ κοντινό σου άτομο, με το οποίο σχεδόν έχετε μεγαλώσει μαζί (παιδί του αδερφού του πατέρα σου ε). Εσύ εντάξει, να το ξέρεις εδώ και καιρό ότι είστε διαφορετικοί αλλά και να μην απαιτείς και να είστε ίδιοι ας πούμε. Αλλά να συνειδητοποιείς για πρώτη ίσως φορά (ή για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό) ότι στην ουσία δεν έχετε ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ. Σε τρόπο ζωής, τρόπο σκέψης, συμπεριφορά, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ. Και είπαμε. Να μην είσαι τόσο υπερόπτης ώστε να την κατηγορείς γι’ αυτό. Αλλά να μην το χωράει το μυαλό σου όπως και να χει. Να την βλέπεις να σε αντιμετωπίζει σαν τον αγαπημένο της ξάδερφο (σχεδόν το μεγάλο της αδερφό) και εσύ σχεδόν να βλέπεις μια ξένη. Ένα άτομο από διαφορετικό κόσμο. Να σε ενοχλεί η ιδέα ότι νιώθεις έτσι γιατί δε θα έπρεπε να έχεις τέτοια κολλήματα και απλά να μπορείς να αποδεχτείς έναν ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ, στην τελική, όπως είναι. Αλλά να σου φαίνεται τρομερά δύσκολο.
Κρίμα. Πολύ κρίμα.
όλοι οι άνθρωποι έχουν θετικές αποχρώσεις. να προσπαθείς να γελάτε μαζί πιο πολύ, κάνει καλό…
8)8)8)8)8)κριμα που δεν ημουνα αθηνα…
που οταν δεν εχω τι να κανω, βρισκω τι να κανω τρωγοντας
Θα σου πω μερικες συνταγες να τρως τουλαχιστον σωστα
!
αμα ειναι και ευκολακια θα σε φιλησω στο μαγουλο
Thread για συνταγές υπάρχει;
ναι νομιζω
Μου τη σπάει η ηλιθιότητα κάποιων ανθρώπων.
Αλλά θα μου πεις δε λέω και κάτι καινούριο.
μου τη σπαει που δε λες και κατι καινουργιο
Που εκτός από τις αμυγδαλές έχω και μια ωραιότατη ουρολοίμωξη.Άμα είναι γκαντέμης ο άνθρωπος…
που ενώ απο δευτέρα θα άρχίζε το πάρτυ αφού θα παρέδιδα εργασία, αποφάσισα να βγω χτες για κάτι ήρεμο, τελικά κατέληξα να χορεύω drum n bass πέτωντας χέρια δεξιά και αριστερά σε άμοιρους που βρίσκονταν στο διάβα μου γιατί είχα πιεί καμία 30αρία red bull vodka shots, κόπάνησα και κάπου το κεφάλι μου που δεν θυμάμαι και έχω κάνει καρούμπαλο, ξύπνησα πριν λίγο με το απίστευτο hangover και έχασα κάτι σημάντικα lectures ενώ δεν παίζει να γράψω ούτε μια γραμμή της εργασίας σήμερα αφού όλα είναι θολά…
βασικά πιο ώραιο θα ήταν στο με τιμάει αλλα ας το παίξω συνεπής και ότι μετανιώνω για τις πράξεις μου
που μπηκα να δω αν εβγαλαν τη βαθμολογια μιας εργασιας μου και στο ιντερνετ και ανακαλυψα οτι αντι για 8,5 που μου βαλε η καθηγητρια, εχουν περασει βαθμο 0…Εστειλα μεηλ στη καθηγητρια να της πω οτι εκανε λαθος για να το διορθωσει και μου λεει ‘‘δικιο εχεις,εγινε λαθος,θα διορθωθει’’… Εχουν περασει 8 ωρες εκτοτε και το κουλουρακι ακομα εκει καθεται απ’ο,τι βλεπω ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΟΙ!ΟΥΣΤ!
Που ο αεδρφος μου στο ιδιο δωματιο με μενα βλεπει αγωνα στα ισπανικα(μαλλον):|:evil::evil: