το μαλακισμενο απτην διαφημιση cheetos sweetos που τραγουαδει ραπ και λεει γιο ενω απο πισω του υπαρχει μια dimebag tribute…και στο τελος ριχνει και συγχορδια…ΨΟΦΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ!
0xa0xa0xa0xa0xa!!!TELEIO!!!:lol:
Μου τη σπάει που ξέχασα τον εξωτερικό σκληρό με όλη τη μουσική μου στο σπίτι μου στη Βέροια, και τώρα αναγκαστικά θα περάσω μια βδομάδα αγκαλιά με το γιουτουμπ.:?
μου την σπαει ο αδερφος μου,το νου μεταλ και ι χανα μοντανα:p
δεν υπαρχω στη λιστα σου αλλα υπαρχει λογος για να ζω ακομα!
:oops::oops:
α ξεχασα και ο godsmack*
:lol::lol:
καλα σε γαμαει
το νου μεταλ
Η αποτυχία που βλέπω να έρχετε…
Τι γαμαει το νου μεταλ ρε; Πλακα μας κανεις τωρα;
Μαζεύτηκαν όλοι οι μεταλοπατέρες :lol:
Που σήμερα πήγα να πάρω κάτι βιβλία για τη σχολή και αυτός που είχε τον εκδοτικό οίκο έλειπε και είχε βάλει χαρτάκι “Είμαι για καφέ” χωρίς ένα τηλέφωνο πάνω.Πόση ώρα περίμενα πουθενά αυτός.Άντε πάλι να τρέχω την Τρίτη.:blow::blow:
χαχα δεν υπαρχει ο τυπας ε!!!
“ειμαι για καφε”!!!
#-o
επρεπε να μπει κανενας και να του κανει το μαγαζακι καλοκαιρινο,να δω αν θα ξαναπηγαινε για καφε!
εγω θα του αφηνα σημειωμα
“οσο εσυ πινεις καφε,εγω πηδαω τη γυναικα σου”
Αν είναι δυνατόν…τι ζώα υπάρχουν ρε…
Moυ θυμίζει ΚΤΕΛ τρικάλων … απο Ελάτη για Τρικαλα … που ο οδηγός σταμάτησε 5 λεπτα , για να μιλησει με τον περιπτερα και να παρει εφημεριδα …και μετα απο 20 λεπτα ξανασταματησε για 10-15 λεπτά να κάτσει λιγο στο καφενείο και να κάνει ενα τσιγαράκι …:lol: …Στο τέλος μάλιστα , επειδή εμπαιναν μόνο κοπέλες , το έκανε ταξί το λεωφορειο και τις πηγαινε οπου ήθελαν αυτές … επικές στιγμες :roll:
Εσένα έπρεπε να έχω μαζί μου σήμερα.Θα είχα πάρει όλα τα βιβλία.
Οι διαφημισεις του Jumbo στο ραδιοφωνο με το μαλακα που τραγουδαει και κρατανε και 1 ωρα. Μου’ρχεται να μεταμορφωθω σε λυκανθρωπο και να του ξεριζωσω το κεφαλι και να παιξω μπαλα.
Το χιόνι. Εντάξει, σε είδαμε, βγάλαμε φώτος, τώρα όμως ΣΤΑΜΑΤΑ!