Πανταζης, Γονιδης.
Ραητ;
έλα, διώχτε τον στα γρήγορα.
Δε φτάνει που ποστάρει ΜΠΑΖΑ στο πιο όμορφη, αμφισβητεί και τα επικότερα θρεντς του φόρουμ.[-X
μη μου συγκρινεις τον χλεχλε με τον διοσκουρο της καψουρας (μαζι με το βασιλακη τον καρρα) 8)
Νταξ… F.U.B.A.R
much better
:lol::lol::lol::lol::lol: εγω νομιζα οτι σταματης και λευτερης ηταν ατομα απο το φορουμ και εσεις μου λετε για τραγουδιστες:lol::lol::lol::lol: μεγα ακυρο!
ε πάει τελείωσε. Είναι πλασμένη για τον Γκόντσμακ.
Οι υπόλοιποι αποσυρθείτε ησύχως.
:lol3: :lol3: :lol3:
εχουν το ιδιο IQ:lol::lol::lol:
αυτο ηταν προσβολη…δεν εχει σχεση το iq με την μουσικες μου γνωσεις πανω στον λαικο μουσικο ελληνικο χωρο (και γενικα στην ελληνικη μουσικη σκηνη εκτος απο εντεχνο,ροκ,πανκ) οι οποιες ειναι μηδαμηνες
ελα μην μασας πλακα κανουμε
:D:D:D:D
ενταξει τοτε σας συγχωρω8)
Μου τη σπάει που φούλλαρε το παλιο “τι ακουτε τώρα” και που δεν μπορώ να βρώ το καινούργιο…
Δεν θέλω να πάω δουλειά αύριο.
Αλήθεια.
Δεν θέλω.
Και μου τη σπάει, γιατί έχω πολύ καλύτερα πράματα να κάνω.
Να παίξω Might & Magic και να ακούσω τα cd που αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν έχω αξιωθεί να ακούσω ακόμη (και αυτό μου τη σπάει :-s )
Ότι είπε ο απο πάνω. Επίσης, μου τη σπάει που δεν μπορώ να αναγκάσω τον εαυτό μου να κοιμάμαι μόνο 4 ώρες την ημέρα. Χαμένος χρόνος που να πάρει.
Kαι εμενα μου την σπαει αυτο !
Γινεται ? Δεν γινεται νομιζω…Θα εισαι πτωμα μετα.
χεχεχε
η ΓΑΜΗΜΕΝΗ αυτρα (;)* μου. Καθε φορα που βγαζω, καθεται μιαμιση βδομαδα στανταρ.
και οχι, πυραλβεξ δεν βαζω
*ναι ξερω ξερω, την εχουμε ξανακανει αυτη τη κουβεντα, αλλα δεν θυμαμαι τι ειπαμε
Τι είναι η “αυτρα”
και τι το “πυραλβέξ” ???