Μου τη σπάει

ΤΟΜΠΑΙΡΝΕΙ η αφθα,απο τα σπαστικοτερα πραγματα εβερ…

Υup γινεται. Σε συνδυασμο με αυπνιες ειναι καταστροφικο.
Παντως εχει δικιο. Αν υποθεσουμε οτι κοιμομαστε 8 ωρες καθε μερα και οτι θα ζησουμε μεχρι τα 90, θα εχουμε ξοδεψει 30 χρονια κοιμωμενοι.
30 χρονια ρε!! Αυτο και αν ειναι χασιμο χρονου.

οι αυτρες ειναι μεγαλο σπασιμο. ειχε βγει μια υποψια αυτρας αλλα με το που της εβαλα zovirax εξαφανιστηκε.8) χααα

αχχαχαχααχχααχ! Κ ο αδελφος μου τρελο προβλημα με τις αυτρες! Σας λυπαμαι κ τους 2…

Το πυραβλεξ ειναι αυτες οι μικρες στρογκυλες ζελατινουλες που βαζεις πανω; :stuck_out_tongue: :lol:

ΠυραΛβεξ βρε πυραυλε! :stuck_out_tongue:

χααχαχαχαχαχαχαχαχαχ… :lol:

:expressionless:

οχι οχι, πυραλβεξ ειναι ενα πραμα καφετι, υγρο, μ’ενα πινελακι, που σοβατιζεις την αυτρα

ΚΑΙ ΤΣΟΥΖΕΙ ΣΑΝ ΚΑΡΙΟΛΑ

το "πυρ"στο ονομα του δεν ειναι τυχαιο

Καλα το ειπα πυραβλεξ τοτε! :stuck_out_tongue:

Αυτό το πράγμα που λέτε (η αυτρα ή όπως στο καλό λέγεται) δεν βγαίνει πάνω στη γλώσσα?Γιατί κάπου αναφέρθηκε το Zovirax και μου έκανε εντύπωση γιατί απ’όσο ξέρω είναι κρέμα για τον επιχείλιο έρπη…:-s

μενα στο κατω χειλος βγαινει καθε φορα παντως

να, τετοια φαση:

μη τανοιξεις αμα αηδιαζεις κλπ

Εμένα πάντα,μα πάντα,πάνω στη γλώσσα θα βγει και δεν μπορώ να φάω φαγητό.:frowning: Μόνο σουπίτσες.
Αλλά δεν βάζω κρέμα,περνάει μόνο του μετά από καμιά βδομάδα.
Αλλά μέχρι να περάσει μου βγάζει την πίστη.:-s

Άφθα λέγεται επιστημονικά και βγαίνει παντού στο στόμα εκτός από τα ούλα όπου 8α την δεις πολύ σπάνια έως σχεδόν ποτέ. Στανταρ θεραπεία δεν υπάρχει, μόνο τίποτα στοματοπλύματα κορτιζονούχα που και πάλι απλά θα ανακουφίσουν και ίσως να την κάνουν να επουλωθεί λίγο πιο γρήγορα. Μπορώ να κάτσω να σας πω και τι κατηγορίες αφθών υπάρχουν γιατι είμαι καμένος και έχω εξεταστική αλλά δε γαμιέται τώρα…Αυτό το πυραβλέξ πάντως νομίζω πιο πολύ κακό κάνει αλλά μπορώ να μάθω περισσότερα και να ενημερώσω. Α, για τις απλές άφθες μέσος όρος επούλωσης καμιά βδομάδα…Α, και έρπης καμία σχέση, άλλο πράγμα είναι, οπότε το ζοβιράξ δεν κάνει τίποτα στην άφθα. Πώπω, είμαι καμένος…

άφθα λεπον. Δεν θα το ξεχασω.

Παντως το πυραλβεξ ειναι λεει ειδικο για δαυτες =/ Τις καιει, κατι τετοιο.

Ευχαριστώ τον γιατρό witchfinder, που μου έδωσε να καταλάβω.

Πάντως αυτό το πυραβλεξ, στο πανεπιστήμιο δεν το δίνουμε ποτέ και όλοι το θάβουν. Να θυμηθώ να ρωτήσω γιατί, νουμπάκι είμαι κι εγώ τώρα τα μαθαίνω. Κάνω μεταπτυχιακό στην παθολογία στόματος by the way:p:p

που τελείωνει τόσο γρήγορα η νύχτα(και που αυριο δουλεύω:()

Καθότι κι εγώ έχω φάει πολλά χρόνια της ζωής μου με αύτρες/αφθες θα σας δώσω τη μοναδική συμβουλή που υπάρχει. Βρείτε σε τι είστε αλλεργικοί και θα μειωθούν. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Εγώ μετά από πολύ κόπο και πόνο ανακάλυψα πως είμαι αλλεργικός σε μια βλακεία σπρέι που ρίχνουν στις ντομάτες θερμοκηπίου για να γίνουν πιο γρήγορα κόκκινες. Αναγκαστικά πλέον τρώω ντομάτα μόνο αν είμαι σίγουρος 100% πως είναι βιολογική κι από χωράφι δίχως πολλά χημικά.

και πάμε τώρα στο μεγάλο μου καημό:

Μου τη σπάει που πλέον στο πίτα γύρο μου δε βάζω ντομάτα :frowning:

:lol3::lol3::lol3::lol3:
ΘΕΙΚΟ!!! οντως απο τα πιο εκνευριστικα πραγματα ever…

…που δε λεω να συγκεντρωθω και λιβανιζω το κειμενο μια ωρα[-X

Μου τη σπαει οταν δεν εχω διαβασει και αρχιζει η φημη στο σχολειο οτι θα μπει απροειδοποιητο τεστ και καθομαι και διαβαζω σαν τρελος σχολειο με το αγχος να περισσευει…:evil: