Μου τη σπάει

βεβαια ακομα πιο σπαστικο ειναι οτι αυτες οι φημες ειναι αληθινες τις περισσοτερες φορες:p

και γω βγαζω κατι τετοια στη γλωσσα μου…αλλα εγω καιγομαι συνηθως με φαγητο…λαιμαργια.

Μου τη σπάει που δεν βρίσκω πουθενά τους στίχους του RED SONG των FILM…

αν καποιος τους έχει PLEASE να μου τους στείλει!!!

ευχαριστώ!

μου την σπαει που δεν μπορω να κοιμηθω οσο θελω!

μου την σπαει που χανει τον υπνο της :frowning:

μου την σπανε κατι θειτσες που θελουν να το παιξουν νεες αλλα στο λεωφορειο αμα δουνε νεαρο να καθεται, πανε διπλα του και αρχιζουν τα “αχ, βαχ, και δεν με βαστανε τα ποδια…”
ουστ μωρη!

H απίστευτη γκαντεμιά που με περιτριγυρίζει 3 μέρες τώρα

Η νυστα που κανει βολτα εδω τριγυρω και δεν χτυπαει την πορτα.
Γυρνα πισω μωρη !

Που πρέπει να κοιμηθώ σε λίγο γιατί πρέπει άυριο να σηκωθώ στις 7μισι για να πάω νοσοκομείο.
@&$@^^%(#(*!!:evil:

και δε σταματαει εκει… αμα δει οτι δεν σηκωνεσαι αρχιζει το γνωστο παραληρημα για τους νεους οτι δεν σεβονται πια και που ειναι τα παλια τα χρονια κ.τ.λ. και στο τελος συμμετεχει ενα ολοκληρο λεωφορειο στη κουβεντα!!!:slight_smile:

εμενα μου την σπανε ολοι εκεινοι που στο λεωφορειο (και στο δρομο κτλ) σε βλεπουν που εισαι καπως εμφανισιακα (αν εχεις εμφανιση μεταλα,πανκ κτλ δλδ καπως μην νορμαλ) και αρχιζουν και κανουν το σταυρο τους και σε σχολιαζουν δυνατα στον διπλανο τους και λενε ‘‘γονεις δεν εχει να την μαζεψουν?’’,’‘δες εδω πως ειναι’’ και αλλα τετοια σχολια

Και μενα με ενοχλει ρε πουστη:(

Επειδη ειμαι ιμο ολοι με σχολιαζουν γαμωτο:(

εσυ τι εισαι?

metal/punk στυλακι εχω

ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!
Φορας και καρφια και τετοια?
Τελειο!!!:):slight_smile:

Θες να κανουμε παρεα?

Ε μην του κανεις παρεα, ειναι στην ΚΝΕ

καρφια,σταρακια,αρβυλες,κρεμαστα με δρακους,βαφω μαυρα τα νυχια,φοραω κολαν μαυρα και γενικαμαυρα ρουχα,μπλουζες συγκροτηματων,στο πλαι εσωτερικα κ απο τις 2 πλευρες ειναι ξυρισμενα τα μαλλια μου (φαινεται δλδ μονο οταν τα πιανω κοτσο:( )
εχω 2 μπλε τουφες στα μαλλια,εχω 3 τρυπες στο καφε αυτι και φοραω σκουλαρικια με καρφια κτλ
οποτε γενικα καταλαβαινεις με κοιτανε καπως περιεργα

Ε?
Γιατι σε κοιτανε περιεργα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.Κομπλεξικοι.

:lol:

Ε?
Γιατι σε κοιτανε περιεργα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω.Κομπλεξικοι.

με κοιτανε ομως :lightsabre:
αλλα εγω τους γραφω

Ε μην του κανεις παρεα, ειναι στην ΚΝΕ

αριστερος και αυτος αριστερη και εγω…:stuck_out_tongue: απλα σε αλλο χωρο της αριστερας