… που φυσαω τη μυτη μ και βουλωνουν τα αυτια
…που υπαρχει η σκονη…
το ποιο σιχαμερο πραγμα στον κοσμο…
οταν πιασω σκονη ακομη και να πλυθω παντα την νιωθω…:?
:-s
…
σπαστικο, οντως
…που το παρτυ μασκε εχει θεμα τη δεκαετια του 80 και πρεπει να ντυθω ποζερι
Το να κυνηγάς ένα μαλάκα καθηγητή από πίσω για να πάρεις μια γαμημένη διπλωματική. Ο ένας βαριέται, η άλλη δε παίρνει πια διπλωματικές, ε άντε και πνιγείτε όλοι.
κ γτ σου την σπάει αυτό ; θείλα απλά ! να δούμε φοτο , ε ;
φαση ειχε τελικα:p ανετα γκρουπι των Motley crue:p ασε ρε ξεχασα την ψηφιακη
Που ένω είμαι στο pc δίπλα απ’ το σαλόνι, άκουσα ξαφνικά, από την τηλεόραση που βλέπουν οι υπόλοιποι στο σπίτι, το for whom the bell tolls, το οποίο ήταν soundtrack στο θέμα μενεγάκη-λάτσιος στις ειδήσεις του Σταρ
χαχαχααχχαχαχαχαχ
αγαπαμε γουορστ ενεμυ
…που τον τελευταιο μηνα ξεπερασα το οριο υψους στο κρεβατι μου και δεν χωραω τεντωμενος οταν ξαπλωνω σε αυτο
Που φαγαμε μεχρι σκασμου σημερα. Πηγα σε ταβερνα με κατι φιλους και σα γνησιοι αντιεθιμικοι αθεοι, το ριξαμε στα κοψιδια. Οι αλλοι γυρω με τα νηστισιμα και εγω με το λουκανικο αγριοχοιρου (το οποιο ηταν εξαιρετικο :thumbup:).
Μετα με το ζορι οδηγουσα απο το φουσκωμα.
Επισης μου τη σπαει που δε μπορουσα να τιμησω το κρασι και τη μπυρα οσο επρεπε γιατι οδηγουσα
Ρε έπαθα σοκ…Λέω, πού κατάντήσαμε ρε πούστη??.
Φύσικα το for whom the bell tolls διαδέχτηκε ο μύρωνας στρατής…
Το μεγαλείο της ελληνικής τηλεόρασης :lol:
Γαμάει ο μύρωνας ε
Ποια?
(Ή ποιον?)
[SPOILER]
[SIZE=“5”]ΟΟΟΟΟΥΥΥΥ ΣΟΥΛΤΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝ!!![/SIZE][/SPOILER]
KAKO ΨΟΦΟ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ!ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ!ΑΛΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝΕ ΒΡΕΙ!:blow:evil:
[-X[-X[-X
να σ’το καναν εσενα αυτο καθε μερα επι ενα μηνα και μεσα στην εξεταστικη και θα σου λεγα εγω αμα κουνας ετσι το κεφαλι σου
Και εμένα! οχι ι δική σου όμως! Η δική μου!
Αλλά ευτυχώς ζω μόνος και μου τιν σπάει λιγότερο