Ρε εγω στο λεω αληθεια τι κοροιδευεις… τσ τσ τσ
Ξες τι μαιμουδιες κανω για να χωρεσω;
[-X
[-X[-X[-X
:har:
Που βαριέμαι.
Που βαριέμαι πολύ.
Που δεν έχω φράγκα.
Που το σπίτι είναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
Που εξεταστική τα έχεσα όλα.
Που γενικά τα περισσότερα απο αυτά και άλλα τόσα είναι λόγω της γαμημένης βαρεμάρας μου.
:evil::evil::wacko::wacko::dunno::blow:
[/περίοδος]
Edit: Μου τη σπάει που πήγα να φτιάξω ένα γαμωφραπέ και δεν είχε νερό στο ψυγείο οπότε τον έφτιαξα με βρύσης.
Angel σε καταλαβαινω κ σε λυπαμαι παρα πολυ. Κ εμενα τα ιδια μου εκανε ο δικος μου στο τελος της εξεταστικης του Σεπτεμβρη…που ηθελα λιγο να κοιμηθω…μπαπα μπουπα! Απο τις 8 το πρωι το ματι ανοιχτο! Φακ μι!
μου τη σπαει που ηπια οτι ναναι χτες-κοινως,εγινα κωλος-,και μολις τωρα που πηγα κουζινα,παρατηρησα-δεν ηθελε και πολυ-,πως εχω κανει το νεροχυτη π@@τανα…
Στο μου αρέσει έπρεπε να το βαζες αυτό ρε! :D:p
Αμα η κουζινα μου δεν ηταν κοινη με αλλα 4 ατομα,ε,ναι,εκει θα το βαζα η αληθεια ειναι:p
που μετα το Soil mechanics lab (οου γιες, γιες ιτ ιζ), εχω χωμα και λασπες και μεσα σταυτια μου να πουμε
και βεβαια, επρεπε να βαλω τα καινουργια παπουτσια στο λαμπ με τις λασπες, βεβαια.
ΖΩΟΝ
ντουσακι ταημ
Τα σταργουορσπαπουτσα???
snif snif
βλακακο,κανονικα δεν τα βγαζεις καν απο το κουτι τους και τα εκθετεις απλα(see ‘‘guide to collectives and gadgets from star wars,for geeks,κανονας νο1’’!!)
Μου την σπαει που αρρώστησα για 3η φορά φέτος το χειμώνα. [-X
Μου τη σπάει όταν τσακώνομαι συνέχεια με τον αδελφό μου για τη μέταλ μουσική,επειδή δν ακούει τέτοια!
που επρεπε να ξυπνησω νωρις για κατι εξετασεις και μετα δεν μπορεσα να κοιμηθω και δεν εχω τι να κανω και βαριεμαι(απο τωρα) ουτε να το φανταστω ποσο περισσοτερο θα βαριεμαι αργοτερα :? :?
Υπάρχουν και χειρότερα ε. Καλά είσαι. Η βαρεμάρα είναι μεγάλο πράμα. Σα τη σωτηρία της ψυχής.
ο συγκατοικος μου . . αγορασε καινουργια τηλεοραση, και δεν με αφησε να κοιμηθω. Α και οι ρεσεπτιονιστες στο γυμναστηριο, που ανοιξαν το γυμναστηριο 30 λεπτα μετα απο την κανονικη ωρα που ανοιγε
α εισαι κι εσυ απο τους περιεργους που περιμενουν απεξω την ωρα που ανοιγει ενα μαγζι με τη τσιμπλα στο ματι?
Το κωλοπρόγραμμα της σχολής… Πώς θα την παλέψω 3ο ετος:?
οχι απλα εχω πολυ δουλεια για το πανεπιστημιο, και πηγαινω νωρις στο γυμναστηριο για να μπορω να διαβαζω την υπολοιπη μερα… Αν δεν ειχα δουλεια, θα κοιμομουν, η θα βασανιζα τον συγκατοικο μου για να κλεισει την τηλεοραση