Μου τη σπανε αυτες οι μαλακιες διαφημισεις πανω σε καθε σχεδον σελιδα που ανοιγεις. Η μια για το ρολοι του θανατου σου, η αλλη “πυροβολησε 5 ipod touch”, η αλλη που πρεπει να βαρεσεις μπουνιδια στον bale (νομιζω?).
Θελω να δω μια ταινια οnline σε streaming και μετα απο κανενα δεκαλεπτο παντα εμφανιζεται μια διαφημιση που εχει ηχο και δε σε αφηνει να δεις την ταινια ησυχα και δε φευγει με τιποτα…
Καρκινος και σηψαιμια το πουλι αυτου που εφτιαξε τον κωδικα της!!
χαχαχαχ όντως… ούτε εμένα μου’χει κόψει σε τέτοιες περιπτώσεις…
ον τοπικ:
ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ο απο πάνω… που έχει μεθύσει επειδή έχασε ο ολυμπιακός, και το’χει ρήξει στο κλαψοτράγουδο… ΌΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ… αλλά είναι και ΘΕΟΦΑΛΤΣΟΣ γαμώτο!!! και χτυπιέται κι όλας…
που το meebo πέφτει όλη την ώρα κ δν μπορώ να μιλήσωωωωωωωω ! ξέρει κανείς κανέναν τρόπο να μπω στο μσν χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστίσω / τρέξω κάποιο πρόγραμμα ;
Έχεις αγοράσει ένα δίσκο. Χρόνια πριν. Και τον έχεις λατρέψει. Είναι ένα κομμάτι του εαυτού σου. Έτσι όπως είναι.
Και επειδή η ΠΟΥΤΑΝΑ οικονομική κρίση αγχώνει την ΠΟΥΤΑΝΑ δισκογραφική εταιρεία, πάρε μια σούπερ-ντούπερ επανακυκλοφορία με ένα κάρο καλούδια και απντέιτεντ βέρσιον ναούμ και σάλτα και γαμήσου μαλάκα που έχεις το απολειφάδι μονό σιντί με τα 12 ψωροτράγουδα.