Χαλαρά είναι.
Βασικά είναι από τις πιο εμπορικές μουσικές, και ας νομίζουν μερικοί οτι με το να ακούν μέταλ χτυπάνε το κατεστημένο:lol:
Χαλαρά είναι.
Βασικά είναι από τις πιο εμπορικές μουσικές, και ας νομίζουν μερικοί οτι με το να ακούν μέταλ χτυπάνε το κατεστημένο:lol:
Καλά κάνω εγώ και τα χαλάω σε ρούχα και ουίσκια λοιπόν!
E δεν βλεπω κατι λαθος σε αυτο. 8)
Ειδικά όταν έχει γίνει remastering στον ήχο, εγώ σπάνια καταλήγω να ακούω την καινούρια σουπερ ντούπερ συλλεκτική έκδοση με τα 20 μπόνους. Μένω πάντα στην παλιά βερσιόν. Ακόμη και όταν έχω σκάσει τα λεφτά. πουχου το Nothing το remastered των meshuggah είναι ζήτημα αν το άκουσα δεύτερη φορά. Πίσω στο πλαστικό του και βουρ στη θήκη, να φουσκώνω από υπερηφάνεια σαν γαλοπούλα που το κατέχω μεν, να μην το ακούω δε.
Guess what?
Από τότε που άρχισα να χρηματοδοτώ τα σιντιά μου από την τσέπη μου κάνω ό,τι ο manos87.
Δεν θα έπαιρνα ποτέ δίσκο που ήδη έχω επειδή επανακυκλοφόρησε με σουπερ μπόνους κτλ κτλ. Αμα καίγομαι να τ’ ακούσω ας ειν’ καλά το net.
Αυτό.
Για τους Beatles όμως;
Δεν έχω τίποτα αγορασμένο από Beatles.
Μπερδεύεσαι θαρρώ.
αν σου βρίσκεται λοιπόν κανα rs link για αυτό:
http://www.metal-archives.com/release.php?id=158725
θα το εκτιμούσα. Μπας και ακούσουμε κι εμείς ποτέ αυτό το !resistancia! που υποτίθεται πως είναι από τα καλύτερα κομμάτια τους και δεν υπάρχει πουθενά αλλού.
edit. Ευχαριστώ όσους έσπευσαν. Είστε λατρείες όλοι.
βλεεδιν, κάπου μέσα στο ποστ υπάρχουν νότες.
Εγώ κι αυτός που σου απάντησε στο συγκεκριμένο ποστ αυτό καταλάβαμε όμως!
Moυ τη σπανε αυτοι που ερχονται στο internet cafe μην εχοντας ιδεα απο pc και περιμενουν να τους μαθω εγω πως να τα χειριζονται και να κανω εγω ολη τη δουλεια τους.
Πριν λιγο μου ηρθε μια εδω που την εστειλε η κορη της για να βρει πληροφοριες για μια εργασια που εχει, και μου ζητησε να μπω στο google, να της βρω εγω τις πληροφοριες που ηθελε, να τις γραψω εγω και να της τις δωσω. Παλι καλα που δε μου ειπε να παω να δωσω και εξετασεις για την κορη της.
Ενας αλλος με φωναζε για να γραψω ενα comment στο facebook μια τυπισσας γιατι δεν ηξερε που ειναι τα πληκτρα και εγραφε πιο αργα και απ’το θανατο. :?
Ανοίγεις μεγάλη συζήτηση με το remaster του nothing. Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που δεν τους αρέσει η remaster έκδοση και προτιμάνε την original (όπως εσύ).
που οι αγγελιες ειναι μουφα κ που εχασα τζαμπα τοσες ωρες υπνο…
αφου ρε χριστιανε η δουλεια ειναι για εξερχομενες κλησεις γιατι στην αγγελια γραφεις εισερχομενες…
ααα μου τη σπαει κ οτι ο κοσμος πλεον δεν αφηνει τα εισητηρια, μοδα ηταν κ περασε…
Τα ΖΩΑ που αποφασισαν να ασφαλτοστρωσουν το κεντρο της Πατρας
Δευτερα πρωι.Βεβαια.Τι ειναι το διπλο μεροκαματο 100 εργατων για να δουλεψουν
Κυριακες-απογευματα μπροστα στην ταλαιπωρια ολοκληρης πολης.
ΖΩΑ!
OOOOOO κι εγώ σήμερα γαμήθηκα με τους μαλάκες!
Εντωμεταξύ τα φορτηγά τους και οι παπαριές τους έβγαζαν τόσα καυσαέρια που πραγματικά δεν μπορούσα να περπατήσω
Ε που να μην βγαζουν ρε.Πισσα εστρωναν…
ωωω ναι, οι αγγελίες είναι απελπισία!!! Δεν μπορείς να βρείς κάτι αξιοπρεπές που να σε βολεύει… … ξέρω τι εννοείς… το 90% δεν είναι αυτό που λέει… ειδικά στην ημιαπασχόληση…
Μου τη σπάνε οι σεισμοί. Σήμερα έκανα το ποστ στα “νεα από το κόσμο” σήμερα έπρεπε να κουνήσει? Τεσπα μικρός πρέπει να ήτανε…back to bed…:-s