Μου τη σπάει

θα μπορουσα λογω γνωσεων και ελευθερου μυαλου:p:p αλλα οχι…athens…βεβαια κατι ακουστηκε οτι θα το καταργησουν και σε μας αυτο…θα τρεχουμε στο κεντρο#-o

Που σπουδάζεις?:-s

Εγω εχω την πιο καραγαματη γραμματεια 8)
Μια μερα που υπηρχε η φημη οτι θα λειπει η καθηγητρια,επαιρνα τηλ.για να το εξακριβωσω μη τρεχω τσαμπα(σε ωρες και μερες γραμματειας)αλλα δεν το σηκωνε κανεις.Εκανα 2 ωρες δρομο για να δω οτι οντως ελειπε αυτη η καθηγητρια και περνωντας απτη γραμματεια να τους βλεπω να τα ξυνουν,να βαρανε τα τηλεφωνα κι αυτοι σα να μη τ’ακουνε :blow:
Το επικο ειναι αυτο το εξαμηνο,που ειναι και το τελευταιο,αποφασισαν να δωσουν ρεστα γενικα σε αυτη τη μπουρδελοσχολη.Πας να παρεις βιβλιο και σου λενε ‘‘εξαντληθηκε.Τραβα ψαξ’το και αγορασε το’’.Εν ολιγοις,θα πρεπει να παω στην Αθηνα και ν’αγορασω οοολα τα βιβλια αυτου του εξαμηνου :smiley: τραλαλα!

σε εμας η γραμματεια ειναι ανοιχτη για καμια ωριτσα μονο και οχι ολες τισ μερες…ασε το οτι δεν σε βοηθανε καθολου και σου λενε τραβα βρεστω στο internet.μονη η δικη μου σχολη ειναι λιγο μπουρδελο η υπαρχουν κι’αλλες?

εκεί που και καλά σπουδάζω και εγώ:lol::lol:

Φιλοσοφική, να μαντέψω?
:expressionless:

:thumbup: yeap!

Tόσα χρόνια και να μην έχει αλλάξει τίποτα όμως…:stuck_out_tongue:
Καλά, αυτό με τα τηλέφωνα ήταν εξοργιστικό. Και όταν έμπαινα στη γραμματεία ήθελα να τα ξηλώσω τα γαμημένα και να αρχίσω να κοπανάω τους υπαλλήλους. Έκαναν τέτοιο ασυντόνιστο θόρυβο - τύφλα να’χει ο Merzbow. Και ποτέ κανείς δεν μπήκε στο κόπο να σηκώσει κανένα όσα χρόνια ήμουν εκεί…

Welcome to where time stands still που λενε και οι μεταλλικοι φιλοι μας :stuck_out_tongue:

ο ηλεκτρικός από Ομόνοια για Βικτώρια. Δεν παλεύεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

φαντάσου και είναι μόνο μια στάση…που να πηγαίνεις Πειραιά - Ειρήνη…:roll:

ναι αλλά τη στάση :? αιώνας μου φαίνεται καθε φορά

[QUOTE=Angel_Death;845037]φαντάσου και είναι μόνο μια στάση…που να πηγαίνεις Πειραιά - Ειρήνη…:roll:[/QUO

ναι ειμαστε στην ιδια σχολη με τον Angel_Death αφου κατεβαινουμε ειρηνη (απανταω σε παραπανω ερωτηση)…οσο για τον ηλεκτρικο μπορεις να διαβασεις βιβλιο 200 σελιδων η να ακουσεις το mp3 4 φορες…:stuck_out_tongue:

@rockstroumfita

εσένα σε ξέρω 8) μου τη σπάει ο ηλεκτρικός γιατί είναι μέσα στη βρώμα και στην Ομόνοια γίνεται κάθε φορά πανικός. Πέφτει πολύ σπρώξιμο για το ποιος θα μπει, οι πόρτες ανοιγοκλείνουν 100 φορές μέχρι να πάψουν να πιάνουν το χέρι κάποιου κλπ. Κορυφαία ατάκα κύριου τις προάλλες “Πληρώνω και εγώ φόρους και πρέπει να μπω”:lol::lol:…ΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕ ΧΩΡΑΣ #-o#-o

Μια χαρά ήταν ο άνθρωπος
Στο 040 πριν κάτι μέρες (4 το μεσημέρι κλασσικά πεθαίνεις απο ασφυξία) μπαίνοντας ένας ευγενέστατος κύριος,απεύθύνεται στην παχουλοκομψή 40αρα κυριούλα μπροστά του ως “Κάνε τον κώλο σου πιο κει μωρη χοντρή μπας και χωρέσουμε”
Απάντηση κυριούλας : “ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ??”

:lol::lol: αυτό θα πει ευγένεια και πολιτισμός :lol::lol:

Οι μαλάκες 30άριδες…

Τι 30 τι 40 τι 50 θέμα μαλακίας είναι όχι θέμα ηλικίας.Άσε που εν τέλει χωρέσαμε όλοι…

[QUOTE=deadmemories;845351]@rockstroumfita

εσένα σε ξέρω

hmm…με μαθανε και οι πετρες…εγω ομως δεν σε ξερω:p

Speaking of ηλεκτρικος, το νου σας! Τις ανακοινωσεις που λενε “please mind your personal belongings” δε τις βγαζουν για πλακα.
Τις προαλλες ημασταν μεσα στον ηλεκτρικο με ενα φιλο μου στριμωγμενοι σα σαρδελες κλασσικα, εγω με τη μουρη μου κατω απ’τη μασχαλη ενος μεσανατολιτη… anyway και μεσα στον πανικο, ανοιξαν το τσαντακι του φιλου μου που ειχε μεσα κινητο, ταυτοτητες κλπ, και τα πηραν ολα χωρις να παρει χαμπαρι.
Ιδιο ακριβως περιστατικο μου εχουν πει αλλοι 3 γνωστοι μου. Προσεχτε γιατι οι τυποι εχουν Ninja Mastery level 30 και σουφρωνουν αβερτα. Τα χερια παντα πανω σε τσαντακι/τσεπες.