Μου τη σπάει

Που απο τις 8 μεχρι τις 3 ημουν στη δουλεια,το απογευμα πηγα για μπαλα 2 ωρες,πριν απο λιγο γυρισα απο εξω που κοπανησα 3-4 ουισκια,αλλα υπνος γιοκ.'μιεται ο θρυλος ρε!

Kαλα στον ηλεκτρικο εμενα μου την ειχε πεσει επιδειξιας…τα παντα ολα μεσα σε αυτο το τρενο…be careful:p:p

Aλήθεια αναρωτιέσαι?!:-k
:lol::lol::lol: Join the club!!

Χρόνια και ανίατη η περίπτωση των ελληνικών σχολών…

Ανύπαρκτες γραμματείες
το θεματάκι με τα βιβλία παλεύεται μόνο αν το δεις σαν μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή (που ούτε έτσι παλεύεται)

σε μας τουλάχιστον εκσυγχρονίστηκαν, δώθηκαν κωδικοί για ηλεκτρονική εξυπηρέτηση,(πρόγραμμα εξαμήνου, εξετάσεων, βαθμολογίες, εγγραφές, ανακοινώσεις)

Περιττό ν’αναφέρω ότι μέχρι το τέλος της εξεταστικής δεν είχαν αναρτήσει ακόμα την ημερομηνία έναρξής της…8)

[quote="“rockstroumfita,post:12919,topic:1995”]

και όμως με ξέρεις και εσύ :stuck_out_tongue: σε είχα δει στο dada στη φινλανδική βραδιά (καθόμασταν και στο ίδιο τραπέζι :lol:) και τις προάλλες στο πάρτυ του rocking 8)

[quote="“deadmemories,post:12924,topic:1995”]

hmm…Μαλλον εχω καταλαβει ποια εισαι…:slight_smile: hola!

το κουρεμα μου

Ασε μη μου το θυμιζεις…ειπα στη μανα μου να μου παρει λιγο τη ψαλιδα και πλεον ειμαι με καρεδακι…#-o:?

που δεν μπορω να παρακολουθησω ενα μαθημα αυτο το εξαμηνο γιατι δεν υπαρχουν αρκετα τμηματα 8O :blow: …και αν δεν δημιουργηθουν επιπλεον τμηματα τοτε γαμησε τα…το επομενο εξαμηνο [-X

Που πριν λίγο ανέβασα πυρετό…:frowning:
Τέλεια.

Μου την σπάει η μάνα μου που νομίζει οτι έχει σε όλα δίκιο…

εμενα η δικια μου οταν νομιζει οτι εχει δικιο και εγω δεν κανω το σωστο νευριαζει και κραταει μουτρα καμια βδομαδα :D:D

Εμένα μου τη σπάει, όταν έχει δίκιο, και αυτό συμβαίνει most of the times:p

Η μάνα μου είναι κατά στο να μου κρατήσει μούτρα, αρκείται στο να μουρμουράει να μουρμουράει μέχρι να σου σπάσει τόσο πολύ τα νεύρα και να την διαολοστείλεις. Αφού την διαολοστείλεις, θα αρχίσει να μουρμουράει για το πώς έχω χαλάσει έτσι κ φτάνω σε σημείο να μιλάω έτσι στη μάνα που με γέννησε κ αν κάνω το αστείο να προσπαθήσω να της δώσω να καταλάβει οτι είχε άδικο σε μερικά σημεία κ τα λοιπά θα αρχίσει με τον πατέρα μου να λέει για το πόσο έχει χαλάσει η κοινωνία σήμερα, πως πάμε κατα διαόλου κ πως το μέλλον είναι αβέβαιο. Το ίδιο παραμύθι κάθε φορά!

Πηγες και συ και εγινες ΡΟΚΑΣ.

ρε μάνατζερ νικ σε νιώθω.και εμένα όταν τσακωνόμαστε αρχίζει και λέει ο πατέρας μου “δεν πάμε καλά δεν πάμε καλά” και τέτοια,άραξε μαν,γονείς είναι:p

… ο εκνευριστικος αερας που εχει σημερα ολη μερα. :?

Που εκανα τη μαλακια να παω να κοψω το πετσακι απο εναν καλο που μου βγηκε στο δαχτυλο, και οταν πηγα να τραβηξω το πετσακι, βγηκε πιο πολυ δερμα απ’οτι περιμενα δημιουργωντας μια τρυπα στο δαχτυλο μου. Οταν εριξα οινοπνευμα πανω του για να μη μολυνθει πεθανα.

grace anatomy rules:p

Ρε βλάκα οινόπνευμα σε τέτοια πληγή;;;;
Δεν περίμενες να τα δείς όλα από το τσούξημο μετά;
Λίγο ιώδιο δεν είχες;

Το οινοπνευμα ειναι για τους αντρες.
Τα αλλα ειναι για τα παιδια. 8)