Μου τη σπάει

fixed :stuck_out_tongue:

Δεν ειχαμε betadine, δεν ειχαμε ιωδιο, δεν ειχαμε οξυζενε… και η μανα μου ειναι φαρμακοποιος ετσι? Γαμησε τα. Αμα δεν ειχα και οινοπνευμα θα κατεφευγα στην Ραμπο λυση. :stuck_out_tongue:
Απ’το να παθει καμια γαγγραινα…

Και ειναι και το middle finger. Ειναι χρησιμο γαμωτο :lol:

Πρώτον απαγορεύεται να βάζουμε οινόπνευμα στις πληγές(μη ρωτάτε γιατί,δεν θυμάμαι,ο καθηγητής αποσταγμάτων μου το είπε).Μόνο ιώδιο,βεταδιν και λοιπά.

Και δεύτερον,τέτοιες περιγραφές απαιτούν σπόιλερ.:-s:-s

“Απαγορευεται” επειδή, παρόλο που απολυμαίνει και σκοτώνει τα μικρόβια, δημιουργεί ένα στρώμα πάνω από την πληγή το οποίο εμποδίζει τα αιμοπετάλια να την κλείσουν δημιουργόντας αυτό το “καύκαλο” που εμφανίζεται στις περιοχές των πληγών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πληγή να μένει ανοιχτή και εκτεθιμένη στους εξωτερικούς παράγοντες.

Η πετσα ευτυχως δεν εφυγε εντελως. Την ξαναεβαλα απο πανω απο την πληγη και εριξα οινοπνευμα οποτε εκλεισε το δερμα γυρω γυρω. Μπαλωσα το δαχτυλο μου με αλλα λογια.

Και σιγα την περιγραφη ρε παιδια :?

Πωωω,επρεπε να κανεις ραμματα της πετσας με το δερμα.Θα ειχε σαφως μεγαλυτερη επιτυχια:p

Άντε σiδερένιο…

Παντως και γω εχω σκισει το δαχτυλο μου πολλες φορες με το μπασσο.Πολυ πληγη ρε παιδι μου αυτο το οργανο.

Πίστεψε με αν συγκρίνουμε μπάσσο, κιθάρα, τύμπανα το μπάσσο είναι αυτό που σου κάνει τα λιγότερα στα χέρια…

Δεν ξερω για κιθαρα, αλλα τα τυμπανα δε μου εκαναν τιποτα στα χερια. Απλα ο καρπος σου μπορει να ποναει λιγο αμα δεν κρατας τις μπακετες σωστα. Βασικα, πιο πολυ χτυπαγα ολα τα αλλα μερη στου σωματος μου οπως μυτες κλπ, ετσι οπως στριφογυρναγα την μπακετα και μου εφευγε, παρα τα χερια μου :stuck_out_tongue:

Εμένα εκτός από καρπούς κ αστραγάλους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν γιατί δεν ήξερα να παίξω με δάχτυλα στην αρχή, τα 4/5 δάχτυλα από κάθε χέρι έχουν βγάλει κάλους… :frowning:

… Οταν καπνιζω χεζοντας, και πεταω το τσιγαρο στην τουαλετα, μετα τραβαω το καζανακι 3 φορες για να φυγει η γοπα…

cool story bro 8)

iouuuu :dizzy:

Aληθεια λεω ρε, σε κανεναν δεν τυχαινει? Σε ολους με την μια φευγει? :-k

συνηθως το σβηνω πρωτα με ελαχιστο νερο απο την βρυση και μετα το πεταω…!
να το δοκιμασεις!θα γλιτωνεις πολυ νερο που παει στραφι με τον τωρινο τροπο σου:wink:

Που το γαμημένο το αυτί μου τώρα βρήκε να με ταράξει στον πόνο…

Που για κάποιο λόγο έπρεπε να είμαι Βόλο το σκ και έχασα τους θεούς :frowning:

χμμμμμ … σοβαρό πρόβλημα , όντως . μετά από πολύ σκέψη έχω να σ προτείνω ένα μικρό εργαλείο π θα σε βοηθήσει . η τιμή του ξεκινά από 1 ? . το αυθεντκό προιον πωλείται μόνο στα diskovolos-stores , βέβαια απομιμήσεις πουλάνε κ σε σουπερμαρκετ . δοκίμασε το .

:p:p

Μονο εμενα μου φαινεται περιεργο που καπνιζετε οταν χεζετε και πετατε και τη γοπα στη λεκανη? :?