Μου τη σπάει

κανένα λινκ?αν ειναι απο τη τηλεορασηδεν βλεπω και δεν ξέρω τι παίζει!

εμενα μου τη σπάει η μάνα μου! δεν παλεύεται σας λέω!!!

ειναι απτην τηλεοραση και ειναι πολυ καινουρια,δε μπορω να τη βρω καπου.
Οσο για τη μανα σου…σε καταλαβαινω,ολες ιδιες ειναι τελικα.Μας σπαν τα νευρα και μας βασανιζουν αλλα τις αγαπαμε :stuck_out_tongue: τι σου εκανε; :roll:

από που να αρχίσω και που να τελειώσω!!! το τελευταιο ειναι: δεν διαβασες σήμερα πότε θα διαβάσεις? 'Εχω τελείσει το σχολείο!#-o οκ σπουδάζω αλλά ακόμα την ίδια ατάκα???#-o

Μην σκάς. Εγώ είμαι Κρήτη, η μάνα μου Αμαλιάδα και μου λέει οτι δεν διάβασα σήμερα από το τηλέφωνο…

Άν καταλαβαίνεις την σοβαρότητα της κατάστασης…

:lol::lol: ελεϊνό!!

Δηλαδή το έχει σίγουρο οτι εγώ δεν το ανοίγω το ριμάδι και μου την λέει…

Είναι εκλπηκτικό όμως το πόσο καλά με ξέρει… 8)

ε νταξει ρε, μανα ειναι αυτη! δεν μπορεις να της κρυψεις τιποτα!

ποσο βαριομουν στο 1-2 ετος να σηκωνω το τηλεφωνο απο το κρεβατι για να πω ψυθιριστα “ειμαι σε μαθημα, θα σε παρω μετα”… ευτυχως που δεν ειχα σταθερο…

την ατακα “γιατι δε διαβαζεις” τη λενε απο ενστικτο, αυτες μας γεννησαν, λες να μην ξερουν τα παιδια τους??

-Γιατί δε διαβάζεις?
-Γιατί μπορώ.
Δοκίμάστε το και ή θα σας αφήσει ήσυχους, ή θα ψάχνετε δουλειά για το νοίκι 8)

κ το “θα διαβασω οταν μεγαλωσω” καλο ειναι…:stuck_out_tongue:

που έβλεπα όνειρο πως κοιμόμουν κ ονειρευόμουν και ξαφνικα χτύπησε το ξυπνητήρι (στην πραγματικότητα) για να παω σχολή . γαμώτο , θα ήταν ενδιαφέρον όνειρο αυτό ! #-o

το σπαστικό είναι οτί και πήγα καλά στο πρώτο εξάμηνο και οτι πού και πού διαβάζω λιγουλάκι! (μη με πειτε φυτό :roll: :stuck_out_tongue: )

χαχα το επαθα και εγώ! μαλιστα εβλεπα οτι ετοιμαζόμουν και καλά, και με το που φτάνω στη εξωπορτα ξυπνάω και λέω: φτου πρέπει να τα ξανακάνω όλα τώρα??? :lol:

που ολα πανε σκατα.

come at night come at night come at night

ο εκφωνητής στα σποτάκια του ράδιο αρβύλα…

που δεν εχω μπροστα μου τα δελτια του Τζοκερ,οταν τα χρειαζομαι…

που πρεπει να κανω πτυχιακη 180 σελιδων…:evil::evil::evil:

που δεν έχω όρεξη να διαβάσω…

καποιες φορες το παρελθον