Μου τη σπάει

Μου τη σπάει που γίνομαι θύμα συνέχεια :expressionless:

Μου τι σπαει που έχει τρις μέρες χάνω τη σθνδεση, αλλά οκ δεν κρατάει πάνω από ένα λεπτό

αχαχαχαχαχαχαχ α ρε μαλάκα νέκρο… :stuck_out_tongue:

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:#-o θεος…

οντοπικ: που πρεπει να κανω εργασια για την πεμπτη… 4η φορα το παρακολουθω το εργαστηριο κ ακομα δεν εχω ιδεα απο μικρουπολογιστες…

:lol3::lol3::lol3:
ε τι να κάνω περδεθομαι με τα ελληνοαγγλικα. αλλα τί μου θθμισες :lol::lol:

έλα ρε η εργασία είναι εύκολη σχετικά. Την έχω κάνει από το Πάσχα, δεν είναι τίποτα το συγκλονιστικό. Μέχρι στιγμής και το εργαστήριο εύκολο είναι, τουλάχιστον προσωπικά δεν έχω πρόβλημα.

εσενα πρεπει να σε εχω απο κοντα…:stuck_out_tongue:

Μπαλα και μπασκετ μας κυνηγανε αμα παιζουμε.Συνηθως πηγαινουμε σε κανενα σπιτι κοντα και αραζουμε αλλα και παλι βαριεσε :stuck_out_tongue:

Οντοπικ:Μου την σπανε τα τεστ αρχαιων και ο Θουκιδιδης και η καθηγητρια των αρχαιων και οι σπαρτιατες και οι Αθηναιοι που πολεμισαν στην Κερκυρα!!!:@(Αμα αρχισεις με το σχολειο δεν τελειωνεις :lol:¨)

Είχα ρίξει κατι μπινελικια , οταν το έκανα και εγω στην σχολή μ … ασε …σε καταλαβαινω απολυτα :wink:

angel_death o dr.love ειναι στη σχολη μας?..(ασε ουτε εγω την εχω κανει την εργασια)…
μην πεταχτεις παλι και πεις οτι ειναι πανευκολη…

ναι είναι στη σχολή μας και ναι η εργασία είναι πανεύκολη:roll:

επισης εισαι σπαστικος και ξερολας:p:p8)…ειναι που δεν εχω ασχοληθει,αλλιως θα την ειχα κανει…8)…ετσι ελεγα και για ψηφιακα και εγραψα 9,5…:stuck_out_tongue:

-η αχαριστια σε καποιους ανθρωπους…

-να καθομαι να παρακαλω τοσες μερες για μια εξυπηρετηση…

τι γινεται μ’αυτη την ασπαιτε?? ολοι εδω ειμαστε?? δε μας το’χα…

…που όταν το πρόβλημα βρίσκεται στον εγωισμό του άλλου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!

… που γυρίσαμε η μισή παρέα και η άλλη μισή διανυκτερεύει στη γειτονιά του κάρβου. Κουράγιο από όλες τις πλευρές Bleedin :!:

Πες τα, πες τα.

Μου τη σπάει τόσο πολύ που είμαι άρρωστη και δε θα πάω στους Haggard σήμερα…και τους περίμενα τόσο καιρό… :(:(:(:frowning:

ουτε εγω μας το’χα…αλλα τελικα ειμαστε αρκετοι…ετσι!:smiley: