Μου τη σπάει

fucken bytes, cycles,states…:x:x:x

εξαρτάτε τι έχεις! εγω πάντος μόνο αν ήμουν του θανατά δεν θα πήγενα :stuck_out_tongue:
χμμμ και αν ήμουν θα έλεγα: αφού θα πεθάνω ας πάω πριν πεθάνω :p:p:p

περαστικά Hellana!

έτσι φαίνεται :slight_smile:

Τι να πω κι εγώ που δεν έχω λεφτά και με βλέπω μόνο στο Sonicsphere φέτος…

που τελικά έχουμε μάθημα! αφού καμία σχολή δεν είναι ανοιχτη! εμείς γιατί ?? :thumbdown:

Ποιος είπε ότι οι σχολές είναι κλειστές?Εγώ σήμερα που ρώτησα(και βαρέθηκα κάποια στιγμή να ρωτάω),ο ένας έλεγε έχουμε μάθημα,ο άλλος ότι δεν έχουμε.Μου έκαναν τα νεύρα κρόσσια.

έχουν οι εκπαιδευτικοι απεργια!

Για αύριο μιλάμε?

ναι για αυριο σχεδόν σήμερα :stuck_out_tongue:

Thanks για τα περαστικά Aslee_Death!γαστρεντερίτιδα έχω και με έχει @#!$%^@* :stuck_out_tongue: χθές έφτασε 39, 5 ο πυρετός :frowning: όσο για τις σχολές που λέτε κ η δικιά μας ανοιχτή είναι σήμερα…

…τέρμα το spamming :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol::lol: πόσο καμένο είναι το οτι κ εγώ αυτό σκεφτόμουν :stuck_out_tongue:

Ρε γαμώτο πως γίνεται όλοι οι ξελιγωμένοι άντρες να βρίσκονται δίπλα μου στο λεωφορείο?Δεύτερη φορά σε δυο μέρες που κάποιος απλώνει χέρι.Την επόμενη φορά θα σπάσω κανα δάχτυλο ε.
Στα διαλα πια.Όλα τα λιγούρια.

Μήπως κυκλοφορείς έτσι? :stuck_out_tongue:

8OΠρος Θεού,όχι.

Γάμησέ τα άμαραθ, σε καταλαβαίνω. Κι εγώ τις μισές φορές που μπαίνω σε λεωφορείο έχω κάποια να μου χουφτώνει τα οπίσθια. Δεν ξέρω τι να κάνω πια, δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση. Γιατί να αρέσω τόσο; =(

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αμα σπάσεις το δάχτυλό σου θα σε χουφτώνουν λιγότερο?

:lol::lol:

Θα με δουν και θα με λυπηθούν.

Νομίζεις, άμα σε δουν τραυματισμένη και αδύναμη να αντιδράσεις θα το προχωρήσουν παραπάνω, οπότε καλύτερα μην σπάσεις το δάχτυλό σου. :wink:

:bow::bow::bow::bow::respect: στη μεγαλυτερη μορφη του southpark…