@Μάνος: Φαντάσου να χες και βυζγια.
αμαραθ, δες το σαν κομπλιμεντο
αλλες κλαινε επειδη δεν τις πιανουν:wink:
Βασικα αμα απλα του πεις κατι και ακουστει σε ολο τα λεωφορειο θα γινει αρκετα ρεζιλι :lol:
Οντοπικ:Που δεν την βλεπω πια…
οπως επισης και ενα ωραιοτατο μπουκέτο που θα ακουστει σε ολο το λεωφορειο
αν τωρα εισαι πιο μοβόρα…ασε με να προτείνω το εξης απο τελευταίο πρόσκοπο με θεο -μπρους γουίλις!!!απο 1:40 και λιγο πιο κει…ρισπέκτ!!!κομψα και αναίμακτα!!!
που είμαι άρρωστος και κάθομαι μέσα π/σ/κ…
Που χτες που παρολο που ημουν κουρασμενος ειχα ορεξη και ηθελα να βγω αλλα δεν εκατσε και σημερα που ειμαι ξεκουραστος αλλα θα αναγκαστω να βγω εχω σκατοδιαθεση
Πω ρε αδερφακι μου, μηπως εχεις κι ενα μαύρο σύννεφο που βρέχει πάνω απ’ το κεφάλι σου?
που το νεο γαματο ειναι τοσο αργο…
… που το κωλοιντερνετ λαλακιζεται αγρια. φδζηφξνφλχγξπχγξκσλδφνλκ
…που πέρασε η ατλέτικο τελικό…
Conn-x? Εγω αυτη τη μαλακια εχω, και τρωω πολλα disconnect, τον τελευταιο καιρο…
οχι καλε8)
κλεμμενο:p
που καθε πρωι εδω κ 3 μερες με παιρνουν τηλ απο τη wind για να αλλαξω συνδεση στο ιντερνετ… ακομα κ κατι γκομενακια μου εστειλαν για να με πεισουν αλλα δυστυχως ελειπα…#-o
που έχει ψιλοχαλάσει το άϊ-πόντ και δεν μπορώ να το φορτήσω
Μου την σπάει που οι μπάτσοι και τα ΜΑΤ κάνουν συνέχεια Ντου στα εξάρχεια και στην πλατεία ειδικά μαζεύοντας κόσμο…
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1160134
YΓ
Γιωργάκη λίγες οι μέρες σου!!!
…που ήμουν παραλία, είχε 32 βαθμούς και δεν είχα σκεφτεί να πάρω τα μαγιό μου μαζί. πφ.
Εγώ που είμαι Κρήτη σκάει ο πούστης ο τζίτζικας, έχω μαγιό και εχώ μια εξεταστική τι να πώ;
για χιλιοστη φορα…
μου την σπαει που λογο υγειας θα χασω ΟΛΑ τα live…!!
αυτοι οι slayer δεν μου εχουν κατσει μια φορα ρε πουστη μου…:?
βασικα ωρες ωρες νομιζω οτι ειμαι σε ταινια…
ολος ο κοσμος ειναι ενα στουντιο και απλα ολα πανε ετσι γιατι ειναι σεναριο…
truman show και ετσι…!!
που πάλι δε θα καταφέρω να δω τον Ozzy
…που πέφτει κάτω το τασάκι και σπάει, συν τοις άλλοις λερώνει και το χαλί με γόπες…