Μου τη σπάει

…και να είσαι και παντρεμένος…άστα η γκρίνια δεν σταματάει με τίποτα:):!:

που πλεον δε μου φτανουν 4-5 ωρες την ημερα να ακουω μουσικη κ εχω αφησει πισω πολλες δουλειες…

-αχαχαχαχα!!!Μ’ αρεσει ο πονος που βγαζει ο stef :stuck_out_tongue:
-Εγω πριν δυο ωρες γυρισα σπιτι.Ημουν σε γναθοχειρουργο και εβγαλα 2 εσωκλειστους φρονιμητες,τον εναν τον διχοτομησε γιατι δεν εβγαινε με καμια Παναγια :frowning: τα λογια ειναι περιττα…:cry:

been there, done that… περαστικα

μενα χρειαστηκε να το σπασει σε πεντε κομματια :expressionless:

που [SIZE=“6”]ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!![/SIZE]

Εγώ τους έχω βγάλει και τους 4 και ήταν όλοι εσωτερικοί. Τρελός πόνος και μεγάλη ταλαιπωρία για μια βδομάδα. Ειδκά οι πρώτες μέρες δεν παλεύονται με τίποτα.

Που είναι Σάββατο βράδυ και κάθομαι και κάνω μια μαλακισμένη εργασία χωρίς κανένα απολύτως νόημα, με ηλίθιο θέμα και με την δικαιολογία από την καθηγήτρια που την έβαλε “είστε μεταπτυχιακοί, πρέπει να μάθεται να γράφετε εργασίες”. Εσένα περιμέναμε μωρή ανάπηρη για να μάθουμε να γράφουμε εργασίες! Αστα διάλα είμαι συγχησμένος όλη την βδομάδα με αυτό το πράγμα. Α, και τώρα που τελειώνω με αυτήν, πρέπει να γράψω άλλη μία γιατί αυτή η γριέντζω μας κάνει 2 μαθήματα. Του χελλ γουιθ δε ντεβιλ ρεεεε!!!

Που αύριο δίνω Michigan…

Proficiency ή Lower

Γελοιο ή γελοιοτερο;Νταξ, πλακα κανω απλα μια ζωη μου φαινοντουσαν ευκολα τα αγγλικα και τα επερνα ολα(Cambridge Lower με Α π.χ) με ελαχιστο διαβασμα

μην ανησυχεις καθολόυ πάντως…αφου μπορεσα και το πηρα εγω που ειχα παει κατευθειαν απο το μπαρ και σχεδον τυφλα απο πιωμα(σε μια φαση με πηρε κ ο υπνος εξω στα σκαλια…(ετσι…πιο πρεζακι!!χααχχαχα)και ξυπνησα και νομιζα οτι εγινε θαυμα επειδη εβλεπα υ.γ:φοραω φακους και οταν ξυπναω δεν βλέπω!!!)…μπορουν ολοι!!!:lol::lol:8)

Proficiency.
Δεν φοβάμαι μη δεν το πάρω.ΒΑΡΙΕΜΑΙ!

Έλα ρε μην αγχώνεσαι. Ευκολάκι. Το λεξιλόγιο θυμάμαι είναι λίγο δύσκολο, εκτός κι αν έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από το 2002 που είχα δώσει εγώ.

ΥΓ. ωχ, μέχρι να ποστάρω εχουν απαντήσει άλλοι 10 ξέρω γω…πέσαν τρελά οι ταχύτητες λέμε.

Δευτερη μερα και ειναι χειροτερα απο χτες :frowning: πειναω κιολας…ασ’τα να πανε.Εχω κανει προοδους παντως στη νοηματικη :D:p

Που σε λίγο δίνω Michigan!!!

Xα.Και μενα μου τι σπαει που σε λιγο δινω Michigan!

Μωρε το μισιγκαν παλευεται, μπαινεις σε μια αιθουσα για ενα 3ωρακι και μετα την κανεις αραχτος.
Το κεμπριτζ ειναι το παλουκι, που καθεσαι μιση μερα εκει περα.
Ποσο χαιρομαι που ξεμπερδεψα νωρις με αυτα. :smiley:

Που ενώ έχω γράψει χίλια past papers και πάντα ήξερα πάνω κάτω πως πήγα,σήμερα δεν έχω ιδέα…

…ο Ναβάρο:):!:

και μένα ο κωλοπαιδαράς

…ο παναγιωτης γιαννακης