Μου τη σπάει

μου τη σπάνε οι Κυριακές…!

Εμενα οι Δευτερες :frowning: http://www.youtube.com/watch?v=Er5uuCYi7q4

Το Proficiency του Cambridge και η μαλάκω που φώναζε στο μικρόφωνο.

Καλά αποτελέσματα; :wink:

Μου την σπάει
Που γενικά είμαι πολύ ανεκτικό άτομο, μου αρέσει να ακουω τα προβλήματα των ανθρώπων και αν μπορώ να προσφέρω βοήθεια με μια λέξη… “κουράγιο” η μια συμβουλή αν το θέμα το σηκώνει.
Αλλά έλεος.
Όχι και κάθε φορά που μιλάω στο msn(η στο τηλ.) με ένα συγκεκριμενο άτομο
εδώ και 6 μήνες να μου μιλάει για το ίδιο ερωτικό πρόβλημα.
Δεν αντέχω πια.
Block δεν μπορω να κάνω, δεν μου πάει, και όσο προσπαθώ να αγνοήσω τόσο μου στέλνει! :frowning:

κατι μου θυμιζει αυτο L.Eye :stuck_out_tongue: Οντως πολυ σπαστικο.Αν εχεις ανεση με το συγκεκριμενο ατομο,πες του το καποια στιγμη καταμουτρα μπας και συνελθει,αλλιως,πιστεψε με,δε προκειται να σταματησει να σε πρηζει :wink:

:lol::lol: τι θυμηθηκα τωρα…YOU HAVE 10 MINUTES LEFT…TEN MINUTES!..

Εμ κ εσείς πάτε κ δίνετε Cambridre… Michigan rulez! :wink:

εγω προχθες εδωσα lower του cambridge.παντως το μισιγκαν εχει λιγοτερη βαρυτητα απο το κεμπρητζ

Μην δινεται ρε cambridge και Michigan κτλ,δωστε κανα TOEFL κτλ να ειστε οκ,δεν τα θυμαμαι τωρα
(και γω ειχα δωσει και Cambridge και Michigan και ταχα παρει,αλλα μλκια,εδω αγγλια πχ μεταπτυχιακο,μονο Toefl μου ζητησαν και εδωσα,δεν πολυσκασαν για τα αλλα)…

καλες επιτυχιες οπως και ναχει,ξερω ποσο σπαστικο ειναι,το Cambridge τοχα δωσει και διχως να κανω μαθηματα και μου ειχε παει το σκατο στη καλτσα…:stuck_out_tongue:

Ω ναι, για μεταπτυχιακά μόνο την παπαριά το τοεφλ, το 80% μην πω και παραπάνω δεν δέχονται άλλα πτυχία.

που σε 3 ωρες δινω δικτυα και στο καπακι αγγλικα :frowning:
ευκολα και τα δυο…αλλα μονο κ μονο να ξυπνησω με 3(και αν) ωρες υπνου,και να παω να δωσω το ενα στις 8,μετα οταν τελειωσω να περιμενω μεχρι τις 10 για να δωσω και το αλλο,ειναι σκατα…

τωρα θα μου πειτε “σιγα μωρη κουραδα τη ταλαιπωρια,εγω αυριο εχω αυτο και αυτο,”[SPOILER]εε σταρχιδιαμου…

[/SPOILER]

Oπως παντα, εγκυρα πολιτικα σχολια απο τον ρομαντικ. #-o

Ισχυει.Αλλα νομιζω σε αρκετα αν εχεις “φρεσκο” cambridge(να χουν περασει το πολυ 2 χρονια απο τοτε που το πηρες μεχρι να κανεις την αιτηση)εισαι παλι οκ,τουλαχιστον ετσι εχω μαθει.Και το toefl μια απ τα ιδια πρεπει να ναι στα περι δαρκειας οποτε δεν εχει νοημα να το δωσει καποιος νωρις…

ισχυει για 2 χρονια,ναι,αλλα οχι παντου(και το καλοκαιρι που εκανα αιτησεις μαζι με φιλους,και αλλοι το ειχαν πριν κανα χρονο αλλα ζητησαν TOEFL και παλι απεξω-εξαρταται απο το πανεπιστημιο βασικα)…

Γενικα με τη γλωσσα δεν ξερω,ειναι ψιλοαπατη…δλδ βλεπω εδω πχ κινεζους που οκ,δεν ξερουν ουτε το i am να πουν,αναγκαστικα σε αυτους ζητανε κατι παραπανω-και τους χωνουν και σε καλοκαιρινο διμηνο μαθημα γλωσσας)…
αλλα σε μας τους ευρωπαιους τι?Πριν 3-4 χρονια ειχα παρει advance,profficiency,και τα 2 απο το καθενα,δλδ κεμπριτζ και μισιγκαν,με A και Β,και παλι μου ζητουσαν TOEFL…με 4 διπλωματα + λοουερ απο παλια…δλδ ελεος…ας βαλουν ενα λογικο κατωτατο αριθμων ετων για διπλωμα,πχ μεχρι 5-6 χρονια πριν ξερωγω,αλλα αυτο ειναι ξεφτυλα και απατη…

Μου τη σπαει οταν λενε την φραση ‘οποιος καταλαβε καταλαβε’.

Σε φαση ‘χα εχω ενα σουπερ μυστικο/αστειο/κατι και το ξερουν λιγοι’.

Tα inside jokes γενικώς είναι απάλευτα και αρκετά άβολα, αν δεν ξέρεις περί τίνους πρόκειται.

Μου τη σπάει που κάποια πράγματα αλλιώς τα περίμενα κι αλλιώς γίνανε.

Δεν ειναι απαραιτητα μυστικο σε αυτες τις περιπτωσεις.Ειναι κατι υπο που κανονικες συνθηκες θα αντιλαμβανοσουν και συ αλλα το ειπε κωδικοποιημενα και σου τη σπαει επειδη δε το πιασες:p

Η φραση σα φραση ομως ειναι ετσι κι αλλιως τερμα ηλιθια λογω(απουσιας)νοηματος:-s

μου τη σπάνε οι κακοί μεταλλάδες … αμάν ρε παιδί σκάσε κ ένα χαμόγελο … ή θα σ χαλάσει το στυλ ? #-o

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

• απειρο…

η διαφήμιση του myspace στο πλάϊ !
τα μάτια μ κάνουν πουλάκια !!! :eek: